Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

eşim bugün bana kızdı raporum bitti dr arayıp rapor almam lazım aradım akşam 9.30 arayın onu dediler ben unuttum eşim de uyumuştu
sabah aradın mı dedi unuttum dedim iyi o zaman yarın işe başlarsın o zaman dedi gitti sonra aradı dr ara dedi aradım 10.30a kadar gelsin dedi eve geldi hep son dk iş yapıyorsun dedi öptü ama sana kızgınım dedi gitti :60

Allah korumuş seni evdemisin şimdi hastanede filanmısın canım ..
Biz orduevine gidiyoruz k.validemde geliyor beraber gidecez güzel geçer inşallah

Hastahanedeyim abla, doktor biraz daha kalsın ağrıları için ezik ve morarma çok, liflerimdede zedelenme ağrı yapıyor onun dışında iyiyim şükür, babam biraz daha kalmamı istiyor hastahanede , çok korktular, yeni yıla burada girmek varmış kaderdeki biz caddede rezervasyon yaptırmıştık kısmet...
Kayın valide ile yılbaşı anlaşabiliyormusunuz ablacığım ?

akşam seyrettinizmi aprak dökümünü çok ağladım yaaaa hele sedefin annesiyle konuşması varya yıktı geçti beni eşimde bir tuhaf oldu beni öyle görünce

ben seyrettim ablacım ve çok etkileyici bir final olmamasına rağmen başından sonuna kadar ağladım

o sahnede annem aklıma geldi ,hemen arkasından reklam girdi ya annem aradı evlenmemden önceki günü düşünmüş o da

annemi babamı kardeşimi evimi özlemiştim zaten gözlerim kıpkırmızıydı dizi bitince ağlamaktan

Allah'tan eşim yoktu ,dalga geçerdi ağlayamazdım

geçen bir dizinin en duygusal anında komik bişey yakaladı gülmeye başladı dedim tüm duygunun içine ettin

Galatasaraylı değil ablacım..Ayyy allah korusun

Yılbaşı akşamı eşimle ilgili planlarım var bol bol içki içirticem ona sonra bülbül gibi konuşsun bakalım

Adam hemen sarhoşta olmuyo

Ne duygusal kocan var dünürüm

çok duygusaldı o konuşma bana babam demişti eşime de ben kızımı sana emanet ediyorum onu üzersen arkasında babası var unutma dedi
bana da bu kapı sana hep açık kızım dediii hey gidi günler

Sosyetesiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn kızıııııııııııııııımmmmmmmmmm, boğaz gören apartııııımaaaan dairesinde oturuyorsuuuuun, hemde möbleliiiiiiii, bizimki geceleyin konuverenlerdeeeen, kızlar bu ömür şimdi ne güzel şeyler de yiyiyorduuuur ahaha :119::118:

çok duygusaldı o konuşma bana babam demişti eşime de ben kızımı sana emanet ediyorum onu üzersen arkasında babası var unutma dedi
bana da bu kapı sana hep açık kızım dediii hey gidi günler

Benim arkamda kimse yok kocam onun için bu kadar rahat davranıyo işte

biz çok fakiriz abla ,bizim hiç evimiz olmadı ,apartıman nedir bilmedik

kuru ekmeği suya banıp yedik hep

sosyete ömür bizi yılbaşına partisine davet et ,bizim hiç partimiz olmadı

Simoooşşşş tabi neler neler yiyorum sorma

Evet canım evim güzel deniz görüyo boğaz görüyo ama ne önemi var söyler misin bana altımda son model araba neye yarar he bi söyle güzelim

Sosyeteee ömüüüüür bizi diskooooyaaaa götüüüüüüüüüüüüüüüürrrrrrrrrr

biz çok fakiriz abla ,bizim hiç evimiz olmadı ,apartıman nedir bilmedik

kuru ekmeği suya banıp yedik hep

sosyete ömür bizi yılbaşına partisine davet et ,bizim hiç partimiz olmadı

Ya sonra beni kaçırın dimi kocama içki içirtin sarhoş edin fidye isteyin

Simoooşşşş tabi neler neler yiyorum sorma

Evet canım evim güzel deniz görüyo boğaz görüyo ama ne önemi var söyler misin bana altımda son model araba neye yarar he bi söyle güzelim

Şaka yapıyorum kuzuların kuzusu 2011 öyle güzel gelecekki bizler için 2011 ' e kapak olacak umudum varrr, eniştemde 2011 e törpülenmiş olarak girecek, ve el üstünde tutacak seni, gör bak yeni yıl kehanetlerim çıkar benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…