- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.981
Ercemmmmmm çok sevindim canım ya.Allah tamamına erdirsin ibşallahhhhh.:nazar
Medicim dikakt et kendine sende.Bebişler içeride yer bulma aşamasındalar.Yerleşme kanaması deniliyor bu dönemdeki kanamalara.Sakın ha ağır filan kaldırma.bol bol dinlen.Al raporu biraz yat bu dönemlerde bence...
ercecım senı de tebrık ederım
İnanmiyorum yaaa, nerdeyse 1 aydir girmedim kk ya , neler olmus böyle,medim ,ercem nasil gözlerim dolduanlatamam , okurken tepeden tirnaga tüylerim kalkti.rabbim kucaginiza almayi nasip etsin ,duygularim tarifsiz kizlar,allhima sükürler olsun. Kendinize cok dikkat edin.cok öptüm
Merhaba Kızlar;
Ben tansel hatırlarsınız eski topikten. Sizleri hep takipdeydim ama yazamıyordum..
Şimdi okuduklarım benim içimi öyle bir aydınlattıki sormayın.. Medim, ercem, eslem çok sevindim.
Allahım kavuştursun...
Eski dostlar yeni bir topik açsak eskiis gibi yazışsak. Herkesin ferklı tecrübelri var..
Tabi herkesin bir telaşı var ama hamile kalmadan önce topiklerden çıkmayan arkadaşların hamile kalıp çoluk çocuğa karışınca arada bir selamı çok görmeleri hiç mi hiç hoşuma gitmiyor. Herkes gelse tanselin de dediği gibi tecrubelerden bahsetsek mesela benim tombik bebeler 9aylık oldular hala ileri emeklemiyorlar bunu paylaşsam siz takma kafana benimki de geç emekledi hatta emeklemeden yürüdü falan deseniz fena mı olurdu :)Topiğin hareketlenmesine çok sevindim. fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum tabi bende. herkeze uyarım :)
ben uzun uzun yazacaktım unuttum gitti gzel haberleri okudukça
bir de sarıkalemlik arkadaşımız vardı nerelerde acaba bilen var mı ?
mistrall de pek görünmyor..
craftym sen cee diyip kaçıyorsun...
sevsena iki zilliyle eminim vakit bulamıyordur o da..
elmakurdumuz nerde ? bizi unuttu mu ki?
elenii de vardı tamamen kayıplarda kızçesiyle..
drgks...
sebbosh nil kızı büyütyor netten koptu :)
tamamen aktif olmayanlar..
pınarım da doğum yaptı herhalde sesi çıkmıyor.
Tabi herkesin bir telaşı var ama hamile kalmadan önce topiklerden çıkmayan arkadaşların hamile kalıp çoluk çocuğa karışınca arada bir selamı çok görmeleri hiç mi hiç hoşuma gitmiyor. Herkes gelse tanselin de dediği gibi tecrubelerden bahsetsek mesela benim tombik bebeler 9aylık oldular hala ileri emeklemiyorlar bunu paylaşsam siz takma kafana benimki de geç emekledi hatta emeklemeden yürüdü falan deseniz fena mı olurdu :)
Güzel haberler almak çok güzel.kızlar yeni hamişler hepinizi tebrik ediyorum.akıllım benim sıpa tembel çıktı diyordum.geri geri bile zor emekliyordu.şimdi yürüne arefesinde.doğru dürüst emeklemeden ayaklandı.sen içini ferah tut.zamanı gelince ayaklanır onlar.
Tabi herkesin bir telaşı var ama hamile kalmadan önce topiklerden çıkmayan arkadaşların hamile kalıp çoluk çocuğa karışınca arada bir selamı çok görmeleri hiç mi hiç hoşuma gitmiyor. Herkes gelse tanselin de dediği gibi tecrubelerden bahsetsek mesela benim tombik bebeler 9aylık oldular hala ileri emeklemiyorlar bunu paylaşsam siz takma kafana benimki de geç emekledi hatta emeklemeden yürüdü falan deseniz fena mı olurdu :)
maşallaahh ne güzel anlatmışsınız emekleme yürüme telaşları ,yüzümde kocaman bi tebessümle okuyorum sizleri
kendimi çok tecrübesiz hissediyorum ayrıca biraz korkuyorum laf aramızda kızlar .sanki kızımı büyüten ben değilim .günleri sayıyorum resmen .bi kalp atışlarını görsem hayırlısıyla inş .
arada biz hamilelere de tavsiyelerinizi ,neler yiyilip içildiğini ayrıca ettiğiniz özel duaları yazın
ben bu aralar protein ağırlıklı besleniyorum .süt yoğurt peynir ,kuru üzüm kayısı ve meyva yiyorum bol bol .ekmek makarna pilav az az .
katkı maddeli şeylerden uzak duruyorum ama ton alığı aldım konserve zaralımıdır bilemedim
Topiğin hareketlenmesine çok sevindim. fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum tabi bende. herkeze uyarım :)
ben uzun uzun yazacaktım unuttum gitti gzel haberleri okudukça
bir de sarıkalemlik arkadaşımız vardı nerelerde acaba bilen var mı ?
mistrall de pek görünmyor..
craftym sen cee diyip kaçıyorsun...
sevsena iki zilliyle eminim vakit bulamıyordur o da..
elmakurdumuz nerde ? bizi unuttu mu ki?
elenii de vardı tamamen kayıplarda kızçesiyle..
drgks...
sebbosh nil kızı büyütyor netten koptu :)
tamamen aktif olmayanlar..
pınarım da doğum yaptı herhalde sesi çıkmıyor.
canım selimde hiç emeklemedi diyebilirim. Şimdi 14 aylık yürüyor. Yürümeside geç oldu ama olsun. Geç yürüyünce daha temkinli oluyorlar. İkizlerle hayat nasıl eminim zordur ama bi okadarda keyiflifir. Çalışıyormusun?
Bi sitem ettik hepiniz döküldünüz :) meğer sessiz sessiz bakıp gidiyormuşsunuz :) vera kuşum hasta kızlar burnu akıyor boğazı kızarıkmış, sürekli mızır mızır eymene geçecek diye korkuyorum odaları ayrdık gece iki oda arasında mekik dokuyorum yoruluyorum ama olsun onlar iyi olsun da ben bi şekilde idare ederim. Pınarcığım Allah analı babalı büyütsün
kızlar bugün bahar boğuluyordu yemek yerken
çok fenayım hala ellerim titriyo
köfte yaptım yediriyordum minik minik
öğürmeye başladı çıkaramadı
kucağıma aldım sırtına vurdum
ayyy naptığımı hatrlamıyorum bile annee anne diye bağırdım bi onu hatırlıyorum
kustu sonunda rahatladı ama morardı resmen
ben çok temkinli davranıyorum yemek verirken hep minik parçalar veriyorum ilk defa böyle bişey oldu ben evde yalnızdım ve çok korktum
şimdi uyuyor bahar.
böyle bir durumda ne yapmak lazım ya ben acayip panik oldum
uzun bi süre köfte verebileceğimi sanmıyorum
allah yavrularımızı korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?