Yani belli bi olay yok öyle anlatılcak zaten olsa duramam söylerim ben çok özelse de özelden yazarım size içimi boşaltırımyani benim kocam hiç bi şey yapmasada ben fazla korkuyorum ondan galiba bu stres yapıyo bende
Uzun cümleler kurdurmayın bana yaz yaz bitmiyo
hoş geldinn
ah canım
bu yogunluk ne böle sizde
He valla ya ne işim olur ki benim makarnayla
Canım ama geldim selam verdim kimse yoktu
Öyle olması gerekmiyor muBenim ilgi alanım birde biliyorsun Daha yeni başladım
Öyle yapayım
Yav bu dkh ne çok mide bulantısı yaptı bana:44:
Sağol canım
Bugün kimse ödeve talip olmamış
Ben de iyiyim canım sağoliyiyim nevosum sen nasılsınyetişeimorum artık
o ne canım:26::26:
Başladım canım yazı geçiricem onunla kaza olmasın
Hee tamampazar günü ben de yalnızım
iyiyim nevosum sen nasılsınyetişeimorum artık
o ne canım:26::26:
Yani belli bi olay yok öyle anlatılcak zaten olsa duramam söylerim ben çok özelse de özelden yazarım size içimi boşaltırımyani benim kocam hiç bi şey yapmasada ben fazla korkuyorum ondan galiba bu stres yapıyo bende
Başladım canım yazı geçiricem onunla kaza olmasın
Hee tamampazar günü ben de yalnızım
öyle olmsı gerekiyor elbette hele ilgi alanın olunca döktürüyorsun maşallahhh
sen kısa cevaplar ver canımm ama alışık değilsin tabii
sorma canım eşim eylüle kadar yoğun izni var neyse ki 1 ay rahatlar o zaman. Haftasonlar erken kalkacak kurs nedeniyle. Bizim de öğrencileirn en yoğun zamanı hocalar kitap okuma ödevi veriyor hazırlık okulu olunca ingilizcelerini pekiştirsnler diye çok kitap alan oluyor başım şişiyor vallahi.
yanii yapmazsın yapmazsın hiç gereği yokken yaparsın yaaa
canım neden bu kadar yapıyor ki bende hormonları dengelemek için kullanmıştım ilk başlarda yapmıştı ama geçmişti senin bünyenin alışması lazımdı ama hassas hatunsun tabi ondan.
benim günüm bu akşam cumaları ben almıştım rahat olur öbür gün tatil diyee geç geldim ama yapıyorum işte
Sağol canım nasılsın
Tamam:13::13::13:Ben de iyiyim canım sağolKKyamı yetişemiyorsun
İyi yaparsın canım ama dikkat et unutma
Tamam anlaştık :13:
Terstir canımya çok mu ters asabii
bu pazar yokum aksama gelirim nasipseehiç gitmekistemiorum kv ama gidicez sanırım
anladım canımm ama biraz rahatla canımm dışaıda belki agresif biridir ama sana karşı çok şefkatli olduğunu görüyorum yazdıklarından maşallah canımmm çok seviyor seni.
Anlamadım ki canım bu kadar yapmıyodu alışırım heralde ara verdim ya ondan olmuşturbenim midem hassastır zaten
iyiyim yorgunum sadece bu haftayı da bitirdik çarşambada tatil olunca çabuk geçti zaten. Çok heyecanlıyım sorma ya bende de stres var ama çaktırmamaya çalışıyorum hep deliliğe vuruyorum öyle işte bakalım..
sen kısa cevaplar ver canımm ama alışık değilsin tabii
sorma canım eşim eylüle kadar yoğun izni var neyse ki 1 ay rahatlar o zaman. Haftasonlar erken kalkacak kurs nedeniyle. Bizim de öğrencileirn en yoğun zamanı hocalar kitap okuma ödevi veriyor hazırlık okulu olunca ingilizcelerini pekiştirsnler diye çok kitap alan oluyor başım şişiyor vallahi.
yanii yapmazsın yapmazsın hiç gereği yokken yaparsın yaaa
canım neden bu kadar yapıyor ki bende hormonları dengelemek için kullanmıştım ilk başlarda yapmıştı ama geçmişti senin bünyenin alışması lazımdı ama hassas hatunsun tabi ondan.
benim günüm bu akşam cumaları ben almıştım rahat olur öbür gün tatil diyee geç geldim ama yapıyorum işte
Ben de iyiyim canım sağolKKyamı yetişemiyorsun
İyi yaparsın canım ama dikkat et unutma
Tamam anlaştık :13:
Berrin bunu soracağını tahmin ediyodum yazarkendoğum kontrol hapı bak uzun uzun yazdırdın bana yine
evet ara verince yeniden başlayınca ilk defa içiyormuş gibi oluyor. Sen bırakma bu aylarda o zaman. Kilo yapar ama dikkat et dicem de kilo da yok ki sen de zatenn
Tamam:13::13::13:
Terstir canım
Biz de akşam toplanırız zaten tatlım
Öyle canım seviyo beni hatta düşkündür de ama çok ters öfke kontrolü yok yine de düzeldi biraz
Tamam:13::13::13:
Terstir canım
Biz de akşam toplanırız zaten tatlım
Öyle canım seviyo beni hatta düşkündür de ama çok ters öfke kontrolü yok yine de düzeldi biraz
allah kolaylık versin canımm
evet canımm
duymamıstım hiç kısaltılmısını
Ben öyle yazıyorum buraya hep görmemişsin demek ki
Evet bazen benimki de telefonda sinirleniyo o gelene kadar ölüyorum yanicanım seni anlıyorum birşey yapmasa da her an birşey olacakmış korkusunu iyi bilirim annem agresiftir benim çok çok fazla hem de hele babamdan ayrılınca daha da fazla olmuştu her akşam annem gelecekte yine birşey çıkacak birşeye takacak kızacak diye korkardım korkarak beklerdim iyi bile olsa her an sinirlenebilir diye tetikte olurdum. Hatta evlenince aynı şeyi eşimde de yaşıcam diye onun da eve geleceği zamanlar yaklaşınca tedirgin olurdum hep bana kızacakmış gibi gelirdi öyle alışmışım ya sonra eşimden hiç öyle birşey grmeyince tam tersi çok üzerime düşünce alıştım hatta ben üste çıkmaya başladım eskiyi bastırma iç güdüsü sanırım o yüzden seni çok çok iyi anlıyorum.
gec kalmassak bende gelirim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?