Eski dostlar hep beraber elele verelim

istanbuldaysan kesinlikle fındıkzade radyomara git sıfır acıymış
300 TL civarı bide

yorumları okudum çok acımıyo falan yazıyordu bende anestezi düşünmedim çok uzun süren bi acı değil ama benm canım biraz tatlıdır :) 275 tl ödemiştim canım istanbul anadolu yakasında

Tşk ederim kısLar sanırım 300 civarı..

ßen daha doktora gitMedim ama gittiğimde büyük ihtimaL istiCek rahim fiLmini benden bazı doktorLAr anesteziyi kabuL etmio da onun için sOrdum..

SarıkaLemLik sOn soru cnm : rahim fiLmin nasıL çıkmıştı ?

ßu arada ßursadaym şekerLer .. Aşkitom bu sene kpss yi kazanırsa seneye inş ordayım : )

GeneLde ew taşıma muhabbetLerinde hamiLe kaLınıo ben şiMdi seneyi mi bekLicem

radyomarı duymuştum bana ters diye yakın bi hastaneye gittim ordaki makineler dijital değildi ama onunda acıda etkisi olduğu söyleniyor.

Canımmm merhaba ben craftynin tavsiyesiyle gittimm ve iyiki gitmişim kesinlikle ben sızı bile hissetmedim yeni makineler var fındıkzade radyomarda vee gerçekten hiç birşey anlamadım psikolojimde bozulmadı tekrar isteseler korkusuz çektirebilirim canımmm...

teşekkürler arkadaşlar rahim filmim temiz çıkmıştı ama belki yapışıklık falan varsa açılmıştır. ben bugün leyla gibi dolaştm haberi alınca :) pek kimseye de söylemedim doktora gitmeden söylemiyim diyorum

hadi gule gule otur canim benim

583.8 kızlar sonuç :) çok şaşkınım şuanda

of değer mükemmelllllllllllllllllllllll
Allah tamamına erdirsin maşallah suphanallah
anammmm
gebe kalmayan kalmasın topici yapçem burayı

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
günaydıııınn.. ay akşam yazamadım diye çatladım.. dün sabah eşim 4,30da süpriz yaptı geldi de.. evdeydi bütün gün :) kavuştum kocacığıma :)

Sarıkalemlik yavrucuğum tebrik ederim seni :) ev taşımak şehir değiştirmek bukadar çabuk yarayabileceğini sanmıyordum.. maaşallah :)
Allah sağlıkla doğurup büyütmenizi nasip etsin inş.
Darısı isteyen herkese.. güzel haberler patır patır gelsin bu sezon :)

çok teşekkürler güzel arkadaşlarım :)

benm şimdi ne zaman doktora gitmem lazım acaba
eşim hemen bi git baktır dedi hani bi tehlike falan varsa diye.
bursaya taşındık biz burda bi hastaneyi aradım tee ekim sonuna randevu veriyo:) bizim tanıdıkların hepsi orda doğum yaptı aslında memnunlar ama ekim sonuna kadar beklesem mi yoksa başka bi hastanemi bulsam bilemiyorum

tebrık ederım sarıkalemlıkcım allah tamamına saglıkla erdırsın kuzu operımm

sarikalemlik canim tebrik ederim cok sevindim yeni sehir yeni haber super olmus allah tamamina erdirsin hayirlisiyla dun degerin 500lerde cikmis bu degere gore bugun 4+2 olmussundur. haftaya bugunlerde doktora gidersen karindan bakilan usg ile bebisinin kesesini gorebilirsin ama bu surede eger folik asit baslamadiysan hemen bugun folicplus veya folbiol al kullanmaya basla folicplus gunde 3tane alinir folbiol ise gun asiri alinirmis doktorum oyle soyledi

kuzum Allahın izniyle bebişin iyidir.. haftaya gitsen bile sadece kese görünür.. o da biliyorsun betahcg 1500-2000lerde olunca görünüyor..
adete göre şu anda 5+.. bişi oluyosun herhalde.. 7+0 olunca gitmeni tavsiye ederim..
hem kalp atışını falan duyarsın.. ama teee ekim sonunu beklemene gerek yok :) ekimin ilk haftasını falan ayarlarsan için rahatlar..

folik asidi bana doktor günde 1 tane aç karnına dediydi.. eğer bulantı yaparsa tok ta içebilirsin dedi.. doktordan doktora tavsiye değişiyor gerçi.. bazısı 3 der bazısı 1 der.. folicplus öneririm.. içerisinde başka vitaminler de var çünkü..
dikkat et kendine ev işiyle falan fazla yorma kendini

kuzular nerdesiniz yaw.. sıkıldım anacım :)
bugün pek bir tembelim bişi yapasım yok.. koca işten gelecek sadece çorbam var.. havadan herhalde bende bulutluyum bugün. kanepede yatıyorum öyle wc bile gitmeye üşeniyorum o dereceee..
gidim bi buzdolabını didikliyim bari.. şeftali açar biraz belki

canim muradiyemi var bir hastane mi klinikmi be bursada gorumceler oraya gittiler memdular yavrum 6. hafta ben keseyi de kalbide gordum canim icin rahat etsin canim benim gir 6 haftalikken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…