Geldimmmmm
Eşime dedim ki fırında izmir köfte yapıyorum iyi ben gelirken bi şeyler alırım dedi
Geldimmmmm
Eşime dedim ki fırında izmir köfte yapıyorum iyi ben gelirken bi şeyler alırım dedi
Geldimmmmm
Bir dakika ben anlamadim durumu :)
Ne cevap vermesini bekliyordun?
Ya da senin yemek yaptigini duyamadi da ben birseyler alirim yeriz der gibi mi dedi??
Annem grip oldu çorba yapıcam şimdi, nasılsa ayağım rahatladı biraz, uyduruk çorba
Yayla yap
Ahuahuahuahuauhahuauhahu ya o yemek yanar, ya da yenmez demek istedi abim ahuahuahuahuauha
ömür bu bir hakarettir gerekli darbeyi yap abime
Yiyo ama olmayacağını düşündü heralde ilk defa fırında yapıyorumYemeklerini yemiyor mu ki :44:
İyi fikirverme sen de ona izmir köfteden bi de karşısına geçip ye de görsün,koklasın o dahıh
Duydu duymaz mı ilk defa yapıyorum bunu olmayacağını düşündü heraldeBir dakika ben anlamadim durumu :)
Ne cevap vermesini bekliyordun?
Ya da senin yemek yaptigini duyamadi da ben birseyler alirim yeriz der gibi mi dedi??
Sen yakında nevoşa rakip çıkacaksın bu azimle
Ahuahuahuahuauhahuauhahu ya o yemek yanar, ya da yenmez demek istedi abim ahuahuahuahuauha
ömür bu bir hakarettir gerekli darbeyi yap abime
akşam kac çeşit yemek yaparsınız , 1 çorba, 1 ana yemek, tatlı gibi mesela. benimki pek iştahlı maşallah, tencerenin dibini ekmekle kazır.
Adamın midesinde kesin kurt var.
Hiiiii simdi anladiimmmm
Sakasina demistir yaaaaaa
Gercekten dediyse de o kendi aldiklarini yesin o zaman, ömür sen de güzel güzel izmir köfteni yersinnnnn
Sebze çorbası yapacağım, ibreti alem içinde nevoşun topiğine ekleyip sabotaj düzenleyeceğim bir daha kimse başlığa giremeyecek
Neden olmasınmış hıhYiyo ama olmayacağını düşündü heralde ilk defa fırında yapıyorum
İyi fikir
Duydu duymaz mı ilk defa yapıyorum bunu olmayacağını düşündü heralde
Ben oraya resim bile ekledimgördün mü
akşam kac çeşit yemek yaparsınız , 1 çorba, 1 ana yemek, tatlı gibi mesela. benimki pek iştahlı maşallah, tencerenin dibini ekmekle kazır.
Adamın midesinde kesin kurt var.
Neden olmasınmış hıh
Görmedimmmm
Bakayım dur
İzmir köftemin resmini koyayım mı pişince[/Q
Evetttttttttttttttttttttttttttttt harika bir fikir
Biz de yemis kadar oluruz :)
Saka yapmistir saka :)
Koyyyyİzmir köftemin resmini koyayım mı pişince
Gözdoş senden de çorbanın resmini bekliyoruz
Beni eşim yemeğin resmini çekerken yakalarsa ne der acaba:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?