Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Sen yine eşinden dolayı gitmiyosun canım bende tam 8 sene sonra tatile çıktık oda görümçemğile ( tam bir rezilikti)
İmkan var yapa biliriz ama olmuyor cünkü eşimin ailesi izin vermiyodu balayına eşimi tek gönderdiler beni kayınbabam bırakmadı 3 aylık evliydim biz evliyken yolda elele 8 sene sonra dolaştık o günü hiç unutmam şimdi sesini çıkaramıyolar ben piskojik bi rahatsızlık geçirince eşim onları bek dinlemedi
ondan boş ver zaten tam tatil yerindesin ne güzel

Son düzenleme:

Mavi turda sıkıldım dönelim de diyemez

Walla belli olmaz gemiyi geri dödürür inecek var diye

Balayına eşini tek mi gönderdiler o nasıl oluyomuş öyle:26:

Hiç uyumlu olmuyo bu eşler benimki de öyle şeylere bayılır ben yapamam adamın iş programı uysa survıvora katılacak

zıt olur hep zaten bizde de ben adrenalin tutkum var yaa ama o gayet sakin yaşamayı sever öyle şeylere gelemez tatile de gitsek dağ bayır gezemez. Lunaparktaki şeylere bile bindirmez kendi de binmez. Survivora ben katılamam bak bir kere yüzme bilmiyorum bir de açlığa gelemem asla migrenim tutar benim.

Ne yiycen akşamaben dolma yaptım öğlen yedim hala tokum galiba akşam yiyemiycem

ohh ellerine sağlık öğlen yedin ve toksun öyle mii willi gelince yedirir sana. bilmiyorum ne yicem şu anda ne olsa yerim modundayım yani çocukta gelmedi daha bekliyorum..

Telefonda söyledim yiyemiycem galiba diye

Olsun tatlım ya çalışsın da seneye gidersiniz siz de

8 sene sonra mıı sükür karısanımız yok gecmiş olsun canım bazen güsel günler için zorluklara katlanmak gerkelii demek
çok şükür izmir çok harika biyer bütün tatil yerleride yakın haftalık olmasada günlük deniz zevkimizi alıp gelioruzz

Balayına eşini tek mi gönderdiler o nasıl oluyomuş öyle:26:

Evet canım yer ayıldımıştı kıbrısta her şey ödemede yapılmıştı boşa gitmesin diye eşim gitmiyecekti bende ne yapalım dedim sen git dedim oda 3 günlüğüne bi arkadaşıyla gitti kayım babamda sen git gelin olmaz deyince bende benim yüzünde mutsuz olmasın diye izin vermiştim

seni neden göndermediler ben anlamadımm ama

Kayınpederin eşine güvenmiyomuydu ki seni göndermedi siz kaç yaşında evlendiniz çok küçüktünüz galiba:26:
orasını bende anlamıstımm sormayı unuttumm

kalabalıkdan istifade bi kaçamak yapım demiştim

eskiden olsa bunun bi cezası vardı

Atlasın yüzsün koca gemi geri dönmez
Yümez üşenir ooo

Öyle olduda katlandımda benim ruh sağlığımı bozdular
Öyle canım benim yigenimde aliağada öğretmen çok tatlı biyer

Kayınpederin eşine güvenmiyomuydu ki seni göndermedi siz kaç yaşında evlendiniz çok küçüktünüz galiba:26:

yırtık o zaman

Yümez üşenir ooo

Öyle olduda katlandımda benim ruh sağlığımı bozdular
Öyle canım benim yigenimde aliağada öğretmen çok tatlı biyer

canımm benim ya ne isterler anlamm kii cok gecmiş olsunn

Ben de orasını anlamaya çalışıyorum en son aklımda yaşlarının çok küçük olması geçti

evet olabilirr ay bende gidememiştim balayına ama ben hasta oldum daa

Canım eşim 24 ben 16 dıydım aramızda 8 yaş var ama yeni gelin biyere gittmez diye göndermedi güvenmemek değil beni akıları sıra boyun eğmeye zorluyodu mesala yeni evliyken saat 7: 00 kalkımış olacaktık eğer uyaya kalsaydık duvarı yumrukluyodu kalkalım diye osesde sanki deprem oluyomuş hissiyle yataktan fırlardımüstümü giyer yukarı çıkar kahvaltı hazırlanırdı elttim inerdi tam 7:30 kahvaltı hazır olcaktı

rahmetli az değilmiş yani kayınvalden nasıl:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…