Eski dostlar hep beraber elele verelim

kızlaaarrrr ben de geldim..Erceee çok tebrik ederim çok sevindimm inşallah sağlıkla kucağına alırsın.mediciğimle ve kopriyle zaten face ten konuşuyoruz..ben de bizim bıdıkla uğraşıyorum 6 aylık olduk..yerlerde yuvarlanıyoruz şimdilik,her günüm onla geçiyor..ne güzel keşke daha sık konuşabilsek

pınarım çok teşekkür ederim .
bebişini güle güle büyüt canım

geçmiş olsun canım .bu aralar fena salgın heryerde var .çabucak atlatın inş

aman allah korusun yaa bidaha yaşatmasın .geçmiş gitmiş olsun

canımm çok teşekkür ederim .evet topiğimiz bi canlandı güzel oldu herkes selam veriyo artık minik bıdıklardan haberler geliyo

ay bu sefer mesajım yarım kalmasın naaalır :)

ben yazacaklarımı unuttum desem hhaha

pınarım tebrik ediyorum canım sağlıkla kavuşmuşsun bebeğine.. bol bol sütlü ve rahat uykulu günleriniz olsun inşallah. kolikleri kolay atlatırsınız.. önemli olan annenin stres yapmaması rahat olması.. herşey yavrucaklara yansıyor bir şekilde

sarıkalemlik
geçmiş olsun canım. 2yaşından sonra herşeyi yiyecekler can sıkma. benim oğlan 4aylıkken başladı ek gıdaya pütürsüz püreyi bile çiğniyordu. 1 yaşından sonra direk yutmaya başladı.. azcık sert olanları 2-3 çiğneyip hoop yutuyor. bir tek domatesi güzel çiğniyor.

akıllıbıdışım..
geçmiş olsun vera nasıl oldu? daha iyidir umarım

tansel canım hoşgeldin :) maşallah senin kuzu da büyümüş..

Vera kuzusu hastalığın son evrelerinde boğazı yumuşadı balgam var öksürüyor ama atamıyor öksürük nöbeti yemek sonrası gelirse yediğini kusuyor inşallah geçecek

Vera kuzusu hastalığın son evrelerinde boğazı yumuşadı balgam var öksürüyor ama atamıyor öksürük nöbeti yemek sonrası gelirse yediğini kusuyor inşallah geçecek

tekrar geçmiş olsun canım. balgam sökücü ilaç bişey vermedi mi doktor?
ben o balgam hırıltısından çok korkuyorum ya. hiç evhamlı değilimdir ama emrenin hırıltısı genzinden olsa bile 2 günde bir ciğerlerini dinletmeye gidiyorum sağlık ocağına
en son şubat başı gibi hasta olmuştu ilk gittiğimizde genzindeydi sadece soğuk algınlığı için ilaç yazdı çocuk dopktorumuz.
ama 4 güne geçmeyince içim rahat etmedi, sağlık ocağına götürdüm ciğerlerine işlemeye başlamıştı mecbur ilk antibiyotiğimizi kullandık. balgam sökücü eşliğinde 2-3 güne toparladı ilaçla. ondan önceki 5 günü saymazsak.

yavrularımız hasta olmasın Ya Rabbim..

bu arada bıdışım bebişlerin doğum günüsüne bebek şekeri düşünürsen aklında bulunayım olur mu nekadar yüzsüzüm ammaaa

Canım 2ayrı Dr a gittik ikisi de ciğerlerde değil dedi biri antibiyotik yazdı diğeri gerek yok dedi. Hırıltı burundan geliyo burun tıkalı olduğundan ağızdan nefes alıyo o da boğazı tahriş ediyo öksürük de boğaz yüzünden. Salı tekrar gidicez hem kızamık aşısı yapılacak hem de tekrar muayene edilecek inşallah ters bi durum çıkmaz

geçmiş olsun canım. ikizlerin hastalığıda zordur birbirlerine bulaştırmasın diye ayrı bir çaba harcıyorsundur.kaç aylık oldular canım..şaka maka büyüyüp gidiyorlar. Allahım mediyi ve ercemide bebişlerine kavuştursun tam olcaz inşallah..

sağol canım.. Büyüyorlar. Zorlukları var ama çok keyifli. Bende Selime ek gıdalara başlayınca öyle eskilerin dediği gibi büyük lokma felan vermedim. Minik minik yer kuzum öyle alıştı. Biraz yemek saatlerimiz uzuyor ama olsun o boğulma sürecni yaşamaktan iyidir.

Eymene ve bana geçti tıslama ama iyiyiz hamdolsun. 9aylık oldular daha düne kadar emeklemeyen minnoşlar 2gündür sıralamaya başladı hayretle izliyorum :) kendileri tutunup kalkamıyo kaldır diye gözümün içine bakıp mızırdanıyo ben kaldırıp koltuğun kenarına koyuyorum sıralıyorlar :))) çok mutluyum onlar yeni bişey öğrenince mutluluktan gözlerim doluyo :) 3kişilik koltuğun iki ayrı kenarına bırakıyorum veraya daha yakın bir yerde buluşuyorlar aldıkları yola göre hızlarını falan hesaplıyoruz :))) aynı anda yola çıkan eymen ve vera b noktasında buluşuyorlar....

İkizlerin bakımında yardımcın varmı tatlım..

Eymen'le Vera'yı bir an hayal ettim :) ne güzeldir iki bebişi aynı anda büyütmek. zorlukları da var tabi ki. ama çok zevklidir eminim.

hatirlayan vardir belki ben nicklerden cogu kisiyi hatirliyorum cooook uzun bir aradan sonra kk ya girdim eski dostlara bir bakayim dedim . medi ve gurbet abla hamile imis hemde medi nin ikiz cok sevindim insallah saglicaklara bebislerinizi kucaklariniza alirsiniz. ben ingilterede yasiyordum hamile idim ates topiginde bebek isteyenler topiginde cok muhabbetimiz olmustur. tr ye dondukten sonra hayat biraz zordu benim icin duzen kurmamiz esimin is bulmasi oglumun dogumu derken buralari ihmal ettim umarim yine eskisi gibi gorusuruz

yubaa hosgeldın cnm
Türkıyeye de hosgeldın :)

ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım
tekrar gorusmek uzere buralarda

eslem senı merak edıorum nasılsın cınsıyetlerı bellı oldumu :)

gurbet abla sen nasılsın
bıdık verayla eymen nasıl?
başka kımse gelmıyo kı bızım topıgımıze

Medicim ben bugun kurtaj oldum cnm
Yine olmadi Allah sizlere yol acikligi versin
Umarim sen eslem ve erce iyidir
Hepinizi opuyorum

Medicim ben bugun kurtaj oldum cnm
Yine olmadi Allah sizlere yol acikligi versin
Umarim sen eslem ve erce iyidir
Hepinizi opuyorum

kasım annelerinde topikte arkadaşlar yazmış senin durumunu kaç gündür o kadar üzgünüm ki gurbetçim allah sabır versin canım .tekrardan sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin .ama bu kaçıncı düşük oldu bunun araştırılması gerekir herhalde değilm mi .niye böle oluyo acaba .

ben iyiyim canım şükür bi sıkıntım yok .önümüzdeki hafta cuma tekrar kontrole gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…