Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

heeey kimseler yok muu kızlar.. Biz de işten çıktık yemek yedik geldik eve yığıldım kaldım koltuğa valla öyle duş bile alamadım yanii halsizlik çöktü br bakayım dedim. Kardelen nasıl acaba yaa biraz daha iyidir inşallah :26:

Kardelen canım çok geçmiş olsun dikkat kendine
Kızlar bu günde tatilat işleri tam gaz devam akşam uğrarmıyım bilmiyorum

kontesim geçmiş olsun canım nasıl oldu

yürüyüşümü de yaptım geldimm ama kimse yok

kardelen canım geçmiş olsun inşaalah gecer ilaçların faydası olurda alcıya gerek kalmaz

Geçmiş olsun canım:26:Umarım bir aksilik olmaz
Teşekkür ederim

Ağrıyo canım ağrı kesici içiyorum günde 3 tane geçer inşallah zamanla

Eşim uyudu geldim tek kolla da zor oluyo

seni andım geldin içine mi doğdu canımm zor olur tabi ya aman dikkat et ne kadar az yorarsan o kadar çabuk iyileşir. Çok oynatmamaya bak

Teşekkür ederim

Ağrıyo canım ağrı kesici içiyorum günde 3 tane geçer inşallah zamanla

geçer geçer canım nazar mı değdi sana canım yaa.. İnsan durup dururken nasıl düşer :26: gündüz dediğim gibi uzat kolunu sarkıtma sakın nereye oturursan otur yanda uzanık olsun kullanmamaya çalış mümkün mertebe canımm yorma kolunu iyi olacak inşallah neyse ki kırık çıkık yok.

selammmm, ne haber buzin

iyiim datlumm sen nasılsınn

benimde uykum geldii kalmak istemiorum oldugum yerden

Eşim uyudu geldim tek kolla da zor oluyo

kardelen beni yalnıs bıraktılar kimse ugramadı saat kaç olduu benkaç kere geldim gittim

Evet canımmmm seda beni çağırıyo dedim evet yormamam lazım o yüzden askıda bardak bile tutma dedi dr benim düşmem meşhurdur canım stresli olduğum zaman daha çok oluyo

iyiim datlumm sen nasılsınn

benimde uykum geldii kalmak istemiorum oldugum yerden

kardelen beni yalnıs bıraktılar kimse ugramadı saat kaç olduu benkaç kere geldim gittim

valla ben de yorulmuşum düm zaten mesai yaptım geç çıktım bugünde yoğundu yaz gelsin dedim ama kütüphane resmen yanıyor yani havalandırma etki etmiyor klima zaten takmazlar valla yandım ki ne yandım ben bu sene.

vallahi nerede bu kızlar geliriz dediler gündüz ama kimse yok :26:

ben temizlik yaptım yorulmusum evet kimse yokk

Kıyamam kuzummmmmgeldim ben

Tek elimle ağırlaştım biraz tabi canım

tabi canım yormaman gerek dikkatli ol

Evet canımmmm seda beni çağırıyo dedim evet yormamam lazım o yüzden askıda bardak bile tutma dedi dr benim düşmem meşhurdur canım stresli olduğum zaman daha çok oluyo

askıdaysa iyi canım bak nasıl bir ezilme olduysa bardak bile tutma demiş tabi ki çay kahve içebilirsin ama uzun süre elinde bardağı tutma iç bırak. Kafan birşeye takılıp dikkatin mi dağılıyor acaba canım yaa.. Ben de mesela merdivenlerden inerken önüme bakmadan inemem düşecekmişim gibi gelir hep nedense çok acelem varsa bakmıyorum iniyorum ama normal zamanda öyle geliyor işte bir de rüyalarda vardır ya hızla merdivenden inerken görürsün sonra düşermiş gibi olursun birkaç merdiven atlamış uçmuş gibi için bir tuhaf olur öyle olacakmışım gibi geliyor

Başka topiklerdedirler

ben temizlik yaptım yorulmusum evet kimse yokk

tabi canım yormaman gerek dikkatli ol

Ben oturduğum yerden çalıştım ama öğrencilerle ilgilenmek laf anlatmak bile yoruyor bir de bu ara çok yoğunluk var o yüzden kafam acayip yanii eşimde erken yatıı yarın yoğun onun sabah kursa gidecek eylülde yds ye girecek kursa gidecek yoksa programlı çalışamıyor onların bölüm tamamen ingilizce eğitim olacak 80 alması lazım ders verebilmesi için halihazırdaki öğrenciler mezun olunca yanii daha zaman var 4 sene kadar ama belgeyi alırsa iyi olur. Bir de açıköğretim gözetmenliği görevi geldi öğleden sonra kurstan çıkacak okula gidecek falan. Bende iş güç yaparım işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…