Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

birşey olmadıı ama ben cok sıkılıorumm sürekli gezmek istiorum ama tek basıma nere gidimm
annem geldi komsuya gidiormus gel dedi yok gelmicem dedim muhabbeteri sıkıor benii

Annenle çıksan dışarı her yere gidilmiyo her insan açmıyo

Hoşgeldin özledim tabi özlemez miyim

Bugünlerde çok mutsuzum yine ben Her sene böyle oluyorum ben bu aylarda

bende özledimmm

canım hiçbirşey düşünme mutsuz da olma aklına her ne geliyorsa da mutsuz oluyorsan düşünememeye çalış at kendini buraya. Be de yorgunum annemlerde hep erken kalktım yerimi yadırgadım falan dün uyku akıyordu gözümden arabada da uyudum az gelirken gece öyle bir uyumuşum ki yatağıma kavuşunca eşim bayıldın resmen diyor.

çok efkarlıyımm çokkkkkk

noldu buzinimm :26:

Öyle
Ben çıkıyorum eşim uyandı görüşürüz

görüşürüz

birşey olmadıı ama ben cok sıkılıorumm sürekli gezmek istiorum ama tek basıma nere gidimm
annem geldi komsuya gidiormus gel dedi yok gelmicem dedim muhabbeteri sıkıor benii

canım arkadaşın yok mu arayıp çağırabileceğin. annenle çıksaydınız biraz deseydin annene ya da yalnıızm falan deme çık mağazaları dolaş bir yerde otur birşeyler iç gel bende tek çıkamam gerçi illa biri olacak yanımda mağaza gezerimde tek başıma bir yerde oturamam eşimde istemiyor ya ben ya bir arkadaşın olacak yanında bir yerde otururken diyor.

Nescafe yaptım kendime

afiyett olsun bende gün doldurmaya çalışıyorum yukarıda kitaplar düzenlenecek p.tesi dağıtıcam ama yok yapamıcam bugün yarn sabahtan çıkar hallederim artık.

evet gidemiorum bende herkesi sevmm kolay kolay sevmedigimlede bırak muhabbeti selam bile vermek istemm

afiyet olsun canımm
ben de yemek yicemm açlık bayılcam yoksaa
köpüklü cıkmıs ben de onu denemk istiorum

Ben de öyle sevmediğim zaman bi insanı selam vermek bile içimden gelmez

Dün kahve makinesi bakacaktım her yer o kadar kalabalık ki bakamadım ya

evet gidemiorum bende herkesi sevmm kolay kolay sevmedigimlede bırak muhabbeti selam bile vermek istemm

afiyet olsun canımm
ben de yemek yicemm açlık bayılcam yoksaa
köpüklü cıkmıs ben de onu denemk istiorum

bende aynen sevmediğim insanlarla bırak zoraki muhabbeti görsem görmezden gelirim hayır anlamıyorlar da yani konuşmak istemiyorum bir arada olmak istemiyorum dibimde bitiyorlar muhabbet açmaya çalışıyorlar işyerinde de öyle kaç kere görüp görmezden gelmişi insan anlar yani. O köpüklüler çok mu sütlü acaba ya ben fazla sütlü sevmiyorum az acılığını kırsın yetiyor bana.

evet dün çok kalabalıktı biz de salı pazarına gittik neyse ki erken çktık gittik biz çıkarken ancak kalabalıklaştı gelenler falan çok fazlaydı tam zamanında çıkmışız. Bakarsın daha sakin zamanda haftaya salı seninki izinliyken çıkıyorsunuz ya vaktin olursa o zaman bakarsın bizde eşm içmiyor hiçbir tür kahveyi kendim içinde alma istemiyorum misafire hep türk kahvesi yapıyorum türk kahvesi için makine alabilriim belki bu akşam mısır patlatıcam canım istiyor çok kahveyle ne alakaysa aklıma geldii söledimm

Yerini yadırgadın dimi ben de tatile gittiğimiz zaman yerime alışana kadar eve geri dönüyoruz

Canım ne diycem sen de kahve makinesi istiyodun dimi:26: eğer istiyosan tchibo nunkiler çok güzel küçük onlara bakıcam ben

Eşime az önce tchibo nerde vardı ya telefonda bana diyo ki kahveci değil mi onlar hahahaha gıcık

arkadaslarım calısıor canımm olmuor yalnısdaa önceden annmle gezerdim ama artık sıkıor benii yalnısligi seviorum kafam almıor kalabalıgıı

hım reklamlarda gösterior onlardan mı alacaksınn nescafe bile yapıorr
evet herkesler geziorr kalabalık heryer

He sen türk kahvesi için mi istiyodun benim aklımda öteki kalmış:26:

Evet kuzum nescafe latte espresso ne istersen yapıyo öffff görgüsüzlüğe bak

arsız+gamsız insan çok napalımm
bende denemedim denicem ay alıp gelim barii su karımı bi doyurımda

anasaglıgına gittim faranjit olmusum antibiyoti aldım artık surup yazdı bidee
sekermi var dedim tahlil yapalım biz sana gecenlerde yapmadık mı dedii
ben hormon tahlili istem,şdim hepsine bakılsın demiştim o zaman çıkmamıstıı yanii yapmamya gerek yok
bogazını tut dedii

Yuh öyle mi dedi çok nazikmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…