Eski dostlar hep beraber elele verelim

Sagol gulum
Yok hemen teshis koyma guzelim birsefer buyumedi diye heee insAllah olacak
Allah selamet versin cnm

kızlar sağlık ocağından geliyorum.. oğlum vampirleşiyor
yaaniii ilk dişimiz çıkıyor ama köpek dişimiz :)) sırayla çıkmayabilirmiş bazen dedi doktor..
kaç gündür huysuz akşam fark ettim bir beyazlık var damağında .. köpek dişinin ucu görünüyor henüz patlamadı..
krizler geçiriyor oğlum en çok ona üzülüyorum.. durup dururken kendini savuruyor parçalanıyor ağlıyor bağırıyor.. nekadar zormuş bu diş meselesi..

canım hemen moralini bozma.. her ay yumurtan çatlayacak diye birşey yok.. düzenli adet olabiliyorsan sorun yok bence..
kendin de söylüyorsun bu ay ilk defa böyle olduğunu.. önümüzdeki aya bakarsınız artık.. yine istediğiniz tarafta olur inşallah ve kendinden olur bebişkonuzz..

yarım saat once kontrole gıttım

yumurta 16 ıken 12 olmus ve küçülmül bazen boye olabılıyomusmus

once laparoskopı sonra tup bebek dedı doktor

1-ben asılama ıstedıgımde verdıgı cevap : e sen kendılıgınden gebe kalabılıyosun asılama yapmam ben sana takıp edelım dedı.
sımdıde sana kısa ve oz soyluyorum senı sevdıgım ıcın bı asılama 500 tl basar sanısn %10 defalarca bu parayı verecegıne her ay her ay umutlanıp yıpranacagına dırekt tüp onerıyorum amelıyat sonrası dedı

ıyı bı doktor arıyorum operasyonu yaptıracak

maddı ve manevı yonden çökük durumdayım

oy kıyamam ben sana.. sarılasım geldiii
aşılama olsun tüp olsun tabi ki olumsuzluklar da olabiliyor.. doktorun iyi mi demiş kötü mü kestiremedim.. hem kendinden hamile kalabiliyorsun diyor.. hemde ameliyattan sonra direkt tüp öneririm diyor.. aklım karıştı..
ameliyatın ücreti nekadar canım, çok mu pahalı ?

valla ben de anlamadım koprina ıyımı kotumu ne soylemeye calıstı

amelıyatı bi şekılde karsılarım da benı geren tüpün fıyatı
ıyı bı yerde yaptırmak ıstıyorum hatta kafamda bellı bıle yer ama bakalım bı muayeneye gıdıcem

psıkolojım bozuldu benım ya
nedir benım bu çilem

medicim bu ameliyat zaten hamile kalmak için yapılmıcak mı sonra neden tüp bebek yapılacak cahilliğime ver pek anlamıyorum böle şeyleri
yani demek istediğim madem tüp bebek yapılacaksa ameliyata gerek var mı
hakkında hayırlısı ne ise o olsun be güzelim imtihan dünyası işte hepimizin derdi farklı yerlerden
rabbim bunaltmadan hayırlı evlatlar nasip etsin sana ve anne olamayanlar

erce abla sol tuptekı sıvı bırıkmesı olusan gebelıge zarar verıp dusuk olmasına neden oluyo yada dıs gebelık oluyo.

yumurtlamamda sorun yoktu ta kı bu aya kadar saglam tarafta sağda yumurtam olustu 16 mm ye kadar buyudu sonra 12 mm ye kuculdu. bu yuzden de doktor her ay asılama deneyıp umutlanacagına tup dedı. zaten daha onceden gecırdıgım endometrıozis amelıyatı da buyuk bır etken . asılama yapsam bıle dıs gebelık rıskıp normalden 10 kat fazlaymıs.

durum bu yanı

koprina banlanmış galiba
niye acaba :18::18::18::18:
NE OLDU ACABA YAAAAA

(((( ah cnm bnmm yaa selamet versin Allahimmmm

kızlar haftaya adetım gelınce ılk gun capadakı doktoruma gıdıcem aşılma denemeye karar verdım
doktorla gorustuma detın bırıncı gunu gel dedi
klomenle baslıycaz Allah selamet versın
asılama denemeden amelıyat olmak ıstemıyorum
son kararım

slm kızlar biz izmirdeyiz 6 mayıstan beri hızlı kilo verdiğim için toparlanmaya geldim şişmanlayıp evime dönücem :))
sizlere güzel haberlerim var benim minik börülcem koca adam oldu anne baba mama diyor ve emekliyor takır takır 3. dişimizde yolda
:))) bu arada kopiş bir topikte yazdıgı mesajdan dolayı üyeliği silinmiş haber vereyim dedim (sizleri öpüyoruz allaha emanetsiniz kısa yazdım ama en kısa zamanda uzunnnnc bir yazı sizleri bekliyor :))

selam kızlar..
21 nisan sabahı epidural sezeryanle bebeğimi dünyaya getirdim.çok şükür iyiyiz ... birbirimize alışmaya çalışıyoruz. elif çağla ve ben hepinizi öpüyoruz.
allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin inşallh sağlıkla buyut adıyla yaşasın kuzucugunnnn
inşallah sağ sağlim kucagına almışsındır bebişini analı babalı buyutun canım benimmm
hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle bizlere müjdeyi vereceksin

kızlar merhabalar bende mayısın 21 inden itibaren doğum iznine ayrılacağım. Biraz daha devam edeyim diye düşünüyordum ama çok sıkıldım çalışmamanın keyfini biraz bebek gelmeden önce de çıkarayım. Doğum sonrasında raporlarım izinlerim yetersiz kalırsa 2-3 ay ücretsiz izin alırım.Oğluşumun sağlığı ve benimki iyi şimdilik inşallah bir sıkıntı olmadan önümüzdeki 8 haftayı da bitiririz hepinizi çok öpüyorum.

cnmmm hadi gozunaydin guzelim pasamiz buyuyoir heeeeee

cnm hayirla dogum yap ins hayirli haberlerini bekliyoruz cnmin iciiiii

cnm duacinim guzelim senin icin hayirlisini diliyorum guzelim bnmmmm

Canım hakkında hayırLısı oLsun ..ALLahın isimlerini bol bol zikret özeLLikle günde 707 kere ya ''VAris ''okuyanın çocuğu olurmuş..Bende başlicam..Yasin oku(ne niyetle okursan onun için olur)..meryem suresini oku..Ya Bari ya Halik ya Musavvir bu ismi şerfileri de çek bebek için..Çok çok dua et ..Rabbim boş çevirmez inş..

Kızlar pazartesi Allah nasip kısmet ederse sezeryan oluyorum.Dualarınızda unutmayın.Allahım herkese sağ salim yavrusunu kucağına almayı nasip etsin.Ve tez vakitte Medime, gıdapınarıma (dualarımdasınız)ve isteyen her kulunada nasip etsin...

Canımm Rabbimmm hayırlısıyla kucağına sağ salim almayı nasip etsinnn .Sezeryanın kolay geçsin bebişin hayırlı olsun inş...

sen de benım dualarımdasın dosthanem bu zorlu oyunun son perdesıne geldin hayırlısıyla SAğ salım dogum nasıp etsın Allahımoyyy bı yegen daha gelıyo .Selametle canım

kankim erotik canom nsıl hızlı kılo verdın anlat bakım dökül çabuk
lazım olcak bıze de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…