Kardelen canım çok geçmiş olsundikkat kendine
Kızlar bu günde tatilat işleri tam gaz devam akşam uğrarmıyım bilmiyorum
kontesim geçmiş olsun canım nasıl oldu
yürüyüşümü de yaptım geldimm ama kimse yok
kardelen canım geçmiş olsun inşaalah gecer ilaçların faydası olurda alcıya gerek kalmaz
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım:26:Umarım bir aksilik olmaz
heeey kimseler yok muu kızlar.. Biz de işten çıktık yemek yedik geldik eve yığıldım kaldım koltuğa valla öyle duş bile alamadım yanii halsizlik çöktü br bakayım dedim. Kardelen nasıl acaba yaa biraz daha iyidir inşallah :26:
Eşim uyudu geldimtek kolla da zor oluyo
Teşekkür ederim
Ağrıyo canım ağrı kesici içiyorum günde 3 tane geçer inşallah zamanla
selammmm, ne haber buzin
heeey kimseler yok muu kızlar.. Biz de işten çıktık yemek yedik geldik eve yığıldım kaldım koltuğa valla öyle duş bile alamadım yanii halsizlik çöktü br bakayım dedim. Kardelen nasıl acaba yaa biraz daha iyidir inşallah :26:
Eşim uyudu geldimtek kolla da zor oluyo
seni andım geldin içine mi doğdu canımmzor olur tabi ya aman dikkat et ne kadar az yorarsan o kadar çabuk iyileşir. Çok oynatmamaya bak
geçer geçer canım nazar mı değdi sana canım yaa.. İnsan durup dururken nasıl düşer :26: gündüz dediğim gibi uzat kolunu sarkıtma sakın nereye oturursan otur yanda uzanık olsun kullanmamaya çalış mümkün mertebe canımm yorma kolunu iyi olacak inşallah neyse ki kırık çıkık yok.
iyiim datlumm sen nasılsınn
benimde uykum geldii kalmak istemiorum oldugum yerden
kardelen beni yalnıs bıraktılar kimse ugramadı saat kaç olduu benkaç kere geldim gittim
Kıyamam kuzummmmmiyiim datlumm sen nasılsınn
benimde uykum geldii kalmak istemiorum oldugum yerden
kardelen beni yalnıs bıraktılar kimse ugramadı saat kaç olduu benkaç kere geldim gittim
kardelen nre gitttin:26:
valla ben de yorulmuşum düm zaten mesai yaptım geç çıktım bugünde yoğundu yaz gelsin dedim ama kütüphane resmen yanıyor yani havalandırma etki etmiyor klima zaten takmazlar valla yandım ki ne yandım ben bu sene.
vallahi nerede bu kızlar geliriz dediler gündüz ama kimse yok :26:
Kıyamam kuzummmmmgeldim ben
Tek elimle ağırlaştım biraz tabi canım
Evet canımmmm seda beni çağırıyo dedimevet yormamam lazım o yüzden askıda bardak bile tutma dedi dr benim düşmem meşhurdur canım stresli olduğum zaman daha çok oluyo
valla ben de yorulmuşum düm zaten mesai yaptım geç çıktım bugünde yoğundu yaz gelsin dedim ama kütüphane resmen yanıyor yani havalandırma etki etmiyor klima zaten takmazlar valla yandım ki ne yandım ben bu sene.
vallahi nerede bu kızlar geliriz dediler gündüz ama kimse yok :26:
Başka topiklerdedirler
ben temizlik yaptım yorulmusumevet kimse yokk
tabi canım yormaman gerek dikkatli ol
Evet canımmmm seda beni çağırıyo dedimevet yormamam lazım o yüzden askıda bardak bile tutma dedi dr benim düşmem meşhurdur canım stresli olduğum zaman daha çok oluyo
ben temizlik yaptım yorulmusumevet kimse yokk
tabi canım yormaman gerek dikkatli ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?