Eski dostlar hep beraber elele verelim

aaa çok güzel.. çalışma saatlerine de uy :)
hadi güzel haberlerini alırrız inş...
görümcem de çatlatma iğnesiyle hamile kaldı :) 2 gün gecikmeyle betahcg 5900 falandı :) kadını ikna edemiyorum doktora gitmesi için, belkş ikizdir diyorum :) Ramazandan sonra gidicem diyor..

bu arada hepimizin Ramazan ayı güzel geçmesi dileğiyle.. Oruç tutan arkadaşlara Allah kolaylığını versin..

merhaba arkadaşlar biliyorsunuz benim ekim 2010 da bir gebeliğim olmuştu 10 haftalıkken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum işte kürtajdan sonra 7. korunmasız ayımdı bu ay SAT 4 temmuz. bu 7 ay boyunca ateş ölçerek yumurtlama takibimi yaptım ve hep yumurtlama dönemimde çalışma olmasına rağmen hayırlı zaman olmadığı için gebelik elde edemedim. bu ay eşimi sperm analizi için ikna ettim yapıldı çok şükür değerleri temiz çıktı ve içim rahatladı kafamdaki şüpheler gitti. veee dün adetimin 28. günü idrarda yaptığım gebelik testiyle hamile olduğumu öğrendim ikinci çizgi direk çıktı ama inanın ilkinde sevindiğim heyecanlandığım kadar bir mutluluk yoktu içimde testteki sonuca bakınca çok garibim sevinçle endişe arasında bir duyguya sahibim ilk gebeliğim bu kadar mükemmel giderken bir anda sonlanınca bunda da gönül rahatlığıyla sevinemedim heralde 10. haftama gelene kadar da böyle tedirgin olacağım
kan tahlili yaptırmayacağım Allah nasip ederse de o zamana kadar bir sorun çıkmazsa 5+0 olacağım pazartesi günü sabahı direk doktora muayeneye gideceğim :97: allah hayırlısını nasip etsin bu sever sevincimi tamamına erdirsin inşallah
darısı isteyip de uzun zamandır bu duyguyu yaşayamayan arkadaşlarıma olsun en başta medi ve melek annesi irem arkadaşlarıma olsun

çok sevindim canım hamilelik haberine lekelenmen açık pembeyse üstüne görme gibi birşey olabilir doktor sonucunu merakla bekliyor olacağım Allah hakkında hayırlısını versin

inşallah hakkında hayırlısı olur mübarek ramazan ayında mucizenin haberini alırsın hayırlısıyla

ayy süpper haberr :)
çok sevindim inan.
sağlıklı sıhhatli kucağına al inşaallah

ya kopri hemşire bana iğneyi kolumdan yaptı ovitrelle adı. ama internette genelde kalçadan yapıyorlarmış. bir de benim hiç ağrım olmadı kasık ağrım falan. çatlamadı mı acaba benmki :96:

tafitooommm.. Rabbim kucağına almayı nasip etsin..
doktoruna falan git gerekirse progesteron falan neyim yazsın.. dinlen yorma kendini.. he bir de ilk muayene için 6+0 bekle bence.. hem değerin yükselmiş olur.. bir ihtimal de kalp atışları duyulur..
ay çok heyecanlandım.. mubarek aya güzel haberlerle giriyoruz :)
darısı diğer kızlara

ya kopri hemşire bana iğneyi kolumdan yaptı ovitrelle adı. ama internette genelde kalçadan yapıyorlarmış. bir de benim hiç ağrım olmadı kasık ağrım falan. çatlamadı mı acaba benmki :96:

ay bilmem ki tatlım... görümceme bunu sormadım hiç... ama topikte bu şekilde hamile kalan.. ya da yöntemi deneyen var... mutlaka yazarlar nerden iğne vurulduklarını..

canımmmmmm çok sevindimmm inşallah sağlıkla kucagına alacaksın bu seferrrrr çok mutlu oldummmmmmm

süper bi haber çok mutlu oldum senin adına inşallah bu sefer rabbim kucağına nasip etsin sağlıkla
hepimizin ramazanı şerifi hayırlara vesile olsun gönlümüzdekileri versin inşallah bayramada ermek nasip olsun cümlemize

Allah hayırlısıyla tamamına erdirmek nasip etsin. Seninle birlikte hepimize inş...
Diğer tüm isteyenlere de bu mübarek ay vesile olsun diyelim...

Saçlarım ıslanmış terdenn

benim saçlar tepede topuz şeklinde duruyor japon gibi oldum.. kimono giysem tam olacak.. ama ense tarafı hiç kurumuyor.. şıkır şıkır terliyorum..
bir de malum bölge.. sanki su döküyorlar.. iç çamaşırı değişmekten bıktım..

canımmmmmm çok sevindimmm inşallah sağlıkla kucagına alacaksın bu seferrrrr çok mutlu oldummmmmmm

Allah hayırlısıyla tamamına erdirmek nasip etsin. Seninle birlikte hepimize inş...
Diğer tüm isteyenlere de bu mübarek ay vesile olsun diyelim...

çok sağolun kızlar amin inşallah mübarek ramazan ayının hürmetine allah dualarımızı kabul etsin inşallah bu mübarek ayda hayırlı haberlerle dolup taşsın topiğimiz inşallah

BUDUR !!!!!
Rabbim mübarek günün yüzü suyu hürmetine tamamlamayı nasip etsin inş
ama bencede hemen test yap ve dr a git şekerim
alınması gereken önlem varsa al

Tafcım çok sevindim .Allah bu mübarek günlerin hürmetine sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini inşallah.Ben zaten sendeki sabıra hayrandım gerçekten, hiçbir zaman stresini ,moral bozukluğunu yansıtmadın topiğe.(Benim gibi değildin yani ) hep hayırlısı dedin.Seni yürekten tebrik ederim arkadaşım.Darısı benim gibi bekleyen diğer arkadaşlara....

rabbimin kudretinden sual olmaz şükürler olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…