Eski dostlar hep beraber elele verelim

olucak insallah,sikma canini

poticim bi soru sana
araba kullanabiliyomusun benim hep aklımda acaba hamile kalırsam arabamı kullanabilirmiyim
hamile kaldımda karnım büyüdü de derdime bak banimde

canim her gün arabanin üstündeyim,mecburum,burda her yere arabayla gidiliyo,benimde esimin ehliyeti yok,her yere ben gitmek zorundayim,hamileligin araba kullanmaya hic bir etkisi yok,dogurana kadarda kullanacam baska carem yok cünkü

canim her gün arabanin üstündeyim,mecburum,burda her yere arabayla gidiliyo,benimde esimin ehliyeti yok,her yere ben gitmek zorundayim,hamileligin araba kullanmaya hic bir etkisi yok,dogurana kadarda kullanacam baska carem yok cünkü

maşallah diyim ne güzel aklımdaki bi soru daha yokoldu saol
ama eşim kullandırırmı orası meçhul tabi

öperim hepinizi
dişim ağrıo yahu çok
kafayı yicemmm

geçmiş olsun canım benimm gecen arkadaş yazmıştı karanfil yagı pamuga koyup dişine koy geçiyormuş inşallah gecer

slm kızlar nasılsınız elmam dogum yapmış potiş facene girdim baktım belki resmini görürüm diye ama senin ayarlar başka sanırsam
sağlıkla buyutsün hayırlı olsun dediğimi söyleyiverrr bide öptüğümüüüü

Son düzenleme:

canim yaptigim yorumun üstune tikla belki görürsün

kızlar merhaba beni hatırladınızmı bilmiyorum ama gecen sene bi kaç ay sizin topiğe yazmıştım...gecen seneden beri hamililelik denemelerimiz sürdü bu ay 13. denemeydi...adet siklusum 28 gün...bugün 31.gün sabah ilk idrarla test yaptım sonuç pozitif......hala inanamıyorum....zaten benim adetlerim hiç 28 günü geçmezdi..yarın kanda baktırcam ancak o zaaman inanırım sanırım..hepinizi öpüyorum...

Hayırlı olsun ensernaz.İnşallah kan değerinde yüksek çıkar ve bebişine sağlıkla kavuşursun.Ben bu sabah itibariyle kırmızı kartı yedim.Hayırlısı Cenabı Allahtan...

unuturmuyuz canım seni hiççç tebrik ederim çok sevindim sağlıkla al kucagına inşallahhhkan testi yaptırdıgın zamanda sonucunu yaz

kızlar çok moralim bozuk bu sabah iki tane test yaptım ikiside pozitif çıktı ama az önce kanamam oldu peçeteye acık pembe seklinde.....adet mi olucam acaba bugün 4. hün adetim geceli...eger adet oacaksam testler niye pozitif çıktı...tüm moralim altüst oldu..acaba düşük mü bu yoksa üstüne mi görme olayı ....yarın ilk işim kan testi yaptırmak....kendimi çok kötü hissediyorum (((

üzerine görmüşsündür cnm devam etmediğine göre
ama yine de kan testi yapmadan ve değerin düzenli artmadan çok emin olma

üzerine görmüşsündür cnm devam etmediğine göre
ama yine de kan testi yapmadan ve değerin düzenli artmadan çok emin olma

devam ediyor suan zaten fark edeli yarım saat oldu azar azar oluyo kanamam hiçbir zaman 28 günü geçmeyen adet siklusum bu ay 31. günü buldu iki testte pozitif çıkınca hamileyim diye düşündüm daha hiç kan tahlili yaptırmadım zaten hastanede çalışıyorum yarın ilk işim kan tahlili yaptırmak...

canım inşallah üzerine görüyorsundur moralini bozma dualarımız seninle
benim 2. gebeliğimde 4. gün kanamam olmuştu inşallah kimyasal gebelik degildir

günaydın kızlarr
crafty geçmiş olsun ya diş ağrısı berbat birşey

ben cumartesi çatlama iğnesi oldum ilk defa :) çok heyecanlıydı :)) çatladı mı naptı bilmiyorum. bakalım artık bekliycez iki hafta kadar. bir tanecik yumurtam vardı ama güzel gelişmişti. inşaallah olur bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…