sanmıorum canımm eşim bu işe yeni basladı senelik izin olmas demişler seneye olur ancak ramazan
yada kurban bayramında istanbula gitmek istiorum arkadasım var nasip olursa eger maddi açıdanda zor
bi sene gecerdik çok sükür yinede bizim tatilimiz
cumartesi pazar cesme yada kusadası oluor genelde yakın ya sıkıldıkca turluyos
selam canım hoş geldin nasılsınn
sanmıorum canımm eşim bu işe yeni basladı senelik izin olmas demişler seneye olur ancak ramazan
yada kurban bayramında istanbula gitmek istiorum arkadasım var nasip olursa eger maddi açıdanda zor
bi sene gecerdik çok sükür yinede bizim tatilimiz
cumartesi pazar cesme yada kusadası oluor genelde yakın ya sıkıldıkca turluyos
selam canım hoş geldin nasılsınn
Mavi turda sıkıldım dönelim de diyemez
Sen yine eşinden dolayı gitmiyosun canım bende tam 8 sene sonra tatile çıktık oda görümçemğile ( tam bir rezilikti)
İmkan var yapa biliriz ama olmuyor cünkü eşimin ailesi izin vermiyodu balayına eşimi tek gönderdiler beni kayınbabam bırakmadı 3 aylık evliydim biz evliyken yolda elele 8 sene sonra dolaştık o günü hiç unutmamşimdi sesini çıkaramıyolar ben piskojik bi rahatsızlık geçirince eşim onları bek dinlemedi
ondan boş ver zaten tam tatil yerindesin ne güzel
Hiç uyumlu olmuyo bu eşlerbenimki de öyle şeylere bayılır ben yapamam adamın iş programı uysa survıvora katılacak
Ne yiycen akşamaben dolma yaptım öğlen yedim hala tokum galiba akşam yiyemiycem
Walla belli olmaz gemiyi geri dödürür inecek var diye
zıt olur hep zaten bizde de ben adrenalin tutkum var yaa ama o gayet sakin yaşamayı sever öyle şeylere gelemez tatile de gitsek dağ bayır gezemez. Lunaparktaki şeylere bile bindirmez kendi de binmez. Survivora ben katılamam bak bir kere yüzme bilmiyorum bir de açlığa gelemem asla migrenim tutar benim.
ohh ellerine sağlık öğlen yedin ve toksun öyle mii willi gelince yedirir sana.bilmiyorum ne yicem şu anda ne olsa yerim modundayım yani çocukta gelmedi daha bekliyorum..
Olsun tatlım ya çalışsın da seneye gidersiniz siz de
Sen yine eşinden dolayı gitmiyosun canım bende tam 8 sene sonra tatile çıktık oda görümçemğile ( tam bir rezilikti)
İmkan var yapa biliriz ama olmuyor cünkü eşimin ailesi izin vermiyodu balayına eşimi tek gönderdiler beni kayınbabam bırakmadı 3 aylık evliydim biz evliyken yolda elele 8 sene sonra dolaştık o günü hiç unutmamşimdi sesini çıkaramıyolar ben piskojik bi rahatsızlık geçirince eşim onları bek dinlemedi
ondan boş ver zaten tam tatil yerindesin ne güzel
Balayına eşini tek mi gönderdilero nasıl oluyomuş öyle:26:
Balayına eşini tek mi gönderdilero nasıl oluyomuş öyle:26:
Berrin nerdesin kuzum
Evet canım yer ayıldımıştı kıbrısta her şey ödemede yapılmıştı boşa gitmesin diye eşim gitmiyecekti bende ne yapalım dedim sen git dedim oda 3 günlüğüne bi arkadaşıyla gitti kayım babamda sen git gelin olmaz deyince bende benim yüzünde mutsuz olmasın diye izin vermiştim
Kayınpederin eşine güvenmiyomuydu ki seni göndermediEvet canım yer ayıldımıştı kıbrısta her şey ödemede yapılmıştı boşa gitmesin diye eşim gitmiyecekti bende ne yapalım dedim sen git dedim oda 3 günlüğüne bi arkadaşıyla gitti kayım babamda sen git gelin olmaz deyince bende benim yüzünde mutsuz olmasın diye izin vermiştim
orasını bende anlamıstımm sormayı unuttumm
kalabalıkdan istifade bi kaçamak yapım demiştim
Yümez üşenir oooAtlasın yüzsün koca gemi geri dönmez
8 sene sonra mıı sükür karısanımız yok gecmiş olsun canım bazen güsel günler için zorluklara katlanmak gerkelii demek
çok şükür izmir çok harika biyer bütün tatil yerleride yakın haftalık olmasada günlük deniz zevkimizi alıp gelioruzz
seni neden göndermediler ben anlamadımm ama
Yümez üşenir ooo
Öyle olduda katlandımda benim ruh sağlığımı bozdular
Öyle canım benim yigenimde aliağada öğretmen çok tatlı biyer
Kayınpederin eşine güvenmiyomuydu ki seni göndermedisiz kaç yaşında evlendiniz çok küçüktünüz galiba:26:
eskiden olsa bunun bi cezası vardı
Yümez üşenir ooo
Öyle olduda katlandımda benim ruh sağlığımı bozdular
Öyle canım benim yigenimde aliağada öğretmen çok tatlı biyer
Ben de orasını anlamaya çalışıyorum en son aklımda yaşlarının çok küçük olması geçti
Kayınpederin eşine güvenmiyomuydu ki seni göndermedisiz kaç yaşında evlendiniz çok küçüktünüz galiba:26:
eskiden olsa bunun bi cezası vardı
yırtık o zaman
canımm benim ya ne isterler anlamm kii cok gecmiş olsunn
evet olabilirr ay bende gidememiştim balayına ama ben hasta oldum daa
Canım eşim 24 ben 16 dıydım aramızda 8 yaş var ama yeni gelin biyere gittmez diye göndermedi güvenmemek değil beni akıları sıra boyun eğmeye zorluyodu mesala yeni evliyken saat 7: 00 kalkımış olacaktık eğer uyaya kalsaydık duvarı yumrukluyodu kalkalım diye osesde sanki deprem oluyomuş hissiyle yataktan fırlardımüstümü giyer yukarı çıkar kahvaltı hazırlanırdı elttim inerdi tam 7:30 kahvaltı hazır olcaktı
Ay kıyamam çok çekmişsin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?