efet dimi mesaj sayısı uğruna konuşturup duruyorlarrr
canım öyle söyleme daha önünde çok uzun bir hayat var ve hayatın karşına ne çıkaracağı belli olmaz. En mutsuzum dediğin anda bir kapı açılır dur bakalım gün doğmadan neler doğar belki unutmak zorunda kalmazsın
öyleyim dimii yarın hafasonu ya ondann
efet 5 kalbim geri dönmüşş
Tüh kutlayamazsın da şimdiCuma günü tayinler açıklanıyomuş:26:
merhaba, kardelen 2 nevreste'ye bedel
Canımmmnaber
Bak ben sana asıl kimi göstercem birazdan
Kavunum karpuz oldu haberiniz yok
Bekleyin 5 dk
Biliyor musun Berrin, hiç umudum kalmadı...
Yani ben mutlu olma dönemimi albertle kapattım gibi hissediyorum. Mecburiyetten yaşamak gibi birşey. Bugün doğumgünü albertin
Selam canlarım
Bizim kalpler geri dönmüş
Yok ya ne tehlikesi ne yapsamda 4 kürküm olmayacak
Bak gördünmü benden daha çok yazanlar var
aynen. ödevlerinin meyvesini topladı nevresteefet dimi mesaj sayısı uğruna konuşturup duruyorlarrr
Rahatsın keyfin yerinde
Yetişemiyorum
canım öyle söyleme daha önünde çok uzun bir hayat var ve hayatın karşına ne çıkaracağı belli olmaz. En mutsuzum dediğin anda bir kapı açılır dur bakalım gün doğmadan neler doğar belki unutmak zorunda kalmazsın
Yetişemiyorum
bence de canımm kardelenin maşallahı varrr
bence sen 1 yıl boyunca yetişeme
ancak varırız mesaj sayına
Ne olsuuuun :97:Canımmmnaber
Bak ben sana asıl kimi göstercem birazdan
Kavunum karpuz oldu haberiniz yok
Bekleyin 5 dk
Evet ödevlerin meyvesini topladımdaha ne olsun, hepsi senin olsun istiyorsun sende
aynen. ödevlerinin meyvesini topladı nevreste
.......................
Ohhh dinlen keyif yapefet haftasonu gelir de olmaz mı hiç.
eşimde yattı yarın sabah erken kalkacak kursu var. Of kısa süreliğine de bir yere kaçamıcaz yaa yaz tatilimde zaten bir yere gidemicez malum haftasonları da gidemeyiz kurs var
bence sen 1 yıl boyunca yetişeme
ancak varırız mesaj sayına
sen ve yetişememek yok yok dünyanın sonu geliyorr
seni çok ii anlıorumm desemm anlatamıorum ama bi an gelecek yasadıklarına bile pişman olacaksınn inşallah bu süre uzun olmas allahım gönlündeki karsına cıkarır inşaallaj en kısa zamanda canım ilk olarak düşünmeye basladın mı baska birsey aklına getir canım kendine acı vermekden vazgeçç
selamm hoş geldinn nasılsın
Babam çalışma odası olarak kullandığımız odayı boyatmaya karar verince bugün o oda boşaltılırken çeyizime aldıklarımı gördüm. Öyle fena oldumki, şuan evlensem eksiksiz evlenirim, o kadar fazla çeyiz eşyam var. Bize gelen annemin yardımcısı var, sevim teyze, onun kızı ayşe var o da 22 yaşında, o eylülde evlenecekmiş, ona mı versem hepsini diye düşünüyorum. Baktıkça üzülüyorum çünkü
geyiklerin verdiği haz kardelen'e, ''yürü kardelenim' demiş
bu nedir yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?