Eski dostlar hep beraber elele verelim

9 gundur oglum atesler icinde yaniyor baska sikintisi yok biraz bogazi agridi o kadar drlar hersey normal diyorlar ates gelince titremekten bir hal oluyor yavrum sebebi ne olabilir Allhim yardim ettttt

cok gecmis olsun ablacigim,kesin mikrop kapti bi yerden vücudu onu yenmeye calisiyo,acilll sifalar diliyorum,bol su icir oglusuna

cok gecmis olsun ablacigim,kesin mikrop kapti bi yerden vücudu onu yenmeye calisiyo,acilll sifalar diliyorum,bol su icir oglusuna
sagol canim kiz gunun bitmis seninnnnnnn ayyy sonayaklastin heee masallahhh

cnm virus enfeksiyon olmus bogazlarini gorsen bembeyaz geede 34 oldu vucud isisi acile gittik Allahim sen buyuksun 6 gu ust uste dra gidiylirmi gidiliyormus iste

sagol canim kiz gunun bitmis seninnnnnnn ayyy sonayaklastin heee masallahhh

cnm virus enfeksiyon olmus bogazlarini gorsen bembeyaz geede 34 oldu vucud isisi acile gittik Allahim sen buyuksun 6 gu ust uste dra gidiylirmi gidiliyormus iste

30 eylül dogum tarihim,benimkinin yeri rahat heralde cikmaya niyeti yok gibineden hastaneye yatirmadiar oglunu,en azindan atesini kontrol altinda tutmalari lazim degilmi,serum faan taksalardi daha cabuk kendini toparlardi,sizin ordaki saglik sistemide bi acayipcocuga eziyet etmisler resmen,susuz birakma cok su icirmeye bak,allah yardimciniz olsun

kızlar bu arada haber vereyim cumartesi ilk kontrolüme gittim
kesemizide bebeğimizi de gördük kalp atışlarını dinletmedi ama kasılmasını gördük
iki hafta sonra tekrar kontrolümüz var
kafam çok rahatladı çok gergindim hamile olduğumu öğrendiğimden beri
darısı bütün bekleyen arkadaşlarıma en kısa zamanda inşallah
sizi çok seviyorum

canım benim maşallah
kalp atışlarını da duyarsın içini ferah tut..
darışı isteyen herkese...
ilaç progestan falan bişiyler yazdı mı.. folik asit zaten kullanıyorsundur..

ayy maşallah kuzuma bu sefer annesini hiç üzmez inşallah
dualarınada aminn diyorum en içten bi şekilde

masallah canim,rabbim kucaginada almayi nasip etsin,darisi tüm isteyen arkadaslarimiza olsun

gunaydın canlar...

gurbet ablacım allah sıfa versın cnm..

svsena cok sevındım sorun olmamasına..

bugun esım sperm vermeye gıttı çok heyecanlıyım..
bı baska durumd a şu;

ben 15 eylulde çok az mıktarda adet oldum
bugun normalde 4. gunum ve şarıl şarıl gelmesı gerekırdı
arada bir damlıyo sadece okadar
hıc boyle olmazdı korkuyorum...
adetım çoğalacagı zxaman hıssederdım ama hıssetmıorum sadece acayıp gazım var osuruk perisi oldum

ya bişey varsa tam aklımdan cıkarmısken..

cumartesı gunu salonumun duvarlarını sıldım kollarımla degıl bacaklarımla sılmısım sankı baldırlarım agrıyo

canım benim maşallah
kalp atışlarını da duyarsın içini ferah tut..
darışı isteyen herkese...
ilaç progestan falan bişiyler yazdı mı.. folik asit zaten kullanıyorsundur..

sağol canım sadece folik asit kullanmaya devam dedi.başka bir ilaca gerek yokmuş

ayy maşallah kuzuma bu sefer annesini hiç üzmez inşallah
dualarınada aminn diyorum en içten bi şekilde

inşallah üzmez canım darısı en kısa zamanda erceme de inşallah

masallah canim,rabbim kucaginada almayi nasip etsin,darisi tüm isteyen arkadaslarimiza olsun

amin canım amin... allah senide bir avazda kurtarsın inşallah az kalmış doğuma

inşallah vardır canım hadi haberlerini bekliyoruz

hadi bakalim az kalmisss Allhim saglicakla almayi nasip etsin kucagina
canim iste boyle resmen aci cekti yavrum simdi iyi bakalim gece ateslenmedi
bogazi bem beyaz iltihap bitkisel tedavi ettim evde 3 ayri dr gordu 3 de aynisini dedi antibiyotik yardimci olmasmiss

geçmiş olsun gurbetcim nasıl oldu oğlun haber ver allahım şifa versin
sagol canim beugun iyi biraz daha bugun ateslenmesse yarin anasinifina gider artik

hadi gozun aydin guzelim beimmmmmm

bu ayin hedayesini verirsin inssss osuruk prensesi olman iyiyie isarettttttttttttttttt

sunnet mevlidine gittim önceden hamile oldugumu bilenler a karnin cikmamis
aaa hamilemisin hayirli olsun diyenler
bebegini kaybetmissin gecmis olsun diyenlerle doluydu Allahim ne kadar zor bir durum
hepsine ayri ayri laf anlatmak o kadar zorkiiiii

yarın benim için uzun zamandan sonra çok çok güzel bi gün olacak çünki eşim yanına çağırdı
sezon kapanmadan bi kaçamak daha yapacaz sinirlerim iyice yıpranmıştı banada iyi gelecek

yarın benim için uzun zamandan sonra çok çok güzel bi gün olacak çünki eşim yanına çağırdı
sezon kapanmadan bi kaçamak daha yapacaz sinirlerim iyice yıpranmıştı banada iyi gelecek

ooh ne güzel :)
kızçen bu duruma ne diyor... bensiz niye geziyosunuz demiyor mu
kavuşmanıza da az kaldı.. kışı güzel değerlendirirsiniz artık :)

bu arada spermıyogram oglende cıkıyo ama bız sonucu aksam alırıız iş çıkısı..
merak edıyom yaaaaaa
ınsallah duzelmıstırrrrr Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…