Kızlar ben yine hastaneden geldim biri bedduamı etti nekolum çok ağrıdı gece sabah gittik kırık çatlak yok kas ezilmesi var şu anda kolumda bandaj var askıda geçmezse alçıya alacaklar
Kızlar ben yine hastaneden geldim biri bedduamı etti nekolum çok ağrıdı gece sabah gittik kırık çatlak yok kas ezilmesi var şu anda kolumda bandaj var askıda geçmezse alçıya alacaklar
Sağol canım inşallahgeçmiş olsun canım. kırık yok muş şükür. inşallah alçıya gerek kalmaz
Gece hiç uyayamadım lakeayyyyy canım geçmiş olsun yaaaa, kas ezilmesi de gerçekten çok ağrı yapar ,ne zaman olmuştu kolun öyle 1-2 güne baya hafifleyebilir alçıya gerek olmaz inşallah ya.
beduua niye olsun Kardelen, görünmez kaza iştesıkma canını
Sağol canım inşallah:18::18:
Gece hiç uyayamadım lakebi de üstüne yatmışım hafif şişlikte vardı
Evet canım
şimdi nasılsın canım
ellerim soğan kokuyo yaöğlen arası yemek pişirmiştim akşama hazır olsun diye
Canım ağrı kesici verdi dr onu içiyorum bi de jel var onu sürüyorum haftaya kontrole gidicem geçmezse alçı:18::18:
Bu akşam ödeve kim talip kızlarben biraz raporluyum
limon sür canım alıyor kokusunu
canım gittin demek sana dedik o kadar git diye dikkat etmen lazım yaa o yüzden bandaja almışlardır açık olduğu sürece dikkat etmezsin çünkü ancak zorlarsan alçıya alırlar daha da kıpırdatma diye ondan yani yoksa kırık olmadan neden alçıya alsınlar ona göre dikkat et alçı istemiyorsan güzelim..
canım düzenli kullan onları kolunu hiç kullanmamaya çalış mümkün olduğunca koltukta otururken kolluğa koy kolunu uzat hep altına yumuşak bir şey koy hep kolun uzanık olsun.
ben akşam gelebilirsem gelicem gelirim büyük ihtimal. Eşim erken yatacak hem sabah kursu var öğleden sonra açıköğreti sınav gözetmenliği var yorulacak bende gelirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?