- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.021
Canlarım sanırım hamileyimmmm.Rabbime binlerce kez şükürler olsun.Adetim 5 gün geçti.dün akşamda yazmıştım sizlere.bu akşam test yaptım ve çift çizgi.Yarın sabah kan vericem.Bakalım haberdar ederim sizleri.Rabbim isteyen her kuluna tattırsın bu duyguyu.Hala inanamıyorum ya.....ŞÜKÜRLER OLSUNNN
Ayyyyyy bugun aldigim en guzel haberr hayirli olsun gozumuz aydinnnnnnnCanlarım sanırım hamileyimmmm.Rabbime binlerce kez şükürler olsun.Adetim 5 gün geçti.dün akşamda yazmıştım sizlere.bu akşam test yaptım ve çift çizgi.Yarın sabah kan vericem.Bakalım haberdar ederim sizleri.Rabbim isteyen her kuluna tattırsın bu duyguyu.Hala inanamıyorum ya.....ŞÜKÜRLER OLSUNNN
günaydinnnnnn,uyuyamiyorum,doguramiyorum sinir lerim bozukkkkk:84::84:
selam kızlar nasılsınz
medi öyle iyi anlıyorm ki seni. sinr oluyorm düşüncesiz misafirlere allah kolaylık versin.
ensarnaz ben de 11. ayda kaldım rahim filmi çektirmiştim bu ay belki onun da etkisi vardır.
bu arada kızlar ben dün doktora gittim daha karnımdan baktı minicik bir nokta sadece bizimki :) ama içerde biraz kanamam olmuş durmuş doktor progesan verdi. bişi olmaz dimihayırlısı diyorum allaha dua ediyorum. ama bende kalmasını çok istiyorum.
Canlarım sanırım hamileyimmmm.Rabbime binlerce kez şükürler olsun.Adetim 5 gün geçti.dün akşamda yazmıştım sizlere.bu akşam test yaptım ve çift çizgi.Yarın sabah kan vericem.Bakalım haberdar ederim sizleri.Rabbim isteyen her kuluna tattırsın bu duyguyu.Hala inanamıyorum ya.....ŞÜKÜRLER OLSUNNN
selam kızlar nasılsınz
medi öyle iyi anlıyorm ki seni. sinr oluyorm düşüncesiz misafirlere allah kolaylık versin.
ensarnaz ben de 11. ayda kaldım rahim filmi çektirmiştim bu ay belki onun da etkisi vardır.
bu arada kızlar ben dün doktora gittim daha karnımdan baktı minicik bir nokta sadece bizimki :) ama içerde biraz kanamam olmuş durmuş doktor progesan verdi. bişi olmaz dimihayırlısı diyorum allaha dua ediyorum. ama bende kalmasını çok istiyorum.
Canlarım sanırnım hamileyimmmm.Rabbime binlerce kez şükürler olsun.Adetim 5 gün geçti.dün akşamda yazmıştım sizlere.bu akşam test yaptım ve çift çizgi.Yarın sabah kan vericem.Bakalım haberdar ederim sizleri.Rabbim isteyen her kuluna tattırsın bu duyguyu.Hala inanamıyorum ya.....ŞÜKÜRLER OLSUNNN
Guzelim sanada merhaba nasilsin ne var ne yokGünaydin güzel anne adaylari....
canim benim poset papatya cayini sicak suya sok cikar ve ilidiktan sonra kulagina koy ve bezle kapat 15 dak falan yada sogani kes ikiye ince bez sar onu kulagina kapat ve 15 dak bekle iltihabi durum varsa hemen gecer bir kac sefer dene bunu gun icersinde guezlim benim gecmis olsunnnnkuzular ya dünden beri kulağım sol kulağım ağrıyor.. sanki içinde sivilce çıkmış gibi..yada bana öyle geliyor... ama sol tarafıma yatamıyorum ondan... bugünde geçmezse yarın bi sağlık ocağına görünsem mi diyorum..
sıcak tutasım var ama daha kötü eder diye de korkuyorum.. var mı tavsiyeniz?
Guzelim sanada merhaba nasilsin ne var ne yok
canim benim poset papatya cayini sicak suya sok cikar ve ilidiktan sonra kulagina koy ve bezle kapat 15 dak falan yada sogani kes ikiye ince bez sar onu kulagina kapat ve 15 dak bekle iltihabi durum varsa hemen gecer bir kac sefer dene bunu gun icersinde guezlim benim gecmis olsunnnn
Kızlar kan değerim 607 çıktı.Değerim nasıl sizce.Ben hiç anlamıyom ve soramadımda.polikinlikte yaptırdım sonucu aldım ve hemen ordan kaçtım.cumartesiye doktora randevu alacam.Erkenmi sizce doktora gitmek için ne zaman gideyim.Rabbim medime,gıdapınarıma,ikinci kez erceme ve ismi aklıma gelmeyen tüm topikte bekliyen arkadaşlara ve tüm isteyenlere tattırsın inşallah bu duyguyu .Dua,dua,dua .....Çok şükür..
Kızlar kan değerim 607 çıktı.Değerim nasıl sizce.Ben hiç anlamıyom ve soramadımda.polikinlikte yaptırdım sonucu aldım ve hemen ordan kaçtım.cumartesiye doktora randevu alacam.Erkenmi sizce doktora gitmek için ne zaman gideyim.Rabbim medime,gıdapınarıma,ikinci kez erceme ve ismi aklıma gelmeyen tüm topikte bekliyen arkadaşlara ve tüm isteyenlere tattırsın inşallah bu duyguyu .Dua,dua,dua .....Çok şükür..
bol bol dinlen canım.. herşey yolunda gidecek bak.. ilaçlarını da düzenli kullan... bebişin üzmez annesi seni :)
oy maşallah canım :) kan sonucun çıkar çıkmaz bizi de bilgilendir :)
bu ay nekadar çok bebiş haberi aldık..
Ramazan sonrası bereket yağdı :)
Potim doğurursun kuzum meraklanma.. bol bol yürüyüş yap bak nasıl doğuruveriyorsun.. ya da ne bilim git ağda bişi yaptır :) kasar seni belki doğum başlar ne bilim.. salladım biraz belki tutar diye..
sen içini ferah tut.. hep içinde kalacak değil ya.. gelecek elbet :)
masallah canim,rabbim tamamina erdirsin,degerin güzel ama keseyi görmek icin biraz daha yükselmesi lazim diye biliyorum,bu haftayi gecir haftaya gidersin ,tabi dayanabilirsenkendine iyi bak,bol bol vitaminli seyler ye,
Amin canım çok sağol.Kesenin görünmesi için değerin kaç olması lazım acaba.Bu arada Allah senide hayırlısıyla kurtarsın inşallahhhhhhhhh canımm
Amin canım çok sağol.Kesenin görünmesi için değerin kaç olması lazım acaba.Bu arada Allah senide hayırlısıyla kurtarsın inşallahhhhhhhhh canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?