Eski dostlar hep beraber elele verelim

zor bi durum,esinde ne yapsin sonucta annesi,verse bir türlü vermese baska,allah kolaylik versin canim,rabbim baska türlü dertler vermesin,bunlar yine hallolucak seYler,hayat böyle bisey iste,takma kafani

ahh potim annesine gitse başım üstüne ama kaynım çalışmıyo keyfinde bi adam eşi çalışıyo o geziyo kaynanamın maaşı var beraber yaşıyolar ama yine yetiremiyolar
benim gelinlik bileziklerimi bile bu adama kaptırdım ben artık yeter demenin vaktidir de işte eşimin kardeşi ya olmuyo işte
bizde yeri gelince el kızı kıvamına geliveriyoruz istedikleri olmayınca
evet haklısın allah sağlık versin demekten başka bişey yapamıyorum zaten iki gündür başım tuttu sinirden
neyse üç kuruş için değmez diyip başımın gözümün sadakası dicem napalım

canım benim ne kadar da az kaldı sana
Allah yardımcın olsun
ben bile nefes alamamaya dönememeye başladım seni düşünemiyorum
Rabbim sağlıkla mutlulukla bi avazda kurtarsın inşallah

canım benim ne kadar da az kaldı sana
Allah yardımcın olsun
ben bile nefes alamamaya dönememeye başladım seni düşünemiyorum
Rabbim sağlıkla mutlulukla bi avazda kurtarsın inşallah

sagol gülümmmmm,hepimiz yavrularimizi saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz insallah

ayyyyyyyyyyy bur an ben yazdim sandim benim basimdada ayni dert var aynisi u kadar olur yani bide beni sevmezler esim ve ailesi benim sayemde bu paralari goruyorlarda kiymet bilen yok yaaa Allahima havale ettim ebn onlariiiii

ayyyyyyyyyyy bur an ben yazdim sandim benim basimdada ayni dert var aynisi u kadar olur yani bide beni sevmezler esim ve ailesi benim sayemde bu paralari goruyorlarda kiymet bilen yok yaaa Allahima havale ettim ebn onlariiiii

bende allaha havale ettim elimden başka bişey gelmiyo kendimi üzmekten migrenimi coşturmaktan başka
ben eşimin kendini bu kadar kullandırmasına inanamıyorum gurbetçim ya çalışırken canı çıkıyo dağ başında yapayanlız başka bi şehirde kışın evinde 4 ay kalıyo yine şantiyeye yazık değilmi abiside çalışsın ama yok para veren kerizler varken niye kendini üzsün dimi ama
oooff bundan sonra banane dicem artık kendimi yıpratıyorum boşuna herkes keyfinde

ahhh, ah..
nedir bu eşlerimizin sülalesinden çektiklerimiz... kaynanayla bitmiyor işte.. bacısıydı kardeşiydi...

geçen hafta kaynanamla büyük görümcem eniştemin köyüne gittiler 3 gece orda yam yam hayatı yaşadılar.. bize de teklif ettiler.. hayvan gibi üst üste 8 kişi bir arabada gidecekmişiz.. hayatta olmaz.. hem ben gidersem sabah gider akşam dönerim kalamam bu halimle orda diyince kaynana astı yüzünü..
bundan sonra işte salı akşamı kayınıma gitti amcaları ordaymış ta samsundan gelmiş görelim dedik.. büyük görümce de sonradan geldi..
laf sokuşturmalar tavırlar.. (gerçi herzamanki hali de) bir tuhaftı..
yeni doğan yeğenim kucağımdaydı görümcemin de küçük kızı 7 yaşında dedi ki alabilirmiyim biraz bebeği..
kibarca dedim.. " yok bitanem.. çok küçük daha.. hem annesindeyken iste ben bile korkuyorum tutmaya dedim.. annesi de kızıyor küçüklerin istemesine " dedim..
görümcem de laf sokuşturuyor yanlış bişi demişim gibi..
"sen bişiy deme alınıyor çocuklar.. gerekirse annesi söyler" demez mi.. baka kaldım.. hiç ağzımı kapatmadım.. abla afedersin tersine mi kalktın bugün dedim.. geldiğinden beri laf sokuşturuyorsun dedim..
"herzamanki halim" dedi... aldım bebeği çıktım mutfaktan.. yoksa devamı kötü olurdu..

bütün tavır da onlarla köye gitmemişiz diye.. ayol ne işim var benim orda.. bahçede tuvaleti 5 hane kullanıyor.. evi pislik götürüyor..
çarşafımı yorganımı yastığımı aldıktan sonra.. çadırım var gider keyif çatarım başka yerlerde..
ki geçen sene de onlarla denize gitmiştik 3 günümüz rezil geçti..
uzun süreli biryere gidilecek insanlar değiller..
gitgide soğumaya başladım hepsinden, gözümde iğrençleşiyorlar.. pööf
neyse temizlik yapim de kendime gelim biraz..

oh süpürdüm evimi.. yerleri silmek ve mobilyanın tozunu almak kaldı..
daha 3 gün önce sildiydim yaw.. camlar bütün gün açık diye herhalde hertarafı toz götürüyor.. yok mu bunun bir çözümüüüü....:84::84:
gören de sanacak evimi hiç temizlemiyorum.. konsolun üstünde yazı yazılacak kıvama gelmiş tozlar :95::95: umarım kışın böyle olmaz camlar kapalıyken..
bir de ev aydınlık... tozlar göze batıyorrr anammm
o işi de halledeyim.. yemek yapmaya girişicem..

İşte ne kadar az eŞya okadar az iş..
EşyaLarın köLesi oLmak istemiOsan az eŞyan oLacak..
Yani ewLiyken heves ediOs aLios ama sOnradan pişMan oLuos..
Şahsen ben saLon takımında ünitenin yanında duran iki camLı köşeLiği keŞke aLmasaydım diOrum..(iLerde onLArı kitapLığa çevirmeyi düşünüOrm)
SaLonum büyük neyLe doLdurcam aLAyım dedim ama içinide fuzuLi süs eşyaLarıyLa doLduruon hemde hiç kuLLanmadığın..
Sonra enayi gibi hiç kuLLanmadığın eŞyaLarın tozunu aLıp aLıp duruon öMrün bOyunCa ne kadar saÇma..
Ya ewin geNiş oLacak kapaLı bi doLap oLAcak bütün fazLaLıkLArı atacaKsın kapatcaksın ne tozLancak ne bişe..
Aman hepSide ayrı bi iş istio işte..

ßugün aŞkitomLa nikah tarihiMiz 09.09.09 tam 2 sene oLdu ..
İnş bebeğim bu ay geLir yıLdönüMü hediyeMiz oLur..
Zaten yumurtLama haftamdayım sanırım..akıntım var hemide kasığım ağrio yani büyük ihtimaL yımırt yımırt yımırtLıom
Hani diorum tamda evliLik yıLdönümü ya şöyLe geLinLiğimi giyip 2 sene öNceyi bi yad etsek tutar mı tutar beLLi mi oLur

daha nice birlikte sevgiyle kutlanacak yıllar diliyorum canım
gelinlik fikri güzelmiş romantik
eee hala buradasın hadi kalk pc başından

daha nice birlikte sevgiyle kutlanacak yıllar diliyorum canım
gelinlik fikri güzelmiş romantik
eee hala buradasın hadi kalk pc başından

SaoL cnm güseL diLekLerin için
Yemek yapiOrum cnm koCacım geÇ geLicek 10a doĞru..
YemeğiMde hazır oLsun dedim beLki mum ıŞığında bi yemek de patLatırız : )

kuzum nice huzur dolu yıllara.. inşallah seneye kutlarken yanınızda 3. şahıs ta olur da bu günün keyfini çıkaramayın seneye inşallah (amma da dua mı ney ettiysem artık )

eşya konusuna gelince.. kocam yüzünden hep.. bu yaz daha geniş eve taşındık... ama yemek masamız yoktu.. yani kalabalık gelince yer sofrası kurmak zorunda kalıyordum bu da huzursuz ediyordu beni...
yenisini almaya imkanımız olmadığından 150 liraya ikinci el temiz bir set bulmuş.. masa 8 sandalye, konsol ve iki kapılı vitrin.. alayım mı dedi.. al dedim hoşuna gittiyse ben görmedim tabi..
yükletti geldi eve.. ama hiç hoşuma gitmedi.. ahşabın deseni kızılımtrak bende sevmem kızıla bakan mobilyayı.. neyse razı geldim.. almış gelmiş nasılsa.. konsol zaten kütük gibi iki kişi zor çıkardılar bir de en üst kat asansöre de sığmadı.. şimdi hersabah uyandıkça önce bakarım tozu ne durumda.. çünkü biri gelince rezil olma korkusu da var.. 2-3 günde silmek zorundayım işte..
aman... ne edim.. ilerde param olunca istediğimi alırım ümidiyle yaşıyorum..

İnş cnm saoL değişik bi duaydı : )
Kıs hiç sen görMeden bişe aLdıLırmı kOcaya onLAr ne anLar sanKi marketten ekmek aLdırıOn : )
KuLLanışLımı toz gösterirmi rengi uyarmı anca biz kadınLar didikLeriz böLe sonuÇta biz teMizLicez taßi ..
Toz gösterio diye çOk güneŞLii ewLeri sewmiOrum oyüzden ..ßenm saLonumda tam güneŞ aLİo ama ALLhtn çOk koyu değiL kahve krem aLdım uğraŞAmam yOksa..
Sen şiMdi tozu 3güNde bir aLionda çOcuk oLduktan sOnra ne yapaCan bakaLım ozaman kaÇ güne çıKacak

Son düzenleme:

kız aslında eşimin zevkine çok güvenirim.. inan bayanlardan çok didikler böyle şeyleri.. ya da en azından çevremizdeki erkekler gibi değil.. takım çok hoş ta.. demedim ki eşime ben kızıla bakan rengi sevmiyorum diye yani 4 yıl içinde aramızda konusu bile geçmemiş düşün
takım çok hoş ta rengi bozuyor işşteee.. ama işimi görüyor.. konsola gerek yok aslında da boş duruyor
hı pardon bir çekmecesini kullanıyorum.. pil şarj cihazları foto makinası falan.. ıvır zıvır yeri..
kalabalık eşyayı bende sevmiyorum.. bir de o konsolun dolaplarının dolu olduğunu düşünemiyorum..
çok olunca da hiç karıştırma kapatıcam salonu..
mutfak çocuk odası arasında dolaşırız artık.. misafirden misafire açarım odayı ne edim (büyük konuşmim de)

enem bugün kimsecikler gelmemiş..
nerdesiniz güzel hatunlarımmm...
haftasonunu değerlendiriyosunuz diiimi çakallar
ben pazartesi itibariyle 10 yada 20 gün yalnızım..
tek dua ettiğim şey eşim başıma birilerini nöbetçi dikmesin diye..
ya birinde git kal dicek ya da her akşam birileri bize kalmaya gelecek.. ki iki versiyon da bana uymuyor..
kimseyle uğraşasım yok.. ki hele görümceklerin çocuklarını da hiç çekemem..
hem yatak yap kaldır.. oho.. yok yok.. inş kimse gelmez.. yalnız daha rahat olurum.. kah salonda uyurum kah yatağımda istediğim saatte yatar kalkarım..
neyse kendi kendim yazdım çizdim..
öperim hepiciğinizi..

slm canlarim benim yumurtlama belirtilerim devam ediyor yasak olmasa denerdim ya sabir sabirrr

selam kizlar,bugün akupunktura basladik,dogumu kolaylastiriyomus ve rahimi yumusatiyomus,insallah faydasi olur,hepinizi öpüyorum,dualarinizi eksik etmeyin

selam kizlar,bugün akupunktura basladik,dogumu kolaylastiriyomus ve rahimi yumusatiyomus,insallah faydasi olur,hepinizi öpüyorum,dualarinizi eksik etmeyin

dualarımız seninle canım...
inşallah akupunkturun faydasını görürsün.. ağrısız sızısız bir doğum geçirirsin inş.
heyecan var mı heyecan :)

dualarım seninle ve diğer hamile arkadaşlarımla inşallah sağlıkla kucağınızada alıcaksınız kuzuları az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…