- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
buldum sizleri sonunda hemmen müjdeli haberi vereyim bugün itibariyle hamile olduğumu öğrendim BHCG 296,5 iki günlük gecikmeli değeri bakalım pazartesi bir daha gidecem. birde işin tuhaf yanı ankaradayım ve kocamın hala haberi yok.. doktor ihtimalleri sununca pazartesi söylemeye karar verdim netleşsin öyle.. çünkü doktor yükselsin değerlerin bi dedi bakalım normal gebelik mi dedi...
buldum sizleri sonunda hemmen müjdeli haberi vereyim bugün itibariyle hamile olduğumu öğrendim BHCG 296,5 iki günlük gecikmeli değeri bakalım pazartesi bir daha gidecem. birde işin tuhaf yanı ankaradayım ve kocamın hala haberi yok.. doktor ihtimalleri sununca pazartesi söylemeye karar verdim netleşsin öyle.. çünkü doktor yükselsin değerlerin bi dedi bakalım normal gebelik mi dedi...
:
hadi bakalim canim klomen mi kullanmistin
hayırlı olsun canım bende çarşamba günü öğrendim hamile olduğumu.benim bhcg 3 gün gecikmeli 372.27 çıktı. daha doktora gitmedim merak ediyorum bende. çok şükür 15 ay sonra nasip oldu. Allah aratmadan olmayanlarıda nasip etsin inşallah
hayırlı olsun canım bende çarşamba günü öğrendim hamile olduğumu.benim bhcg 3 gün gecikmeli 372.27 çıktı. daha doktora gitmedim merak ediyorum bende. çok şükür 15 ay sonra nasip oldu. Allah aratmadan olmayanlarıda nasip etsin inşallah
çok sevindim ikinizin haberi de muhteşem oldu umut olsun hepimize inşallah...
Allah hayırlısıyla kucağınıza alacağınız günleri görmeyi de nasip etsin inşallah
kizlar müjde,elma kurdumusun dogurmus,cok tatli bir oglu var masallah
hay bismillah.. erkenden ne acelesi varmış keratanıneylül bebesi değilmiydi..
aman Allahım.. kendim doğurmuş gibi sevindim vallahi, Allah analı babalı sağlıcaklı büyütsün.. :) resim falan neyim nerde gördün.. bizde görek..
ayol .. duygularım birbirine karıştı...
Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin.. bekleyen arkadaşların göbişleri de hemen dolsun
sanirim erken dogum oldu,bebek küvezde ama masalllah cok saglikli görünüyo,biz facebookta arkadasiz onunla,bende orda gördüm canim,
kizlar müjde,elma kurdumusun dogurmus,cok tatli bir oglu var masallah
canim hic bir bilgim yok,sanirim daha hastanede,resim bugün eklenmis ,zaten faceyada fazla girmiyo,ama bebis cok saglikli görünüyo masallah,öye kablolara bagli falan degil,sanirim 35 .haftasinda ,cünkü benden 4 hafta önceydi,bilgi alirsam yazarim sizede,anladım canım.. benim adıma da tebrik edersin ozaman :)
küvöz denince ben kötü oluyorum nedense.. bende 14 gün küvözde yatmışım doğduğumda..
Rabbim sağlık versin..
çok soru sordum ama.. normal doğum mu olmuş.. nasıl olmuş bilgin var mı.. konuşma fırsatınız oldu mu.. bir de kaçıncı haftasındaydı.. :)
forumdan engellendiğinden beri doğru düzgün haber alamadık elmamdan.. merak ediyoruz işte :)
teşkürler şimdiden..
canim hic bir bilgim yok,sanirim daha hastanede,resim bugün eklenmis ,zaten faceyada fazla girmiyo,ama bebis cok saglikli görünüyo masallah,öye kablolara bagli falan degil,sanirim 35 .haftasinda ,cünkü benden 4 hafta önceydi,bilgi alirsam yazarim sizede,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?