İnşallah canımpazartesine kadar süremiş ondan sonrada dolap tesisat işleri var
Sana niye kızdı herkes üstüne alındı
Evet tanem benim eklediğim tarifi denemiş şahane olmuşTopiğine bak
Hamburger ekmeğimi yaptınız
onu anlayabiliyorum bi ara bebek konusuna hiç tahammülüm yoktu
Canım takma kafana berrin yarın gelir açıklar hemen üstüne alma belki bana kızdı
Hoşgeldin nehaberHamburger ekmeklerin şahane
Evet sadece kontrol ediyorum
Dikkat et
Biter merak etme
Sen düşünme ben üstüme aldım
İnşallah canımpazartesine kadar süremiş ondan sonrada dolap tesisat işleri var
anlıyorum canım o an muhabbet arasında hiç ama hiç aklıma gelmedi zaten burada bu konuları nadir konuşuyorum gebelik topiğinde yazıyorum orada konuşuyorum zaten off benim salaklığım işte çk kötü oldum şu an gerçekten yaa.. :26:
yok canım seninle birşeyi olmadı ki dkh hapıyla ilgili de alınacağı birşey yok tek birşey kalıyor benim söylediklerim işte yaa o kızda hiç çaktırmıyor belli etmiyor ama hiç kolay şeyler değil aynı şeyleri yaşadığım için bende öyle anlatınca ne bileyim işte yaa
Bak canımBakayım
Canım kardelen üsütüne almasın diye diyorumanlıyorum canım o an muhabbet arasında hiç ama hiç aklıma gelmedi zaten burada bu konuları nadir konuşuyorum gebelik topiğinde yazıyorum orada konuşuyorum zaten off benim salaklığım işte çk kötü oldum şu an gerçekten yaa.. :26:
yok canım seninle birşeyi olmadı ki dkh hapıyla ilgili de alınacağı birşey yok tek birşey kalıyor benim söylediklerim işte yaa o kızda hiç çaktırmıyor belli etmiyor ama hiç kolay şeyler değil aynı şeyleri yaşadığım için bende öyle anlatınca ne bileyim işte yaa
Süper canım ellerine sağlıkGercektenmi nevoş:26: sabah yaptım ustalar gelmeden tam köftesini yaptığım zaman ustalar geldi yarım kaldım sabaha kaldı
Sen ne dedin ki:26::26:
Bak canım
Canım kardelen üsütüne almasın diye diyorumVe çok haklı bende 2-3 yıl yaşadım neler duydum neler gördüm
Süper canım ellerine sağlık
Bilmem birşey demedim diye olabilir belki cevap vermedim birşeyine
Ben çıkıyorum kızlar gerçekten çok kızdım kendime ya nasıl yedim ben bu haltı bir daha ağzımı açmıcam valla bu konularla ilgili burada tek kelime etmem. Kendi heyecanlarım başkasının üzüntüleri oluyor istemeden de olsa buna sebeb olmak beni çok üzer. Görüşürüz inşallah kızlar iyi gecelerr
Boşver canım bahaneyle yepyeni olacak
Biter merak etme
Sen düşünme ben üstüme aldım
Allah kolaylık versin canım bitince değecek ama canımm ohh mis gibi
Ben çıkıyorum kızlar gerçekten çok kızdım kendime ya nasıl yedim ben bu haltı bir daha ağzımı açmıcam valla bu konularla ilgili burada tek kelime etmem. Kendi heyecanlarım başkasının üzüntüleri oluyor istemeden de olsa buna sebeb olmak beni çok üzer. Görüşürüz inşallah kızlar iyi gecelerr
Neye alınıyosanız söyleyin arkadaşlar ya böyle çekip gitmesin kimseben nasıl söylüyorum siz de söyleyin herkes aklı başında konuşarak anlaşırız bi hata varsa bi daha yapmayız öyle değil mi
Neye alınıyosanız söyleyin arkadaşlar ya böyle çekip gitmesin kimseben nasıl söylüyorum siz de söyleyin herkes aklı başında konuşarak anlaşırız bi hata varsa bi daha yapmayız öyle değil mi
Tek tesllim temiz olacağı zaten yoksa artık ço sıkılımdım tadılatan
Buarada fayaslara baktık bugün lacivert beyaz oldu ben koyu renk istemedim ama başka güzel yoktu
Ama koyu rengi az sadece iki yerde cizği halde olcak dolaptada kayverengi var onu iptal edeyim değilmi
Sade beyaz olsun ne dersiniz :26:
Canım belki canı sıkkındı nazı geçti sıkıldı çıkmak istedi kızmayın berrine kolay değilSen de üzülme canımsın Belki yanlış anladık
Yok ben berrine kızar mıyım hiç üzdüysem ben ondan daha çok üzülürümgörüşürüz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?