Hangi arkadaşlara ömür, jet sosyetemi
Allah korumuş seni evdemisin şimdi hastanede filanmısın canım ..
Biz orduevine gidiyoruz k.validemde geliyor beraber gidecez güzel geçer inşallah
akşam seyrettinizmi aprak dökümünü çok ağladım yaaaa hele sedefin annesiyle konuşması varya yıktı geçti benieşimde bir tuhaf oldu beni öyle görünce
Sağol ablacığım idare ederim daha iyi olacağım inşallah yılbaşı programlarınız ne kızlarcığım
Hangi arkadaşlara ömür, jet sosyetemi
ben seyrettim ablacım ve çok etkileyici bir final olmamasına rağmen başından sonuna kadar ağladım
o sahnede annem aklıma geldi ,hemen arkasından reklam girdi ya annem aradı evlenmemden önceki günü düşünmüş o da
annemi babamı kardeşimi evimi özlemiştim zaten gözlerim kıpkırmızıydı dizi bitince ağlamaktan
Allah'tan eşim yoktu ,dalga geçerdi ağlayamazdım
geçen bir dizinin en duygusal anında komik bişey yakaladı gülmeye başladıdedim tüm duygunun içine ettin
evde yorgun argın sızıp kalcaz saat 12de
sosyete ömür :82:
çok duygusaldı o konuşma bana babam demişti eşime de ben kızımı sana emanet ediyorum onu üzersen arkasında babası var unutma dedi
bana da bu kapı sana hep açık kızım dediii hey gidi günler
Sosyetesiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn kızıııııııııııııııımmmmmmmmmm, boğaz gören apartııııımaaaan dairesinde oturuyorsuuuuun, hemde möbleliiiiiiii, bizimki geceleyin konuverenlerdeeeen, kızlar bu ömür şimdi ne güzel şeyler de yiyiyorduuuurahaha :119::118:
Sosyetesiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn kızıııııııııııııııımmmmmmmmmm, boğaz gören apartııııımaaaan dairesinde oturuyorsuuuuun, hemde möbleliiiiiiii, bizimki geceleyin konuverenlerdeeeen, kızlar bu ömür şimdi ne güzel şeyler de yiyiyorduuuurahaha :119::118:
biz çok fakiriz abla ,bizim hiç evimiz olmadı ,apartıman nedir bilmedik
kuru ekmeği suya banıp yedik hep
sosyete ömür bizi yılbaşına partisine davet et ,bizim hiç partimiz olmadı
Sosyeteee ömüüüüür bizi diskooooyaaaa götüüüüüüüüüüüüüüüürrrrrrrrrr
Sosyeteee ömüüüüür bizi diskooooyaaaa götüüüüüüüüüüüüüüüürrrrrrrrrr
Simoooşşşş tabi neler neler yiyorum sorma
Evet canım evim güzel deniz görüyo boğaz görüyo ama ne önemi var söyler misin bana altımda son model araba neye yarar he bi söyle güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?