- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
selam kızlar.. hepinizin iyi olmasına çok sevindim
ben dün tetanoz aşısı oldum.. sağlık ocağından çıktıktan sonra da bayıldım kollarım yara içinde ... yalnızdım..
eşim de beni suçluyor yalnız gittim diye.. 5 bina ötede sağlık ocağı da.. biraz tatsızım.. adam destek moral vereceğine.. dövmediği kaldı bir.. bizi düşünen yok işte..
haydi bu da benden gelsin
‪Rafet El Roman - Direniyorum Orjinal Video Klip 2011‬‏ - YouTube
ah kopri geçmiş olsun canım hemen ayıldın mı bari ? ayy ya ters bir şekilde düşseydin bayılırken hiiiii allah korumuş şimdi nasılsın ayıldıktan sonra tekrar gittin mi doktora filan bebeğin kalp atışlarını dinlemek için :26:
bayılmamla ayılmam bir oldu.. yoldan gecen kara kuru sakallı bir adam yardım etti sağolsun ama ben o şaşkınlı ve korkuyla yardımını kabul etmedim.. biraz yukarda eczane vardı oraya götürecekti.. gebeyim ondan başım döndü dedim.. evim yakın dedim kaçtım resmen.. bebeğim iyi çok şükür.. hareketlerini hissetmesem giderdim doktora, karnım falan daha çıkmadı ya , bir de sanırım asfaltı tam öpemedim.. belimin yüksekliğinde taş duvar vardı üstü demirli demire tutunmaya çalışırken kollarımı duvara sürtmüşüm.. çok pis acıyor.. o esnada tam hatırlamıyorum nasıl oldu gözlerimi açınca o adamı gördüm işte kolumdan tutuyordu..
ben dün tetanoz aşısı oldum.. sağlık ocağından çıktıktan sonra da bayıldım kollarım yara içinde ... yalnızdım..
eşim de beni suçluyor yalnız gittim diye.. 5 bina ötede sağlık ocağı da.. biraz tatsızım.. adam destek moral vereceğine.. dövmediği kaldı bir.. bizi düşünen yok işte..
ayy canim gecmis olsunnnnnnn sakall adam cok guldum yaa Allahim korumus seni guzelim git dinlen sen valla 10 gunsağolun kızlar ya.. insanın moral ve desteğe çok ihtiyacı oluyor böyle durumlarda..
bende yayıldım bugün hiç bişi yapmıcam.. beyfendi de gelince bulduğunu yesin (hoş evde yumurta ve karpuzdan bişi yok)
yapsın yesin.. haftaya da memlekete gidicem 10 gün ne hali varsa görsün tek başına..
ehliyetim yokkiii :) korkuyorum ben araba sürmeyee
bence bebekten önce alacağın ilk şey ehliyet olsun
kesinlikle çok gerekli
bundan önceki iş yerime gidebilmek için 3 vesait yapmam gerekiyodu o yüzden arabayla gidip gelmek zorunda kalmıştım iyiki de öyle olmuş şimdi dolmuşçu gibi kullanıyorum, hatta kadın şöförlere laf bile attığım oluyo bazen
kadından söför olmaz falan diye kızarken buluyorum kendimi
geçmiş olsun canım aşı yüzündenmi bayıldın acısından falanmı benide bugün dr aradı haftaya aşınız var diye yalnız gitmeyeyim bari korktum
slm kızlar çok mutluyum dra gittim bugün herşey yolunda ve bir kızım olacakmış Allahıma şükürler olsun
ay canım çok sevindim maşallah Allah hayırlısıyla kucağına alacağın günleri de gösterir inşallah darısı da bizim başımıza
slm kızlar çok mutluyum dra gittim bugün herşey yolunda ve bir kızım olacakmış Allahıma şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?