- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.541
dün evde sureklı yatmak geldı ıcımden ole de yaptım. öyle bı ruh halı ıdı kı dısarı cıkmak ıstemıyorum ama evde de sıkılıyorum.bigisayar tv kitap fılan hıcbısey sarmadı .. tatılım gelmıs bence benım ben anladım
ay bir anda cevabımı yanlış yere yazdım sandım, bu topikte bir ekim anasını görünce :)
gunaydın kızlar
ya ben bugun cok kotuyum çok bıtkınım
basım agrıyo mıdem bulanıyo adetım gelıyo galıba ya
ölü gibiyim midem ekşiyo ekrana bıle zor bakıyorum çalışacak halde degılım sersem gıbıyım sıcakları da hıc sevmıyorum bayılacam ya ızın alıp gıtsemmı ben ya
Cnm günün yaklaştı ya strestendir hepsi, düşünmemeye çalış..Ben ce işe ver kendini evde daha çok dinlersin kendini.
15 -16 haz. demiştin az kaldı inş mutlu sonuçla sevindirirsin bizi.
pınar valla umudumu kestımmamoşlar bomba ve bas agrım var
vermeyınce mabud neylesın sultan mahmut
hep bu abd gdoları 20 sene once varmıs meger 5 kısıden 3ünde ınfertılıte var kahretsın allah
İnş abLacım yaaa : (
Sonra deriz hayaLdi gerçek oLdu : )
daha regl olmadım ama sinirlerim çok yıpranmış durumda
işyerınde de problem bıtmıyo ne zaman hersey guzel gidiyor desem
ve ne zaman bebek fıkrine biraz daha eğilsem bu işyerınde bı b_klar cıkıyor..
zaten aldıgım binlira maaş şimdide koskoca ıstanbul tıp fakultesının kar!ı yokmuşmuş yol paramız kesılcekmış bide maaşı yuzde beşi kesılcekmıs zaten kıt kanaattım sımdı cok ıyı oldu haram zıkkım olsun hakkım lanet olsun birileri ceplerini doldurmaya calısıyor burda dunyanın en pıslık yerı burası....
cnm ya panax var ya sprem coagltici özellgii var unutma
Tansell dogum yapmisssss gozumuz aydinnnnn herkese nasip olsunn
09Haziran
40+2
3.150
49cm
Kız
Begüm
Sezeryan
daha regl olmadım ama sinirlerim çok yıpranmış durumda
işyerınde de problem bıtmıyo ne zaman hersey guzel gidiyor desem
ve ne zaman bebek fıkrine biraz daha eğilsem bu işyerınde bı b_klar cıkıyor..
zaten aldıgım binlira maaş şimdide koskoca ıstanbul tıp fakultesının kar!ı yokmuşmuş yol paramız kesılcekmış bide maaşı yuzde beşi kesılcekmıs zaten kıt kanaattım sımdı cok ıyı oldu haram zıkkım olsun hakkım lanet olsun birileri ceplerini doldurmaya calısıyor burda dunyanın en pıslık yerı burası....
abla başka tanselle karıştırmışsın sen :) bizim tansel ocak şubat o civarlarda doğum yaptı, oğlu oldu ismi Alp, hatta buraya da yazmıştı :))
benim aklım akıllıbıdıkta.. haziran topiğine kaç kez yazdıysam kimse cvp vermedi.. doğum yapmıştır artık.. 40haftası bu ayın sonunda bitiyordu sezo olacaktı, 2 hafta erken yaparlar sezaryeni dersin bu aralar almışlardır bebeleri..
kızlar bugun 29. günüm hiçbişi gelmiyo hala valla umutlancam he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?