Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Annem grip oldu çorba yapıcam şimdi, nasılsa ayağım rahatladı biraz, uyduruk çorba

akşam kac çeşit yemek yaparsınız , 1 çorba, 1 ana yemek, tatlı gibi mesela. benimki pek iştahlı maşallah, tencerenin dibini ekmekle kazır.
Adamın midesinde kesin kurt var.

Bir dakika ben anlamadim durumu :)
Ne cevap vermesini bekliyordun?
Ya da senin yemek yaptigini duyamadi da ben birseyler alirim yeriz der gibi mi dedi??

Ahuahuahuahuauhahuauhahu ya o yemek yanar, ya da yenmez demek istedi abim ahuahuahuahuauha
ömür bu bir hakarettir gerekli darbeyi yap abime

Yemeklerini yemiyor mu ki :44:
Yiyo ama olmayacağını düşündü heralde ilk defa fırında yapıyorum
verme sen de ona izmir köfteden bi de karşısına geçip ye de görsün,koklasın o da hıh
İyi fikir
Bir dakika ben anlamadim durumu :)
Ne cevap vermesini bekliyordun?
Ya da senin yemek yaptigini duyamadi da ben birseyler alirim yeriz der gibi mi dedi??
Duydu duymaz mı ilk defa yapıyorum bunu olmayacağını düşündü heralde
Sen yakında nevoşa rakip çıkacaksın bu azimle

Ben oraya resim bile ekledimgördün mü

akşam kac çeşit yemek yaparsınız , 1 çorba, 1 ana yemek, tatlı gibi mesela. benimki pek iştahlı maşallah, tencerenin dibini ekmekle kazır.
Adamın midesinde kesin kurt var.

Ben genelde tek cesit yapiyorum cünkü esim cok yemek yemez.
Corba varsa iki cesit yapiyorum
Etli yemek yaptim mi tek cesit :)
Ilk evlendigimde güzel güzel yemekler yapiyordum, baktim kaliyor, bitmiyor, tek ceside indirdim :)

Istahli olunca es is basa düsüyorrr

Hiiiii simdi anladiimmmm
Sakasina demistir yaaaaaa

Gercekten dediyse de o kendi aldiklarini yesin o zaman, ömür sen de güzel güzel izmir köfteni yersinnnnn

Şaka yaptığını umut ediyorum Yanında yemeklerle gelirsede şaşırmıycam

Sebze çorbası yapacağım, ibreti alem içinde nevoşun topiğine ekleyip sabotaj düzenleyeceğim bir daha kimse başlığa giremeyecek

Neden olmasınmış hıh
Görmedimmmm
Bakayım dur

Gözdoş senden de çorbanın resmini bekliyoruz

Beni eşim yemeğin resmini çekerken yakalarsa ne der acaba:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…