Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

bak bu açıdan çok şanslısın ömür hem evdesin hem iş yaptırmıyor eşin.ben temizlikçi gelsin o yapsın ben çalışan kadınım diyorum eşime.o da bana ben sana yardım edeyim canım ne yapılcak diyoo:roflol::roflol: her işimi kendim yapıyorum :1closedeyes: bi hamile kalayım ama görür o iş yaptırmayı bana :roflol::roflol:

Ben benim evi temizleyemem tatlım çok büyük kocaman kocaman camlar..Evin dört bi tarafı açık bi yağmurda bütün camlar pisleniyoÜtüyü kendim yapıyorum ben aslında..Şimdi fazla ayakta durmamak için temizlikçiye yaptırdım..

deniz manzaralı mı senin evin? bende boydan camlı evleri çok severim ama temizliği çok zordur tabi :hulya:

bugün eskişehire gittik hava çok güzeldi.ama çok yorulduk es parkın altını üstünü getirdim.kaydirigubbakcemile3 kocamın bacaklarına kramplar girmiş çok ağrıyo diyo, uzanıyo şimdi

İyidir iyidir sempatiksalakcinni erkeklerin hepsi aynı, şeytan azapta gerek aklinialirimsmile
çok feminist gördüm kendimi kaydirigubbakcemile3

Hava güzeldi iyi yapmışsınız..

Benim eşimde julia robertsın filmine gitmek istiyo..Kumam olurda kendileri:roflol:

ne güzel , hiç canın sıkılmaz evdeyken...bayılırım böyle boş boş denizi izlemeyi...çok dinlendirir beni :))

Sana bi şey diyim mi yasemin..Belirli bi süre sonra hiç bakmıyosun dışarı:roflol:

Akşamdan akşama köprüde trafik var mı diye bakıyorum:roflol:

İyidir iyidir sempatiksalakcinni erkeklerin hepsi aynı, şeytan azapta gerek aklinialirimsmile
çok feminist gördüm kendimi kaydirigubbakcemile3

kendi istedi napimm :roflol::roflol: bir sürüde alışveriş yaptım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hava güzeldi iyi yapmışsınız..

Benim eşimde julia robertsın filmine gitmek istiyo..Kumam olurda kendileri:roflol:

hadi yaa :roflol::roflol:

Sana bi şey diyim mi yasemin..Belirli bi süre sonra hiç bakmıyosun dışarı:roflol:

Akşamdan akşama köprüde trafik var mı diye bakıyorum:roflol:

ciddimisin kız , güzelim manzarayı trafiğe bakmak için mi kullanıyon :roflol::roflol::roflol:
doğru ama sen alışkınsındır bayanssulusmilebayanssulusmile
bi gün fotograflarını göster bari bana

Bizimde yalova ve körfez manzaralı, yazın 4 ay terasta geceleri yıldızlar yakamoz mehtap yalova körfez manzarası takılıyoruz öyle, çok seviyorum

anammm en fakir kendimi gördüm :roflol::roflol: ne şanslısınız kız siz :roflol::roflol:

Kendi çektiğim altındakileri de duygularıma tercüman ettiğim bir resim, sevdamın kenti burası, elif görünce hemen tanır, bakalım beğenecekmisiniz

Tamam canım bi gün yine manzaramın fotoğrafını çalarım eşimden koyarım

slm fıstıklar napıyosunuz , nasıl geçti pazarınız opuyorumnanaktan

Kendi çektiğim altındakileri de duygularıma tercüman ettiğim bir resim, sevdamın kenti burası, elif görünce hemen tanır, bakalım beğenecekmisiniz
beğendim güzel resim ama yazılar okunmuyor

Göz yormasın dedim ama çok ufak oldu buda, biraz büyütelim sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…