- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
dualarımız seninle canım...
inşallah akupunkturun faydasını görürsün.. ağrısız sızısız bir doğum geçirirsin inş.
heyecan var mı heyecan :)
dualarım seninle ve diğer hamile arkadaşlarımla inşallah sağlıkla kucağınızada alıcaksınız kuzuları az kaldı
Eray ablam nasılsın güzelim..
Cerenim nasıl..
topikte yine bir durgunluk var..
sagol canim,insallah,darisi size insallah,en kisa zamanda rabbim sizede nasip etsin
şekerim seni de kızını da öperim yahu
cerenime maşallah kocca kız oldu
enişte de gelio ya
rabbim çok bekletmez inşallah
yazdığını görmemişim canım kusuruma bakma :34
ben iyi sayılırım yani idare eder yalnızlık çok zorluyo bu günlerde onun dışında iyiyim çok şükür allahtan az kaldı bir buçuk ay sonra evde olucak eşim işi bitiyo öonu dışında artık bebek mevzusunu heeeçç takmıyorum hatta iyiki olmamaış diyesim geliyo bazen sonra kendime kızıyorum offf işte böle karmakaşık oldum bu aralar ama geçicek
ceren iyi çok şükür kursa gidiyo işte okullara açılcak onun heyacanı var bu aralar oda çok sıkıldı galiba
topikteki durgunluk artık pek düzelmez gibime geliyo çoğu hamile zaten üç beş kişi kaldık belki kışa biraz canlanır sizlerde doğurmuş olursunuz belki bizde hamile kalırız yine sohbet koyulaşır
sen nasılsın minik erkekimiz nasıl hazırlıklara başladınmı
yakaladımmm siziii sonundaaa Kızlar nasılsınızz çok özledim sizleriii Tayin dolayısıyla Yeni bağlatabildim internetimi.Hamişlerr göbüşlerini büyütmüşlerdirr.Rabbim sağlıkla sıhhatle gelmelerini nasip etsin inşallah.
selam..
arkadaslar ısyerımde hallolmasını bekledıgım bır durum var
sizden dualarınızı beklıyorum pozitiffff enerjıye ıhtıyacım avr
kımın gonlunden kopars ayatel kursi, yasin ne olursa okurmusunuz medicik içün acep?
selam..
arkadaslar ısyerımde hallolmasını bekledıgım bır durum var
sizden dualarınızı beklıyorum pozitiffff enerjıye ıhtıyacım avr
kımın gonlunden kopars ayatel kursi, yasin ne olursa okurmusunuz medicik içün acep?
9 gundur oglum atesler icinde yaniyor baska sikintisi yok biraz bogazi agridi o kadar drlar hersey normal diyorlar ates gelince titremekten bir hal oluyor yavrum sebebi ne olabilir Allhim yardim ettttt
9 gundur oglum atesler icinde yaniyor baska sikintisi yok biraz bogazi agridi o kadar drlar hersey normal diyorlar ates gelince titremekten bir hal oluyor yavrum sebebi ne olabilir Allhim yardim ettttt
Geçmiş olsun canım.. 3-4 gün neyse de 9 gün de bayağı.. yavrucak perişan olmuştur.. şifasını bulur inş..
canım bir tavsiyede bulunmak istiyorum.. ben de küçükken çok ateşlenirdim.. annem soğuk suya çarşafı batırıp sıkıp bana sarıyordu sonra çarşafın üstüne de battaniye sarıyordu..
bunu 3-4 kez üst üste tekrarladı 5 dk arayla.. faydası oluyordu..
azcık ağlayabilir oğluşun ama onun iyiliyi için diyorum.. (bende eşek gibi ağlamıştım da soğuk çarşaftan)
işlemi tamamladıktan sonra sıcak bitki çayları diyorum başka bişi demiyorum.. umarım faydasını görürsün..
tekrar geçmiş olsun
geçmiş olsun gurbet ablam allah acil şifalar versinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?