Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Rahatsın keyfin yerinde

Biliyor musun Berrin, hiç umudum kalmadı...
Yani ben mutlu olma dönemimi albertle kapattım gibi hissediyorum. Mecburiyetten yaşamak gibi birşey. Bugün doğumgünü albertin

seni çok ii anlıorumm desemm anlatamıorum ama bi an gelecek yasadıklarına bile pişman olacaksınn inşallah bu süre uzun olmas allahım gönlündeki karsına cıkarır inşaallaj en kısa zamanda canım ilk olarak düşünmeye basladın mı baska birsey aklına getir canım kendine acı vermekden vazgeçç

Selam canlarım
Bizim kalpler geri dönmüş

selamm hoş geldinn nasılsın

Rahatsın keyfin yerinde

efet haftasonu gelir de olmaz mı hiç.

eşimde yattı yarın sabah erken kalkacak kursu var. Of kısa süreliğine de bir yere kaçamıcaz yaa yaz tatilimde zaten bir yere gidemicez malum haftasonları da gidemeyiz kurs var

Babam çalışma odası olarak kullandığımız odayı boyatmaya karar verince bugün o oda boşaltılırken çeyizime aldıklarımı gördüm. Öyle fena oldumki, şuan evlensem eksiksiz evlenirim, o kadar fazla çeyiz eşyam var. Bize gelen annemin yardımcısı var, sevim teyze, onun kızı ayşe var o da 22 yaşında, o eylülde evlenecekmiş, ona mı versem hepsini diye düşünüyorum. Baktıkça üzülüyorum çünkü

daha ne olsun, hepsi senin olsun istiyorsun sende

aynen. ödevlerinin meyvesini topladı nevreste

.......................
Evet ödevlerin meyvesini topladım
Ohhh dinlen keyif yapEvet gidemezsiniz
bence sen 1 yıl boyunca yetişeme
ancak varırız mesaj sayına

İşten ayrıldığım dönemde olması çok daha fazla yıprattı beni, oyalanacak birşeyim yok, kitaplarıma sardım...
Birde ben onunla bir dönemi kapattım sanki, diyorum ya, silik gibi hafızam...Her şehirde her mekanda bir hatıramız var ve oralara mecburen gitmek bile çok yaralıyor insanı. Hata mı yaptım acaba ayrılmakla diyorum

canım şimdi üzülmen normal tamamen geçecekte demiyorum geçmeyecek hep ince bir sızı olarak kalacak çünkü bu adma seni aldatmadı, ihanet etmedi, kötü söz söylemedi ki nefret edesiniz ama senin kişilğinle onun kişilği yaşam tarzı uymadı işte uymadı mı uymuyor aşk herşeye göğüs germek ama kendini çok yıprattın bu süreçte. Ama yine de hiçbirşeye tamamen bitti gözüyle bakma canım zamana bırak kendi hayatına bak o çeyizler ne emeklerle yapılmıştır canım hiç olmaz artık başkasıyla demeyeceksin bende çok dedim o lafları.

geyiklerin verdiği haz kardelen'e, ''yürü kardelenim' demiş
bu nedir yahu

yaa vall hiiç dikkatimizi çekmemiş şu kürk olayı olunca herkesin gevezeliği ortaya çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…