Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

aynen
bi gün bende onlaydan giycem

böle düşünürsen üzüntüne acına yenilirsin canımm ama inan bana hersey senin elinde olmıcagına inanıorsan eger bitirebilirsin kalbinde ve aklındaa bende yasadım çünküü ama bu sen bilebilirsin olmıcagını bilmek kalbin içn gereksiz cabalamak bosa gecmiş yıllar

Hemde ne emeklerle...Hepsini ama hepsini kendim günlerce seçerek almıştım, sürekli uyum içinde olsun diye, taaaa abd'den arkadaşıma getirttiğim yemek takımları var. Kullanamamki başkasıyla, ben hep birlikte kullanacağız albertle diye almıştım onları. Hatta çeyiz bölümüne çeyizlerim diye başlık açsammı diye bile düşündüm, sonra dedimki, yaa oldu, evlenmenin kıyısından dön, birde başlık aç. Yok yaaa..............

Haklısın...

Yaaa, demek o kadar yakın Sizin varmıydı bu yıl tayin ?
Kutlayamadım ki

Bizim seneye canım

Hoş bulduk canım iyiyim sen nasılsın

Bende

Ne olsuuuun :97:
Yavrum benim ya kocaman oldu tabi, teyzesinin diyarbakır karpuzu

Hem de ne karpuz

Bakın karpuzuma Şu an pıt pıt oynuyo zillim

anam yerim ben onu yaa göbeğin de çok tatlııı maşallahhhh Allah nazarlardan saklasınnn

aynen
bi gün bende onlaydan giycem

br gün herkes kürk giyecek

canım sen bilirsin ama her anı herşey unutuluyor en unutamam dediklerin bile aslında unuutlmuyor kalbinin bir köşesinde kalıyor ama hayat gailesi devam ediyor yine birini seviyorsun ısınıyorsun ben erkek arkadaşımı beni istemeye gelmeden bir hafta önce motorsiklet kazasında kaybettim ama hayat işte devam etti bir şekilde öyle ya da böyle geriye panik ataklarım ve kabuslarım kalsa da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…