Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Uzun cümleler kurdurmayın bana yaz yaz bitmiyo

sen kısa cevaplar ver canımm ama alışık değilsin tabii

hoş geldinn

ah canım

bu yogunluk ne böle sizde

sorma canım eşim eylüle kadar yoğun izni var neyse ki 1 ay rahatlar o zaman. Haftasonlar erken kalkacak kurs nedeniyle. Bizim de öğrencileirn en yoğun zamanı hocalar kitap okuma ödevi veriyor hazırlık okulu olunca ingilizcelerini pekiştirsnler diye çok kitap alan oluyor başım şişiyor vallahi.

He valla ya ne işim olur ki benim makarnayla

yanii yapmazsın yapmazsın hiç gereği yokken yaparsın yaaa

Canım ama geldim selam verdim kimse yoktu
Öyle olması gerekmiyor muBenim ilgi alanım birde biliyorsunDaha yeni başladım

öyle olmsı gerekiyor elbette hele ilgi alanın olunca döktürüyorsun maşallahhh

Öyle yapayım

Yav bu dkh ne çok mide bulantısı yaptı bana:44:

canım neden bu kadar yapıyor ki bende hormonları dengelemek için kullanmıştım ilk başlarda yapmıştı ama geçmişti senin bünyenin alışması lazımdı ama hassas hatunsun tabi ondan.

Sağol canım

Bugün kimse ödeve talip olmamış

benim günüm bu akşam cumaları ben almıştım rahat olur öbür gün tatil diyee geç geldim ama yapıyorum işte

ya çok mu ters asabii

Başladım canım yazı geçiricem onunla kaza olmasın

Hee tamampazar günü ben de yalnızım

bu pazar yokum aksama gelirim nasipsee hiç gitmekistemiorum kv ama gidicez sanırım

anladım canımm ama biraz rahatla canımm dışaıda belki agresif biridir ama sana karşı çok şefkatli olduğunu görüyorum yazdıklarından maşallah canımmm çok seviyor seni.

Anlamadım ki canım bu kadar yapmıyodu alışırım heralde ara verdim ya ondan olmuşturbenim midem hassastır zaten

Sağol canım nasılsın

iyiyim yorgunum sadece bu haftayı da bitirdik çarşambada tatil olunca çabuk geçti zaten. Çok heyecanlıyım sorma ya bende de stres var ama çaktırmamaya çalışıyorum hep deliliğe vuruyorum öyle işte bakalım..

Ben de iyiyim canım sağolKKyamı yetişemiyorsun

İyi yaparsın canım ama dikkat et unutma
Tamam anlaştık :13:
Tamam:13::13::13:
ya çok mu ters asabii

bu pazar yokum aksama gelirim nasipsee hiç gitmekistemiorum kv ama gidicez sanırım
Terstir canım
Biz de akşam toplanırız zaten tatlım
anladım canımm ama biraz rahatla canımm dışaıda belki agresif biridir ama sana karşı çok şefkatli olduğunu görüyorum yazdıklarından maşallah canımmm çok seviyor seni.

Öyle canım seviyo beni hatta düşkündür de ama çok ters öfke kontrolü yok yine de düzeldi biraz

Anlamadım ki canım bu kadar yapmıyodu alışırım heralde ara verdim ya ondan olmuşturbenim midem hassastır zaten

evet ara verince yeniden başlayınca ilk defa içiyormuş gibi oluyor. Sen bırakma bu aylarda o zaman. Kilo yapar ama dikkat et dicem de kilo da yok ki sen de zatenn

allah kolaylık versin canımm

Ben de iyiyim canım sağolKKyamı yetişemiyorsun

İyi yaparsın canım ama dikkat et unutma
Tamam anlaştık :13:

evet canımm

Berrin bunu soracağını tahmin ediyodum yazarken doğum kontrol hapı bak uzun uzun yazdırdın bana yine

duymamıstım hiç kısaltılmısını

Tamam:13::13::13:

Terstir canım
Biz de akşam toplanırız zaten tatlım

Öyle canım seviyo beni hatta düşkündür de ama çok ters öfke kontrolü yok yine de düzeldi biraz

canım seni anlıyorum birşey yapmasa da her an birşey olacakmış korkusunu iyi bilirim annem agresiftir benim çok çok fazla hem de hele babamdan ayrılınca daha da fazla olmuştu her akşam annem gelecekte yine birşey çıkacak birşeye takacak kızacak diye korkardım korkarak beklerdim iyi bile olsa her an sinirlenebilir diye tetikte olurdum. Hatta evlenince aynı şeyi eşimde de yaşıcam diye onun da eve geleceği zamanlar yaklaşınca tedirgin olurdum hep bana kızacakmış gibi gelirdi öyle alışmışım ya sonra eşimden hiç öyle birşey grmeyince tam tersi çok üzerime düşünce alıştım hatta ben üste çıkmaya başladım eskiyi bastırma iç güdüsü sanırım o yüzden seni çok çok iyi anlıyorum.

Evet bazen benimki de telefonda sinirleniyo o gelene kadar ölüyorum yani
gec kalmassak bende gelirim canım

Tamam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…