Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Bunu yazarken soracağını tahmin ettim dedim ona mı bozuldu acaba ama soruyo ya hep o yüzden dedim üzüldüm şimdikeşke hemen gitmeseydi söyleseydi

yok canım sanmam hiç öyle bir durumu yoktu ben asıl tüpten falan sözettim o da aşılama yaptırdı olmadı falan ne bileyim yaa derdini mi depreştirdim ki offf söyleseydi keşke :26:

Evet canım öyle
Arkadaşların bugün beni çok zayıf buldular kızdılar diyet mi yapıyorsun delisin dediler

demek ki sana öyle geliyor canımm

Bence de zayıfsın ya

Bıdık bandajımdan korktu görünce yavaş yavaş alışıyo

ayy canımmm görmediği birşey olunca korkmuştır ilginç gelmiştir.

Öyle canım merak etme
İnşallah:26::26:

Evet söyleseydi iyi olurdu ben takarım kafama şimdi

Kafamda havlu varkende pıhhhh yapardı bana bıdık

Biraz takıyorum arada

İnşallah:26::26:

Evet söyleseydi iyi olurdu ben takarım kafama şimdi

Kafamda havlu varkende pıhhhh yapardı bana bıdık

yaa bende taktım vallahi sana olduğunu sanmam da benim dediklerim falan tüptü bilmem neydi o da hassas sonuçta off ne bileyim yarın gelir söyler belki :26:

Çok bilmiş yaaaa

Dkh dedik tüp bebek dedik üzdük galiba kızı

yaa of hiç aklıma gelmedi ki benim o an nevoş sormuştu bende azcık anlatıverdim içimi dökeyim diyerekten vallahi aklıma gelmedi pff kesin benim yüzümden oldu derdini depreştirdim yaa offf

Hoşgeldin nehaberHamburger ekmeklerin şahane

Evet sadece kontrol ediyorum
Dikkat et
Hamburger ekmeğimi yaptınız
yaa of hiç aklıma gelmedi ki benim o an nevoş sormuştu bende azcık anlatıverdim içimi dökeyim diyerekten vallahi aklıma gelmedi pff kesin benim yüzümden oldu derdini depreştirdim yaa offf

onu anlayabiliyorum bi ara bebek konusuna hiç tahammülüm yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…