Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Haklısın canım bizede öyle geldiTüp bebek tedavisine mi başlayacaksın:26:

evet canım daha var yaz ortalarında ama merkez haftaya açılıyormşuş eşim mail attı cevap verdiler bende aradım koordinatörle konuştum yüz yüze de görüşücem benm dr yapmayacakış malesef bana öyle dememişti oysa ki başka dr da olacak onunla tanışıcam embriyologla görüşücem bilgi alıcam vs.. Yani iş baya ciddiye bindi daha var var diyordum gerginlik başladı.

allah kolaylık versin canımm

Sağol canım yine de şükretmem lazım rahat bir işim var karışanım yok kendi işyerimde çalışıyr gibiyim amir de çok güveniyor bana o yüzden gidip gelmiyor hiç oturduğum yerden sadece başım ağrıyor laf anlatmak zor bir lafı kaç kere söylüyorum.

Bana yapmıyo kilo yapsa da farketmez

bence de canım hem geçici oluyor zaten bende az biraz almuıştım bırakınca gittiler o halim daha iyiydi aslında sevinmiştim.

Aynen canım ben de progestan kullanırken kilo almıştım bırakınca balon gibi söndüm

Evet bazen benimki de telefonda sinirleniyo o gelene kadar ölüyorum yani

Tamam canım

yok o kadar stres yapma canım o birşeye sinirlenmiş olsa bile seni görünce yumuşar kıyamaz canım zaten sana değil başkasınadır siniri işte o an karşısında kim varsa ona sinirlenir annemin de bana değil aslında hep başkalarınaydı siniri ama onlara söyleyemezdi gelir bize çatardı işte bende bilirdim bunu direkt bize olan bir durum değildi yanii Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin..

Allah kolaylık versin canım hayırlısı olsun

Bazen başkasına işyerinde sinirlenip gelip benden çıkarıyo acısını zaten stres topuyumdur

Noldu acaba benim dkh yamı bozuldu:26: benim içim içimi yer şimdi uyuyamam bile:26:

Yok canım birşey demedin ki sen alınsın daha önce yazmıştım kısaltılmışını görmemişsin demek ki dedin kullanmayan birinin bilmemesi zaten doğal başka birşeye morali bozuldu ama ne anlamadım ki birdenbire bilemiyorum ki :26:

Bunu yazarken soracağını tahmin ettim dedim ona mı bozuldu acaba ama soruyo ya hep o yüzden dedim üzüldüm şimdikeşke hemen gitmeseydi söyleseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…