Eski dostlar hep beraber elele verelim

hamile olabulunnnn ayni belirtileri yasadim bendeeeeeee canim da ksma icin biraz erken diyebilirim cnm bakalim adetin gelmesse gorecigizzzz

sen yedirmeye devam et guzelim ins olacak hadi bakalim

canım yanlış anlama da bana pek gebelik belirtisi gibi gelmedi.. enfeksiyon falan olabilir..
bulantı ve kusmalar için çoook erken.. bebek varsa bile anca rahime yerleşmiştir..
sık sık idrara çıkmak ta ayaklarının üşümesindendir.. yine de bekleyip görelim.. umarım yanılıyorumdur da bebek geliyordur..
artık gece hava ısısı birden düştüğünden vücut nasıl tepki göstereceğini şaşırıyor..
hakkında hayırlısı

ooo maşallah koprim allah ağız tadıyla yemeği de nasip etsin inşallah
bende bu sene bayağı bişeyler yaptım kış için özellikle menemenlik çok yaptım benim kızçe çoook seviyo kışın hormonları şeyleri yedirmektense yazın bi kaç gün uğraşmak daha mantıklı ve ekonomik geliyo bana
patlıcan ve biberi nasıl kurutacaksın merak ettim kuru dolmayı çok severim de kendim hiç denemedim burada da kurumaz heralde nemli bizim buralar
közlenmiş patlıcan ve kırmızıbiber salatası yapabilirsin ben 10 kavanoz yaptım çok güzel oluyo istersen tarifini de yazarım
cuma günü pazara gidicem bende bi kaç şeşit turşu yapıcam nasip olusa

dün gittim kocacımın yanına bi gece kaldım döndüm çok iyi geldi
kızçeyi kandırmak için bir çift spor ayakkabı ve çanta yeterli oluyo hem büyüdü artık ablası anlayışlı benim kuzum
geçenlerde kaynayla bi para mevzumuz vardı onuda yüzyüze hallett,k çok şükür orta yolu bulduk kafam rahatladı sonracıma işlerinin çoğu bitmiş allaha şükür bundan sonra her an gelebilirmiş

ne kadar uzuuunn yazmışım yahu

bir de uzun yazdım diyor benimkilerin yanında minnak kalıyor yavrum senin yazılar
ben dolmalık kurutmuyorum canım patlıcanı falan.. 3kg aldım bu akşam..
parmak uzunluğunda ince ince kesicem.. bol tuzlu suda biraz bekletip ipe dizicem mutfağımın balkonuna güneş vuruyor kolay kurur.. geç kaldım sanıyordum ama millet bakıyorum dizmiş cama pencereye
domatesi de şey olanından bulursam hani uzun içi kumlu olur fazla sulu olmaz.. ondan kurutmak istiyorum.. zaten fazla büyük olmuyor onlar yarıdan kesip tuzlayıp sofraya dizerim balkona..
incirimi de aldım birazdan reçel yapıcam.. gündüz şeftali reçelini hallettim.. üşenmezsem patlıcanı da bu gece hallederim uyku basmassa..
benim koca da yarın geliyor işinde aksilik çıkmazsa.. cumartesi pazar da menemeni hallettim mi tamam.. :)
hııı bir de ben kırmızı biberi közleyip dolaba atıcam.. hedefte 10kg varda.. tabi kesmezse 5kg yaparım
bir de.. turşu... güzel kornişon bulursam 10kg yapıcam .. 5 kg geçen sene 2 haftada bitti.. gelen gidenim çok oldu bir ara.. hayır o değil de yemeğe davet ediyorum ya.. kocaman tabak turşu koyuyorum.. çerez gibi yiyorlar.. hatta kaynanamın eşi bile dedi gelinin senden daha güzel yapıyor turşuyu diye (bu biraz övünme gibi oldu )
karnıbahar+havuç turşusu da yapıcam.. becerirsem biraz da lahana basarım.. oka oh gözüm doydu yazarken
geçen sene kursağımda kaldı bişi yapamadım diye halbuki çoğunu da yapmıştım reçel ve kurutma haricinde..
anam sustum ben.. konuşturmayın ayol beni özledim zaten şöyle uzun uzun yazmayı

hamile olabulunnnn ayni belirtileri yasadim bendeeeeeee canim da ksma icin biraz erken diyebilirim cnm bakalim adetin gelmesse gorecigizzzz

Ya bencede mide buLantısı için erken ewt ama ilk defa öLe bişe yaşadım ne biLim çok fena oLmuştum beLki de midemi üşüttüm heraLde..

Zaten çok hevesLenmiorum artık adet gecikmesini bekLemeden hiç bir beLirtiyede güvenmiorum açıkcası hepsi o bu şu nedenLere bağLı oLabilior çünkü..

Neyse sizlerin yorumLArına çok önem veriorum tşk ederim çünkü ne derseniz çıkıo : )

günaydın kızlar bayadan beri giremiyorum ev taşıdık başka bir şehre yerleştik. daha yeni yerleşebildim.
bu ay hiçbir ilaç kullanmadım ben klomen falan sadece rahim filmi çektirdim. bugün adetimin 38. günü hala adet olmadım sabah kan verdim 2 saat sonra çıkacak. öyle işte benden haberler :) sizler nasılsınız bakalım kopiş kış hazrlıklarına başlamışsın bende bugün pazara gidicem de alıcam buzluğa koymalık bişeyler. kolay oluyo kışın

haydi hayırlı haber olur inşallah
rahim filmi minik yapışıklıkları giderdiğinden sonrasındaki aylarda şans artıyor die biliorum
inşallah kuzu gelmiştir

okuması bile güzel oluyo kopiş yaz sen bacım kış hazırlığını çok severim bende
geçen yaz benim evde tadilat vardı hiç bişey yapamadım sonrada rahmetli kayınpeder felç olunca hiçbişey göresim gelmemişti
turşuların suyunu ölçülü mi koyuyosun sirkesini falan nasıl yapısun anlat bakıyim ablana bu seneye kadar hep annem yapıyodu bana bu sene artık kendim yapmak istiyorum bende
oktay ustayı izliyorum hergün değişik bi kış hazırlığı yapıyo hevesleniyorum bende
benim yaptıklarım da şunlar
menemenlik domates, kuru yufka ,közlenmiş patlıcan kırmızıbiber salatası ,acı biber turşusu,bi kaç çeşit marmelat reçel ,fasülye turşusu,tarhana,erişte ,kornişon ve lahana turşusu,dondurucuda da ufak tefek bişeyler var anam sanki kıtlık olcak gibi hazırlık yapmışım ama seviyorum herşeyin elimin altında olmasını

hadi inşallah hyırlı haberler verirsin bize
halamın kızı rahim filmini çektirdikten sonra hamile kalmıştı nasip inşallah seninkide çok bekletmez inşallah

kızlar teşekkür ederim :) ya inan ben bu ay hiç beklemiodum çünkü hiç ilaç falan kullanmadım bi de ev taşıdık o kadar eşya indirdim kaldırdım. olacağı varmış rabbim bu güne nasip etti. bir sene olacaktı ekimde. kaç hafta oluyo değer anlamıyorm da hiçbişeyden :) inanmam biraz zor olcak galiba

SarıkaLemLik cnm tebrik ederim çok sewindim ..

ßişey sOrcam rahim fiLmi çektirdiğin ay mı hamiLE kaLdın? geneLde rahim fiLminden sOnra hamiLe kaLınıo dioLar..

ßi de nasıLdı rahim fiLmi acı çektn mi ?

Son düzenleme:

evet canm bu ay rahim filmi çektrmiştim. herkesin acı eşiği farklıdır benim çok canım yandı. ama hiç acı çekmeden olanlar da var yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…