- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Unutunmu ben sana bi tavuk tarifi verdim onu yaptım canım ekleyemedim bu gün fırsat buldum
Tamam davetiye isteriz
Hoşgeldin
Bu topicte benden çok mesaj sayısı olanlar var
Evet idolümsün
Pınar çok yoğun olduğunu söylemişti
İyiyim başbilgem sen nasılsın, kitaplardan ve senin başlıkta takılmamdan dolayı bana küsüldüğünü sezdim de, yuvama uğradımKızıyorlar önce onlarla konuşmazsam
Unutunmu ben sana bi tavuk tarifi verdim onu yaptım canım ekleyemedim bu gün fırsat buldum
olsun sende bizim için bir tehlike sayılırsınBu topicte 3 kürklü 3 kişi varBenim mesaj sayım onlardan az
ben kardelen'inkini daha önce hiç fark etmemiştim amasen kardeleni görmedin galibaa herkeste bir mesaj sayısıdır gidiyor
semde bir karar ver canım nevoşla mı kardelenle mi muhatap olmayalımm ben garibem zaten mesaj sayısında yükseltmem lazım ödev yapıyorum 20 ayfa ödevim var yardım eder misin.
İyiyim başbilgem sen nasılsın, kitaplardan ve senin başlıkta takılmamdan dolayı bana küsüldüğünü sezdim de, yuvama uğradımKızıyorlar önce onlarla konuşmazsam
bi gün arkana dönüp baktıgında neler yasadıgına pişman bile olabiliorsunn
nelerler karsılasacaksın daha hayat ne güsellikler yasatacak sana
Bende istiyorum o tavuö tarifindenn geçen diyordun
birazını bana versinler yaa birşey olmaz kürkleri durur durduğu yerdee hem bana kim pro üyelik hediye edecek bakayım anne aday adayıyım şunun şurasında
hoş geldinizz kardelenii napalım
sen her iki yerede yetişirsin cool, eminim senden
Selam canlarım
Bizim kalpler geri dönmüş
Eskiden olsa kesinlikle de, aşk yıprattı beni, avare oldum çıktım
Biliyor musun Berrin, hiç umudum kalmadı...
Yani ben mutlu olma dönemimi albertle kapattım gibi hissediyorum. Mecburiyetten yaşamak gibi birşey. Bugün doğumgünü albertin
Yok ya ne tehlikesi ne yapsamda 4 kürküm olmayacakolsun sende bizim için bir tehlike sayılırsınsonuçta 50 bin küsürsün
ben kardelen'inkini daha önce hiç fark etmemiştim ama
ikisindende uzak durulmalı
merhaba, kardelen 2 nevreste'ye bedel
olsun sende bizim için bir tehlike sayılırsınsonuçta 50 bin küsürsün
ben kardelen'inkini daha önce hiç fark etmemiştim ama
ikisindende uzak durulmalı
Biliyor musun Berrin, hiç umudum kalmadı...
Yani ben mutlu olma dönemimi albertle kapattım gibi hissediyorum. Mecburiyetten yaşamak gibi birşey. Bugün doğumgünü albertin
Seni çok uyanık gördüm bu gece
Selam canlarım
Selam canlarım
Bak bakalııııım kim var burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?