- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
zor bi durum,esinde ne yapsin sonucta annesi,verse bir türlü vermese baska,allah kolaylik versin canim,rabbim baska türlü dertler vermesin,bunlar yine hallolucak seYler,hayat böyle bisey iste,takma kafani
geri sayim basladi,son 3 hafta,su anda her sey normal dogumu gösteriyo,artik yatmak ne mümkün oturarak uyuyorum,uyayabildigim kadar,nefesim daraliyo,saga sola yatamiyorum kalbim carpiyo,hayirlisiyla bir an önce gelsin fazla bekletmesin diyorum,ama rabbim bilir tabi,elmayla yazismadik dogumdan sonra,bebisiyle ilgileniyo sanirim . sende yariyi gectin azalttin baya,insallah sag salim kucagimiza aliriz bebislerimizi,rabbim tüm isteyen arkadaslarimizada nasip etsin en kisa zamanda
canım benim ne kadar da az kaldı sana
Allah yardımcın olsun
ben bile nefes alamamaya dönememeye başladım seni düşünemiyorum
Rabbim sağlıkla mutlulukla bi avazda kurtarsın inşallah
ahh potim annesine gitse başım üstüne ama kaynım çalışmıyo keyfinde bi adam eşi çalışıyo o geziyo kaynanamın maaşı var beraber yaşıyolar ama yine yetiremiyolar
benim gelinlik bileziklerimi bile bu adama kaptırdım ben artık yeter demenin vaktidir de işte eşimin kardeşi ya olmuyo işte
bizde yeri gelince el kızı kıvamına geliveriyoruz istedikleri olmayınca
evet haklısın allah sağlık versin demekten başka bişey yapamıyorum zaten iki gündür başım tuttu sinirden
neyse üç kuruş için değmez diyip başımın gözümün sadakası dicem napalım
ayyyyyyyyyyy bur an ben yazdim sandim benim basimdada ayni dert var aynisi u kadar olur yani bide beni sevmezler esim ve ailesi benim sayemde bu paralari goruyorlarda kiymet bilen yok yaaa Allahima havale ettim ebn onlariiiii
ßugün aŞkitomLa nikah tarihiMiz09.09.09 tam 2 sene oLdu ..
İnş bebeğim bu ay geLir yıLdönüMü hediyeMiz oLur..
Zaten yumurtLama haftamdayım sanırım..akıntım var hemide kasığım ağrio yani büyük ihtimaL yımırt yımırt yımırtLıom
Hani diorum tamda evliLik yıLdönümü ya şöyLe geLinLiğimi giyip 2 sene öNceyi bi yad etsektutar mı tutar beLLi mi oLur
daha nice birlikte sevgiyle kutlanacak yıllar diliyorum canım
gelinlik fikri güzelmiş romantik
eee hala buradasın hadi kalk pc başından
ßugün aŞkitomLa nikah tarihiMiz09.09.09 tam 2 sene oLdu ..
İnş bebeğim bu ay geLir yıLdönüMü hediyeMiz oLur..
Zaten yumurtLama haftamdayım sanırım..akıntım var hemide kasığım ağrio yani büyük ihtimaL yımırt yımırt yımırtLıom
Hani diorum tamda evliLik yıLdönümü ya şöyLe geLinLiğimi giyip 2 sene öNceyi bi yad etsektutar mı tutar beLLi mi oLur
kuzum nice huzur dolu yıllara.. inşallah seneye kutlarken yanınızda 3. şahıs ta olur da bu günün keyfini çıkaramayın seneye inşallah (amma da dua mı ney ettiysem artık)
eşya konusuna gelince.. kocam yüzünden hep.. bu yaz daha geniş eve taşındık... ama yemek masamız yoktu.. yani kalabalık gelince yer sofrası kurmak zorunda kalıyordum bu da huzursuz ediyordu beni...
yenisini almaya imkanımız olmadığından 150 liraya ikinci el temiz bir set bulmuş.. masa 8 sandalye, konsol ve iki kapılı vitrin.. alayım mı dedi.. al dedim hoşuna gittiyse ben görmedim tabi..
yükletti geldi eve.. ama hiç hoşuma gitmedi.. ahşabın deseni kızılımtrak bende sevmem kızıla bakan mobilyayı.. neyse razı geldim.. almış gelmiş nasılsa.. konsol zaten kütük gibi iki kişi zor çıkardılar bir de en üst kat asansöre de sığmadı.. şimdi hersabah uyandıkça önce bakarım tozu ne durumda.. çünkü biri gelince rezil olma korkusu da var.. 2-3 günde silmek zorundayım işte..
aman... ne edim.. ilerde param olunca istediğimi alırım ümidiyle yaşıyorum..
İnş cnm saoL değişik bi duaydı : )
Kıs hiç sen görMeden bişe aLdıLırmı kOcaya onLAr ne anLar sanKi marketten ekmek aLdırıOn : )
KuLLanışLımı toz gösterirmi rengi uyarmı anca biz kadınLar didikLeriz böLe sonuÇta biz teMizLicez taßi ..
Toz gösterio diye çOk güneŞLii ewLeri sewmiOrum oyüzden ..ßenm saLonumda tam güneŞ aLİo ama ALLhtn çOk koyu değiL kahve krem aLdım uğraŞAmam yOksa..
Sen şiMdi tozu 3güNde bir aLionda çOcuk oLduktan sOnra ne yapaCan bakaLım ozaman kaÇ güne çıKacak
selam kizlar,bugün akupunktura basladik,dogumu kolaylastiriyomus ve rahimi yumusatiyomus,insallah faydasi olur,hepinizi öpüyorum,dualarinizi eksik etmeyin
selam kizlar,bugün akupunktura basladik,dogumu kolaylastiriyomus ve rahimi yumusatiyomus,insallah faydasi olur,hepinizi öpüyorum,dualarinizi eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?