- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
AnLadım cnm ..Anestezi niye isteMedin ?
ßi de bu rahiLm fiLmi için ne kadar ödedin çOk pahaLı dioLar ?
istanbuldaysan kesinlikle fındıkzade radyomara git sıfır acıymış
300 TL civarı bide
istanbuldaysan kesinlikle fındıkzade radyomara git sıfır acıymış
300 TL civarı bide
yorumları okudum çok acımıyo falan yazıyordu bende anestezi düşünmedim çok uzun süren bi acı değil ama benm canım biraz tatlıdır :) 275 tl ödemiştim canım istanbul anadolu yakasında
radyomarı duymuştum bana ters diye yakın bi hastaneye gittim ordaki makineler dijital değildi ama onunda acıda etkisi olduğu söyleniyor.
583.8 kızlar sonuç :)çok şaşkınım şuanda
radyomarı duymuştum bana ters diye yakın bi hastaneye gittim ordaki makineler dijital değildi ama onunda acıda etkisi olduğu söyleniyor.
hadi gule gule otur canim benimgünaydın kızlar bayadan beri giremiyorum ev taşıdık başka bir şehre yerleştik. daha yeni yerleşebildim.
bu ay hiçbir ilaç kullanmadım ben klomen falan sadece rahim filmi çektirdim. bugün adetimin 38. günü hala adet olmadım sabah kan verdim 2 saat sonra çıkacak. öyle işte benden haberler :) sizler nasılsınız bakalım kopiş kış hazrlıklarına başlamışsın bende bugün pazara gidicem de alıcam buzluğa koymalık bişeyler. kolay oluyo kışın
of değer mükemmelllllllllllllllllllllll
Allah tamamına erdirsin maşallah suphanallah
anammmm
gebe kalmayan kalmasın topici yapçem burayı
çok teşekkürler güzel arkadaşlarım :)
benm şimdi ne zaman doktora gitmem lazım acaba
eşim hemen bi git baktır dedi hani bi tehlike falan varsa diye.
bursaya taşındık biz burda bi hastaneyi aradım tee ekim sonuna randevu veriyo:) bizim tanıdıkların hepsi orda doğum yaptı aslında memnunlar ama ekim sonuna kadar beklesem mi yoksa başka bi hastanemi bulsam bilemiyorum
bursaya taşındık biz burda bi hastaneyi aradım tee ekim sonuna randevu veriyo:) bizim tanıdıkların hepsi orda doğum yaptı aslında memnunlar ama ekim sonuna kadar beklesem mi yoksa başka bi hastanemi bulsam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?