- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
olucak insallah,sikma caninisenin aşılamadan bende çok ümitlenmiştim canım hergün forumda haber varmı diye bakıyodum ama işte kısmet olmayınca elden ne gelir
inşallah stresten değilde başka bişeyde adet olmamışsındır bak totem yaptım sölemicem
benim eltimde belki hatırlarsın tüpleri bağlı olduğu halde hamile kaldı ve aldırdı günlerce kendime gelememiştim kıskançlık değilde sanki eksiklik gibi adını bile tam koyamıyorum o duygunun tuhaf bişi
eşimi aradım dün yine olmadı aşkım niye olmuyo ki falan diye adamın başının etini yedim sıkıntıdan bi de ağlıyorum sinirim zıplamış çocuk gibiyim kendime kızıyorum sonra
olucak insallah,sikma canini
poticim bi soru sana
araba kullanabiliyomusun benim hep aklımda acaba hamile kalırsam arabamı kullanabilirmiyim
hamile kaldımda karnım büyüdü de derdime bak banimde
olucak insallah,sikma canini
Kızlar hepinize iyi geceler ben çıkıyorum.Kendinize dikkat edin Şimdiden hepinize HAYIRLI RAMAZANLAR....
canim her gün arabanin üstündeyim,mecburum,burda her yere arabayla gidiliyo,benimde esimin ehliyeti yok,her yere ben gitmek zorundayim,hamileligin araba kullanmaya hic bir etkisi yok,dogurana kadarda kullanacam baska carem yok cünkü
Kızlar hepinize iyi geceler ben çıkıyorum.Kendinize dikkat edin Şimdiden hepinize HAYIRLI RAMAZANLAR....
öperim hepinizi
dişim ağrıo yahu çok
kafayı yicemmm
geçmiş olsun canım benimm gecen arkadaş yazmıştı karanfil yagı pamuga koyup dişine koy geçiyormuş inşallah gecer
slm kızlar nasılsınız elmam dogum yapmış potiş facene girdim baktım belki resmini görürüm diye ama senin ayarlar başka sanırsam
sağlıkla buyutsün hayırlı olsun dediğimi söyleyiverrr bide öptüğümüüüü
canim yaptigim yorumun üstune tikla belki görürsün
canim yaptigim yorumun üstune tikla belki görürsün
kızlar merhaba beni hatırladınızmı bilmiyorum ama gecen sene bi kaç ay sizin topiğe yazmıştım...gecen seneden beri hamililelik denemelerimiz sürdü bu ay 13. denemeydi...adet siklusum 28 gün...bugün 31.gün sabah ilk idrarla test yaptım sonuç pozitif......hala inanamıyorum....zaten benim adetlerim hiç 28 günü geçmezdi..yarın kanda baktırcam ancak o zaaman inanırım sanırım..hepinizi öpüyorum...
kızlar merhaba beni hatırladınızmı bilmiyorum ama gecen sene bi kaç ay sizin topiğe yazmıştım...gecen seneden beri hamililelik denemelerimiz sürdü bu ay 13. denemeydi...adet siklusum 28 gün...bugün 31.gün sabah ilk idrarla test yaptım sonuç pozitif......hala inanamıyorum....zaten benim adetlerim hiç 28 günü geçmezdi..yarın kanda baktırcam ancak o zaaman inanırım sanırım..hepinizi öpüyorum...
kızlar çok moralim bozuk bu sabah iki tane test yaptım ikiside pozitif çıktı ama az önce kanamam oldu peçeteye acık pembe seklinde.....adet mi olucam acaba bugün 4. hün adetim geceli...eger adet oacaksam testler niye pozitif çıktı...tüm moralim altüst oldu..acaba düşük mü bu yoksa üstüne mi görme olayı ....yarın ilk işim kan testi yaptırmak....kendimi çok kötü hissediyorum(((
üzerine görmüşsündür cnm devam etmediğine göre
ama yine de kan testi yapmadan ve değerin düzenli artmadan çok emin olma
kızlar çok moralim bozuk bu sabah iki tane test yaptım ikiside pozitif çıktı ama az önce kanamam oldu peçeteye acık pembe seklinde.....adet mi olucam acaba bugün 4. hün adetim geceli...eger adet oacaksam testler niye pozitif çıktı...tüm moralim altüst oldu..acaba düşük mü bu yoksa üstüne mi görme olayı ....yarın ilk işim kan testi yaptırmak....kendimi çok kötü hissediyorum(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?