- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.021
kasım annelerinde topikte arkadaşlar yazmış senin durumunu kaç gündür o kadar üzgünüm ki gurbetçim allah sabır versin canım .tekrardan sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin .ama bu kaçıncı düşük oldu bunun araştırılması gerekir herhalde değilm mi .niye böle oluyo acaba .
ben iyiyim canım şükür bi sıkıntım yok .önümüzdeki hafta cuma tekrar kontrole gidicem
3. Oldu cnm kurtaj yaptilarki arastiralim dediler
Ne cok sevinmistim topikte herkes muradina erdi demistim
En cok ta seninle ayni topikte olmak mutlu etmisti beni
Hayirlisi be gulum kizim uzuldu cok gelip gidip opuyor
Yavrum insAllah onun yuzunu guldursun Allahim
Hayirli haberle gel gulum sende
Medicim ben bugun kurtaj oldum cnm
Yine olmadi Allah sizlere yol acikligi versin
Umarim sen eslem ve erce iyidir
Hepinizi opuyorum
sagol cnm bnm insAllah son olur Allahimevet canımm yaa bende artık topiğe giresim gelmiyo .senin kaybın benide çok etkiledi çok üzüldüm ama işte yaradanın takdiri ne diyebilirizki .
kızına da sabırlar diliyorum inşallah yine olur bu sefer sağlıklı uzun ömürlü .çocukların duası kabul olurmuş canım merak etme rabbim seninde yüzünü güldürür inşalahh
aslında kelimeler boğazımda düğümleniyo dua ediyorum senin için hep aklımdasın
ayyy canım çok geçmişler olsun
Allahtan nasıp degılmıs ınsan ne dıyecegını bılemıyor
SAglıkla evlatların ve eşinle hayırlı omür versın Allah hepınıze cnm
gunaydın canıkolar
sıze bır haberım var
bebitolardan biri kızmış:) yuppiyayayeeee:)
diğerini doktor çok dürttü ama dönmedi :) göremedi
Gurbet abla geçmiş olsun. Nasip değilmiş bu seferki de. Allah evlatlarına eşine sağlık uzun ömürler versin canm.
Ercem maşallah sende ilerlemişsin :) Ceren nasıl da mutludur yavrum.. Sana çok yardımcı olacak annesi. çok rahat büyüteceksin bak ta gör :)
Medim BabyGirl'e sevindim :) diğerini de merakla bekliyorum. önce sağlık diiyorum tabiii..
Ben nasılım.. iyiyim diyim. depresiv hallerim devam ediyor. emrenin peşine koşturuyorum bütün gün. çok şükür ki gündüz uykusu biraz uzun da nefes almaya da vaktim kalıyor.
bugün artık bunaldım tüm oyuncakları evde bulduğum en büyük poşete topladım. oynamıyor çünkü. sadece etrafa saçıyor. gözüne karışık gelen yerde de oynamıyor. bugün odasında dolap ve çekmeceleri 3 kez boşalttı. la ilahe illallah.. orası yetmiyor mutfakta tencere dolabını boşaltıyor ve kepçe çekmecesini.
oraası da yetmiyor. ayakkabılıkta bir de ev terlikleri ulaşabileceği yerde. onları saçıyor heryere.. ve mutlu son.. yatak odasında benim kıyafetler dolabın alt kanadında.. ah ne güzel tek hamlede indiriyor bir rafı. :))) yok yok şarjlı li-ion pil bile dayanmaz bunabugün artık nasıl yorulduysam emreyi uyuturken kendim önce uyudum 2 saat bende uyumuşum şimdi bu saatte uykuyu arıyorum hala :) ..
hamiş anneler korkmayın.. benim oğlan babasından fazla yüz bulduğu için benim hiç bir lafımı tınlamıyor. yoksa biz önceden daha iyi anlaşıyorduk.. cıs denilen şeyi ellemiyordu emrem. ama babası bak oğlum hiç te cıs değil diyip elletirse.. terellelli olur anne :) o yüzden eşlere fazla müdahale ettirmeyin
merhaba kızlarrrr
geçen gün ailecek doktora gittik bebişimizle tanışmaya .kalp atışlarını dinledik ,ultrasondaki görüntüsü inanılmazdı çok duygusallaştık ben ağladım azcıkeşim inanamadı ilk defa ultrasonda bebek gördük ya ailecek şok olduk .bizimki yayılmış ohhhh keyf yapıyodu .cerenin yorumu anne bu erkek olucak bak gör kızlar öle yatarmı annesi babası gelmiş azcık toparlanması lazım
ceren ultrason resmini okulunda hatta yaşadığımız yerde herkese gösterdi bakınnn kardeşime diye .yavrum nasıl mutlu ve hevesli onu gördükçe yine ağlıyorum ayol ne sulu gözlü oldum .görmemiş çocuğu modundadıyız azcık ama çevrediler bizden hevesli .doktora gidişimi gelişimi merakla bekliyolar .mahallemdekiler bile eve herhgün değişik bi yemek gönderiyo sen şimdi hamilesin iyi beslen diye .kilo aldımmmmmrabbime sonsuz şükürler olsun ,herkese nasip etsin
bu arada 9 mayısta ense kalınlığına bakılcak ama 2 li test yaptırmıcam istemiyorum .çevremde çok kötü öenek var bu konuda .aklımın karışmasını istemiyorum .
herkesi öpüyoruz .arada bi sesss verin kızlar
Ablam keyfini çıkar ooohhh sefan olsun :)))
İkili test boşver biz yaptırdık değerler sapıtık çıktı ikiz olduğu için güldük geçtik, aldırmayacaksan ki ne olursa olsun aldıracağını hiç düşünmüyorum yaptırma Allah hayırlısını versin.
yok canım aldırmam rabbim kimseyi evladıyla terbiye etmesin .işte insanın aklını bulandırıyo boşuna sıkıntı stres bende senin dediğin gibi keyfini çıkarıyorum çok şükür .allah cümlemize hayırlısını versin .
ben o kuzuları yerim .maşallah subanallahokudum pcye doğru .bahtları güzel olsun uzunnnn ömürlü sağlıkla büyüsünler çok tatlılar maşallahhh
Sağol ercem Allah razı olsun, güzel duaların için de aminnn, senin minik bezelyeni de böyle görmek nasip etsin Allah
allahım maşallah kuzulara kim der bunlara ikiz diyeee allah acılarını göstermesinnnn çok tatlılarrr
okurken ben de duygulandım ablam. hayırlısıyla gelsin miniğin. cerenimi ve seni öpüyorum.merhaba kızlarrrr
geçen gün ailecek doktora gittik bebişimizle tanışmaya .kalp atışlarını dinledik ,ultrasondaki görüntüsü inanılmazdı çok duygusallaştık ben ağladım azcıkeşim inanamadı ilk defa ultrasonda bebek gördük ya ailecek şok olduk .bizimki yayılmış ohhhh keyf yapıyodu .cerenin yorumu anne bu erkek olucak bak gör kızlar öle yatarmı annesi babası gelmiş azcık toparlanması lazım
ceren ultrason resmini okulunda hatta yaşadığımız yerde herkese gösterdi bakınnn kardeşime diye .yavrum nasıl mutlu ve hevesli onu gördükçe yine ağlıyorum ayol ne sulu gözlü oldum .görmemiş çocuğu modundadıyız azcık ama çevrediler bizden hevesli .doktora gidişimi gelişimi merakla bekliyolar .mahallemdekiler bile eve herhgün değişik bi yemek gönderiyo sen şimdi hamilesin iyi beslen diye .kilo aldımmmmmrabbime sonsuz şükürler olsun ,herkese nasip etsin
bu arada 9 mayısta ense kalınlığına bakılcak ama 2 li test yaptırmıcam istemiyorum .çevremde çok kötü öenek var bu konuda .aklımın karışmasını istemiyorum .
herkesi öpüyoruz .arada bi sesss verin kızlar
ttüüüüüii maşallah çirkiin çirkin bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?