- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
günaydın kızlar iki gün önce size hamileyim diye yazmıştım adetimi 4-5 gün geçe idrarda pozitif görmüştüm.pazar günü akşam kanamam başladı dün kan testi yaptırdım bhcg değerim 3 çıktı dr düşük oldugunu söyledi..dün çok üzüldüm ama bugün iyiyim....allah herkese hayırlısını versin.
günaydın kızlar iki gün önce size hamileyim diye yazmıştım adetimi 4-5 gün geçe idrarda pozitif görmüştüm.pazar günü akşam kanamam başladı dün kan testi yaptırdım bhcg değerim 3 çıktı dr düşük oldugunu söyledi..dün çok üzüldüm ama bugün iyiyim....allah herkese hayırlısını versin.
BUDUR !!!!!
Rabbim mübarek günün yüzü suyu hürmetine tamamlamayı nasip etsin inş
ama bencede hemen test yap ve dr a git şekerim
alınması gereken önlem varsa al
Tafcım çok sevindim .Allah bu mübarek günlerin hürmetine sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini inşallah.Ben zaten sendeki sabıra hayrandım gerçekten, hiçbir zaman stresini ,moral bozukluğunu yansıtmadın topiğe.(Benim gibi değildin yani) hep hayırlısı dedin.Seni yürekten tebrik ederim arkadaşım.Darısı benim gibi bekleyen diğer arkadaşlara....
rabbimin kudretinden sual olmaz şükürler olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
tafcigim hayirli olsun canim,su mübarek ayin yüzü suyu hürmetine rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah
taf seni kutluyorum...okuyunca çok mutlu oldum..inşallah sorunsuz bi hamilelik gecirip meleğinikucagına alırsın..
çok sağolun kızlar inşallah şu mübarek ramazan ayının ve yapılan duaların hürmetine allah bu sefer sevincimi tamamına erdirirve inşallah allah isteyen ve uzun zamandır bu yolda çaba harcayan her kadına bu güzel duyguları yaşayabilmeyi nasip eder inşallah
ensarnaz geçmiş olsun
herşeyin hayırlısı..yine olur Allahın izniyle sağlıklı sıhhatli inşallah
sen bizi sevmiosun artık
hiç ilgilenmiosun
:44:
oradan öyle mi görünüyorum
sen bizi sevmiosun artık
hiç ilgilenmiosun
sen bizi sevmiosun artık
hiç ilgilenmiosun
evettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
iki dk dur nili koycam bak kaldırcam hemen :)
Eki Görüntüle 233527
sahi oradan öyle mi görünüyorum
bu aralar fazla gösteremesem de çok seviyorum ve özlüyorum
hatta hastaneye göndereceğim bonnyfoodun üzerindeki notu düşündüm pazar geceki sahurdan sonra
ahhh verdiğim emekler
Allah beterinden korusun inşallah hayırlı zamanda hayırlısını nasip edecek sana canım ve bu kez sevincini tamamına erdirecek dua edelim şükredelim
teşekkür ediyorum canımallah sana da hayırlı zamanda nasip edecek inanalım en hayırlı zamanda
kuzu ya şuna bak !!! :)
maşallahhh yeyzesinin niliputunaaa
evettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
iki dk dur nili koycam bak kaldırcam hemen :)
Eki Görüntüle 233527
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?