Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Kızlar ben yine hastaneden geldim biri bedduamı etti ne kolum çok ağrıdı gece sabah gittik kırık çatlak yok kas ezilmesi var şu anda kolumda bandaj var askıda geçmezse alçıya alacaklar

Kızlar ben yine hastaneden geldim biri bedduamı etti ne kolum çok ağrıdı gece sabah gittik kırık çatlak yok kas ezilmesi var şu anda kolumda bandaj var askıda geçmezse alçıya alacaklar

geçmiş olsun canım. kırık yok muş şükür. inşallah alçıya gerek kalmaz

ayyyyy canım geçmiş olsun yaaaa, kas ezilmesi de gerçekten çok ağrı yapar ,ne zaman olmuştu kolun öyle 1-2 güne baya hafifleyebilir alçıya gerek olmaz inşallah ya.

geçmiş olsun canım. kırık yok muş şükür. inşallah alçıya gerek kalmaz
Sağol canım inşallah:18::18:
ayyyyy canım geçmiş olsun yaaaa, kas ezilmesi de gerçekten çok ağrı yapar ,ne zaman olmuştu kolun öyle 1-2 güne baya hafifleyebilir alçıya gerek olmaz inşallah ya.
Gece hiç uyayamadım lake bi de üstüne yatmışım hafif şişlikte vardı
beduua niye olsun Kardelen, görünmez kaza işte sıkma canını

Evet canım

Fener kupayı alacak diye ödünüz patlamış gözdoş hemen imzasını değiştirmiş unutmayın gs liler sizin iki maçta 6 yediğiniz takıma elalem iki maçta 6 attı

Bu akşam ödeve kim talip kızlar ben biraz raporluyum

ellerim soğan kokuyo ya öğlen arası yemek pişirmiştim akşama hazır olsun diye

limon sür canım alıyor kokusunu

canım gittin demek sana dedik o kadar git diye dikkat etmen lazım yaa o yüzden bandaja almışlardır açık olduğu sürece dikkat etmezsin çünkü ancak zorlarsan alçıya alırlar daha da kıpırdatma diye ondan yani yoksa kırık olmadan neden alçıya alsınlar ona göre dikkat et alçı istemiyorsan güzelim..

Canım ağrı kesici verdi dr onu içiyorum bi de jel var onu sürüyorum haftaya kontrole gidicem geçmezse alçı:18::18:

canım düzenli kullan onları kolunu hiç kullanmamaya çalış mümkün olduğunca koltukta otururken kolluğa koy kolunu uzat hep altına yumuşak bir şey koy hep kolun uzanık olsun.

Bu akşam ödeve kim talip kızlar ben biraz raporluyum

ben akşam gelebilirsem gelicem gelirim büyük ihtimal. Eşim erken yatacak hem sabah kursu var öğleden sonra açıköğreti sınav gözetmenliği var yorulacak bende gelirim.

Bilmem ki canım geçmezse alçı dedi dr ama geçiyomuş galiba genelde:26: askıda kolum şu anda boynuma asılı boynum ağrıdı

Ödeve sen mi talipsin

Kardelen canım çok geçmiş olsun dikkat kendine
Kızlar bu günde tatilat işleri tam gaz devam akşam uğrarmıyım bilmiyorum

yürüyüşümü de yaptım geldimm ama kimse yok

kardelen canım geçmiş olsun inşaalah gecer ilaçların faydası olurda alcıya gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…