- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.521
kızlar bılıyosunuz flas gelısmelerı yazıyorum hemen
benı en ıyı anlayanlar olarak sızler eyazıyorum malum kımseye soylemedım asılama yaptıracagmı aılemden
gıttım bugun ovitrelle yazdı pazar catlatma ıgnesı yapıcam salı gunu saat 11 de asılamam var dualarınıza ıhtıyacım var
ıyy annecımmmmmmmmmmmmmm heyecanlıyım ya..
yarın sınavlarım var ınanın hıc ders mers calısamadım valla
kızlar bılıyosunuz flas gelısmelerı yazıyorum hemen
benı en ıyı anlayanlar olarak sızler eyazıyorum malum kımseye soylemedım asılama yaptıracagmı aılemden
gıttım bugun ovitrelle yazdı pazar catlatma ıgnesı yapıcam salı gunu saat 11 de asılamam var dualarınıza ıhtıyacım var
ıyy annecımmmmmmmmmmmmmm heyecanlıyım ya..
yarın sınavlarım var ınanın hıc ders mers calısamadım valla
Medim,
dün çatlatma iğnesini yaptırdın dimi ?
yarını da sabırsızla bekliyorsundur :)
heyecan yapma balım, herşey gönlünce olsun..
Cnm hadi hayırlısı olsun yaa ..İnş hemencecik tutar ..Ya Evvel zikrini çok çekiosun cnm onu çok çektiğin zaman bi işin başında sonu hayırlı olurmuş..
Bizde pztsiye randevu aldık eşime spermiyogram testi için bakalım artış varmı yokmu hoş olmasada temmuza kadar bişiy yapamayız temmuzda sınava gircek eşim ondan sonra artık..
Bi de banada randevu aldık ilişkiden sonra yanma başladı bi sıkıntı var heralde mantar desem süt kesiği akıntım yok.. bi de kasık ağrım bel ağrım hiç geçmedi kistten korkuorum ..inş kötü bişiy yoktur..
Dualarınızı esirgemeyin kıslar ..
Hepinizi öpüyorum..
eslemcım Allahım kabul etsın duamı da zıkrımı de eksık etmıyorum. herseyden once ruhun huzurlu oluyo. canım sızın ıcın de hayırlısı olsun ınsallah Allah yuzlerımızı gonullerımızı gulduırsun. dualarımdasın
Amin cnm..Bizde dün gittik spermiyogram sonucu doktor fena değil dedi hız da artma var ilaçlara devam dedi ..şu anda orta dereceye yükselmiş ..bi üst dereceye yükselince zaten ilaçda kullanmaya gerek yok dedi..
Bende de çok az iltihap çıktı..ama kasık ağrımın nedenini bulamadı baktı alttan bişiy yok dedi kist falan temiz dedi..anlamadım gitti arada belim kopuo ve hep aynı sağ tarafım ağrio
Bizde durum böyLe denemeye devam
İnş senin aşılaman tutmuştur cnm inş güzel haberler verirsin bize..banada çok umut olur gerçekten..temmuzdan sonra büyük ihtimal bizde başlicaz tedavilere..
Ne zaman belli olcak bu durum kaç gün sonra test yapcaksın ?
hadi bakalim sirayla medi erxce eslem ben ismini sayamadikalrim gebe kalcizz kirklar karisacak
inşallah yarabbım mubarek gunlerde
hadi bakalim sirayla medi erxce eslem ben ismini sayamadikalrim gebe kalcizz kirklar karisacak
Amin cnm..Bizde dün gittik spermiyogram sonucu doktor fena değil dedi hız da artma var ilaçlara devam dedi ..şu anda orta dereceye yükselmiş ..bi üst dereceye yükselince zaten ilaçda kullanmaya gerek yok dedi..
Bende de çok az iltihap çıktı..ama kasık ağrımın nedenini bulamadı baktı alttan bişiy yok dedi kist falan temiz dedi..anlamadım gitti arada belim kopuo ve hep aynı sağ tarafım ağrio
Bizde durum böyLe denemeye devam
İnş senin aşılaman tutmuştur cnm inş güzel haberler verirsin bize..banada çok umut olur gerçekten..temmuzdan sonra büyük ihtimal bizde başlicaz tedavilere..
Ne zaman belli olcak bu durum kaç gün sonra test yapcaksın ?
çokgecmiş olasun eslemcım.
18-19 hazıran gıbı bı hcg vercem
işe servisle gidip geliyoruz ama servis oyle kulustur ki çok zıplıyor sarsılıyor ödüm kopuyor moralım bozuluyo kızlar benım. butun koltukları denedım arabanın her yerı langır lungur edıyor kasislerde ödüm kopuyo.
işe servisle gidip geliyoruz ama servis oyle kulustur ki çok zıplıyor sarsılıyor ödüm kopuyor moralım bozuluyo kızlar benım. butun koltukları denedım arabanın her yerı langır lungur edıyor kasislerde ödüm kopuyo.
nasıl bı" BAZAR":44:TESİYSE modum düşük bugün
GÜnaydın kızlar
günaydın medim.. pazartesi sendromundayım evde olmama rağmen.. :))
ayy benmde heryerim uyuşuk gibiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?