askıdaysa iyi canım bak nasıl bir ezilme olduysa bardak bile tutma demiş tabi ki çay kahve içebilirsin ama uzun süre elinde bardağı tutma iç bırak. Kafan birşeye takılıp dikkatin mi dağılıyor acaba canım yaa.. Ben de mesela merdivenlerden inerken önüme bakmadan inemem düşecekmişim gibi gelir hep nedense çok acelem varsa bakmıyorum iniyorum ama normal zamanda öyle geliyor işte bir de rüyalarda vardır ya hızla merdivenden inerken görürsün sonra düşermiş gibi olursun birkaç merdiven atlamış uçmuş gibi için bir tuhaf olur öyle olacakmışım gibi geliyor
Ben yeni konu açıp yemek tarifi ekliyordum
Neden streslisin
Selam kızlar
Başka topiklerdedirler
Ben yeni konu açıp yemek tarifi ekliyordum
Ben bi de dün su dolu tencereyi tuttum ondan sonra daha çok ağrımaya başladı zaten
Nasıl biliyorum
Naber
Stresli değilim aslında ya:26:
Selam kızlar
Ben bi de dün su dolu tencereyi tuttum ondan sonra daha çok ağrımaya başladı zaten
Ben oturduğum yerden çalıştım ama öğrencilerle ilgilenmek laf anlatmak bile yoruyor bir de bu ara çok yoğunluk var o yüzden kafam acayip yanii eşimde erken yatıı yarın yoğun onun sabah kursa gidecek eylülde yds ye girecek kursa gidecek yoksa programlı çalışamıyor onların bölüm tamamen ingilizce eğitim olacak 80 alması lazım ders verebilmesi için halihazırdaki öğrenciler mezun olunca yanii daha zaman var 4 sene kadar ama belgeyi alırsa iyi olur. Bir de açıköğretim gözetmenliği görevi geldi öğleden sonra kurstan çıkacak okula gidecek falan. Bende iş güç yaparım işte.
selam nevoşş neredesinn sen bakıyım
yok biz burdayken gitmezlerr
sen baya konu açıyorsun yemek bölümünde galiba bakayım barii neler yazdıniyi yapıyorsun sen bu editörlüğü.
ehh ama kardelen ne tutuyorsun sende çok mu lazımdı yanii özellikle yapar gibi.
selam nevoşş neredesinn sen bakıyım
yok biz burdayken gitmezlerr
sen baya konu açıyorsun yemek bölümünde galiba bakayım barii neler yazdıniyi yapıyorsun sen bu editörlüğü.
ehh ama kardelen ne tutuyorsun sende çok mu lazımdı yanii özellikle yapar gibi.
Uzun cümleler kurdurmayın bana yaz yaz bitmiyo
Ben de işte yine bütün gün hastanedeydimGeldim selam verdim bekledim kimse yoktu sonra dalmışım
İyi canım sen nasılsın
:44::44:
hoş geldinn
ah canım
bu yogunluk ne böle sizde
hoş geldinn
ah canım
bu yogunluk ne böle sizde
Ben de işte yine bütün gün hastanedeydimyine kapıda karşılamaya başladılar bizi
sen kısa cümleler kur canım
O elimle tutmuyorum zaten canım şu anda allahtan sol kolumdikkat et merdivenlerden inerken:18::18: strese bağlı denge bozukluğu canım
Nasıl biliyorum
Naber
Stresli değilim aslında ya:26:
Geçmiş olsun canım ya
Öyle yapayım
Yav bu dkh ne çok mide bulantısı yaptı bana:44:
Sağol canım
Bugün kimse ödeve talip olmamış
İyi bari sol kolunsa çok kullanılmıyor nasılsa dikkat etmen kolay. Bandaja alınması da iyi oldu unutmazsın kullanmaman gerektiğini sakınırsın.. Dikkat et ki alçıya alınmasın. Bak kendi ağzınla diyorsun strese bağlı diye bir de stres olmadım diyorsun var birşey işte demek ki. Ama söylemek istemiyorsan söyleme tabii canım ama seni stres eden ne varsa biraz daha rahat olmaya çalış canımm hiçbirşey senin kendinden kıymetli değil unutma.
Hoşbulduk nehaber
Öyle yapayım
Yav bu dkh ne çok mide bulantısı yaptı bana:44:
Başladım canım yazı geçiricem onunla kaza olmasınBaşladın mı yine:26:
Yarın datlu yapacak pazarda ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?