Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

O elimle tutmuyorum zaten canım şu anda allahtan sol kolum dikkat et merdivenlerden inerken:18::18: strese bağlı denge bozukluğu canım

selam nevoşş neredesinn sen bakıyım

Başka topiklerdedirler

yok biz burdayken gitmezlerr

Ben yeni konu açıp yemek tarifi ekliyordum

sen baya konu açıyorsun yemek bölümünde galiba bakayım barii neler yazdın iyi yapıyorsun sen bu editörlüğü.

Ben bi de dün su dolu tencereyi tuttum ondan sonra daha çok ağrımaya başladı zaten

ehh ama kardelen ne tutuyorsun sende çok mu lazımdı yanii özellikle yapar gibi.

hoş geldinn

Ben bi de dün su dolu tencereyi tuttum ondan sonra daha çok ağrımaya başladı zaten

ah canım

bu yogunluk ne böle sizde

He valla ya ne işim olur ki benim makarnayla

Canım ama geldim selam verdim kimse yoktu
Öyle olması gerekmiyor muBenim ilgi alanım birde biliyorsunDaha yeni başladım

O elimle tutmuyorum zaten canım şu anda allahtan sol kolum dikkat et merdivenlerden inerken:18::18: strese bağlı denge bozukluğu canım

Nasıl biliyorum

Naber

Stresli değilim aslında ya:26:

İyi bari sol kolunsa çok kullanılmıyor nasılsa dikkat etmen kolay. Bandaja alınması da iyi oldu unutmazsın kullanmaman gerektiğini sakınırsın.. Dikkat et ki alçıya alınmasın. Bak kendi ağzınla diyorsun strese bağlı diye bir de stres olmadım diyorsun var birşey işte demek ki. Ama söylemek istemiyorsan söyleme tabii canım ama seni stres eden ne varsa biraz daha rahat olmaya çalış canımm hiçbirşey senin kendinden kıymetli değil unutma.

Yani belli bi olay yok öyle anlatılcak zaten olsa duramam söylerim ben çok özelse de özelden yazarım size içimi boşaltırım yani benim kocam hiç bi şey yapmasada ben fazla korkuyorum ondan galiba bu stres yapıyo bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…