- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
gurbet abla gecmis olsun ogluna allah acil sifalar versin
9 gundur oglum atesler icinde yaniyor baska sikintisi yok biraz bogazi agridi o kadar drlar hersey normal diyorlar ates gelince titremekten bir hal oluyor yavrum sebebi ne olabilir Allhim yardim ettttt
sagol canim kiz gunun bitmis seninnnnnnn ayyy sonayaklastin heee masallahhhcok gecmis olsun ablacigim,kesin mikrop kapti bi yerden vücudu onu yenmeye calisiyo,acilll sifalar diliyorum,bol su icir oglusuna
sagol canim kiz gunun bitmis seninnnnnnn ayyy sonayaklastin heee masallahhh
cnm virus enfeksiyon olmus bogazlarini gorsen bembeyaz geede 34 oldu vucud isisi acile gittik Allahim sen buyuksun 6 gu ust uste dra gidiylirmi gidiliyormus iste
9 gundur oglum atesler icinde yaniyor baska sikintisi yok biraz bogazi agridi o kadar drlar hersey normal diyorlar ates gelince titremekten bir hal oluyor yavrum sebebi ne olabilir Allhim yardim ettttt
kızlar bu arada haber vereyim cumartesi ilk kontrolüme gittim
kesemizide bebeğimizi de gördük kalp atışlarını dinletmedi ama kasılmasını gördük
iki hafta sonra tekrar kontrolümüz var
kafam çok rahatladı çok gergindim hamile olduğumu öğrendiğimden beri
darısı bütün bekleyen arkadaşlarıma en kısa zamanda inşallah
sizi çok seviyorum
kesemizide bebeğimizi de gördük kalp atışlarını dinletmedi ama kasılmasını gördük
sizi çok seviyorum
sizi çok seviyorum
canım benim maşallah
kalp atışlarını da duyarsın içini ferah tut..
darışı isteyen herkese...
ilaç progestan falan bişiyler yazdı mı.. folik asit zaten kullanıyorsundur..
ayy maşallah kuzuma bu sefer annesini hiç üzmez inşallah
dualarınada aminn diyorum en içten bi şekilde
masallah canim,rabbim kucaginada almayi nasip etsin,darisi tüm isteyen arkadaslarimiza olsun
gunaydın canlar...
gurbet ablacım allah sıfa versın cnm..
svsena cok sevındım sorun olmamasına..
bugun esım sperm vermeye gıttı çok heyecanlıyım..
bı baska durumd a şu;
ben 15 eylulde çok az mıktarda adet oldum
bugun normalde 4. gunum ve şarıl şarıl gelmesı gerekırdı
arada bir damlıyo sadece okadar
hıc boyle olmazdı korkuyorum...
adetım çoğalacagı zxaman hıssederdım ama hıssetmıorum sadece acayıp gazım var osuruk perisi oldum
ya bişey varsa tam aklımdan cıkarmısken..
cumartesı gunu salonumun duvarlarını sıldım kollarımla degıl bacaklarımla sılmısım sankı baldırlarım agrıyo
hadi bakalim az kalmisss Allhim saglicakla almayi nasip etsin kucagina30 eylül dogum tarihim,benimkinin yeri rahat heralde cikmaya niyeti yok gibineden hastaneye yatirmadiar oglunu,en azindan atesini kontrol altinda tutmalari lazim degilmi,serum faan taksalardi daha cabuk kendini toparlardi,sizin ordaki saglik sistemide bi acayip cocuga eziyet etmisler resmen,susuz birakma cok su icirmeye bak,allah yardimciniz olsun
sagol canim beugun iyi biraz daha bugun ateslenmesse yarin anasinifina gider artikgeçmiş olsun gurbetcim nasıl oldu oğlun haber ver allahım şifa versin
hadi gozun aydin guzelim beimmmmmmkızlar bu arada haber vereyim cumartesi ilk kontrolüme gittim
sizi çok seviyorum
gunaydın canlar...
gurbet ablacım allah sıfa versın cnm..
svsena cok sevındım sorun olmamasına..
bugun esım sperm vermeye gıttı çok heyecanlıyım..
bı baska durumd a şu;
ben 15 eylulde çok az mıktarda adet oldum
bugun normalde 4. gunum ve şarıl şarıl gelmesı gerekırdı
arada bir damlıyo sadece okadar
hıc boyle olmazdı korkuyorum...
adetım çoğalacagı zxaman hıssederdım ama hıssetmıorum sadece acayıp gazım var osuruk perisi oldum
ya bişey varsa tam aklımdan cıkarmısken..
cumartesı gunu salonumun duvarlarını sıldım kollarımla degıl bacaklarımla sılmısım sankı baldırlarım agrıyo
yarın benim için uzun zamandan sonra çok çok güzel bi gün olacak çünki eşim yanına çağırdı
sezon kapanmadan bi kaçamak daha yapacaz sinirlerim iyice yıpranmıştı banada iyi gelecek
ooh ne güzel :)
kopişimm tıckerın ne guze olmus yenı farkettım kusura bakma cok tatlı yegenım var bıde benım hihihihi maşallah
su crafty nerelerde ya goren bılen
pötik im sana da masallah
irm83 de ugramadı bıkac gundur
ozledım hepınızı
ya mıstık nerelerde arada kendınden haber etse bıze yaa
kopişimm tıckerın ne guze olmus yenı farkettım kusura bakma cok tatlı yegenım var bıde benım hihihihi maşallah
ozledım hepınızı
umarım eşin için hayırlı haberler alırsınızbenimde eşim ameliyet oldu sol varikoseli vardı ekim 19 da kontrolü var kaan aydosa çok güveniyorum umarım bizde hayırlı sonuç alırız bu arada mistrall nisan anneleri topiğine takılıyo bebeği 8 haftalık olmuş ve kalp atışlarını duymuşlar geçenlerde
umarım eşin için hayırlı haberler alırsınızbenimde eşim ameliyet oldu sol varikoseli vardı ekim 19 da kontrolü var kaan aydosa çok güveniyorum umarım bizde hayırlı sonuç alırız bu arada mistrall nisan anneleri topiğine takılıyo bebeği 8 haftalık olmuş ve kalp atışlarını duymuşlar geçenlerde
geçmiş olsn melekcim
ınsallah sız de ıyı sonıc alırsınız
kaan beyın uygulatacagı ılac tedavısı protokolunu paylasır mısın kontrolden sonra..
bende paylasımda bulunacagım fıkre ıhtıyac olanlar ıcın
örnekler cok onemlı amelıyattan sonrakı
hayırlısı bakalım cnm...
ozledım hepınızı
kuzummm
buralardayım
arada işe gelmiorum artık
malum ağırlaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?