Eski dostlar hep beraber elele verelim

günaydın kızlarr
bugün doktora gidicem heyecanlıyım :)
taf benm koca biraz pimpirikli :) folicasid alaym dedim doktora sormadan hiçbişey alamazsın dedi :)

ay sanki benim kocamdan bahsetmiş gibisin :)
o sıralarda sağlık güvencemiz yoktu mecburen 8 haftayı beklemiştim kontrol için ama sağlık ocağına gidip sorayım dedim..
aile hekimim de kullanmak şart değil demişti iyi besleniyorsan... kızdım çıktım.. sonra tanıdık bir eczacıya gittik eşimle birlikte.. ordaki eczacı da demez mi her hamileye yazmıyorlar onu diye..
eşim iyice pimpiriklendi bilmediğin şeyi niye kullanmak istiyorsun diye.. halbuki folik asidin 8-9. haftaya kadar kullanımı önemli.. sonradan kullansan ne fayda..
doktora gittim gerçi ben sormasam kadın belki yazmayacaktı da.. ama kızdı biliyorsunda neden kullanmadın dedi 12. haftaya kadar kullan en azından dedi yazdı :)

selam kizlar,bugün doktoruzmuz vardi,bebegin basi daha dogum kanalina girmemis,rahimde aciklikta yok,iki üc gündür sabaha karsi sanci geliyo yarim saat 40dk sürùyo geciyo,ara ara belimde agriyo,ne cok nazlandi bu kiz ya:84:benim icin dua edin,günler yaklastikca korkmaya basladim,uutmusum her seyi,e 9 sene gecti aradan,sanki hic dogurmamis gibiyim,sanci geldikce napicam ben diyorum,rabbimden hayirlisi,dualarinizi eksik etmeyin,

Son düzenleme:

oyy kıyamam yavrumaa...
40 haftayı tamamlayınca sezeryan mı olacaksın.. doktorun ne diyor.. yoksa 42 haftayı bekliyorlar mı... sizin orda nasıl prosedür..
meraklanma sağlıcakla gelecek prensesin... etlensin azcık daha içerde :)) sonra da çopur çopur emecek gözünün içine bakarakkk
ekim topiğine takılıyorum ya.. eylülde doğum yapan 10 anniş oldu bile
sıkma canını.. çantan falan da hazırsa aklın rahat olsun..
darısı isteyen herkese...

selam kızlar.uzun zamandır yazmadım.ama yazdıklarınızı okuyorum.Sarıkalemlik canım seni cani gönülden tebrik ediyorum.Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallahhh.Poticim Allah kolaylık ve güç versin sanada.Hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.Dualarımız seninle...Şimdiiiii gelelim bana.Cuma günü adet günümdü fakat çok az pempemsi bir sıvı geldi.adet oldum sandım.sonra baktım gerisi gelmedi.ve bugünde tık yok.cumartesi sabah test yaptım kocaman bir tek çizgi.halen dahada olmadım.İlk defa böle oldum.hamile olsam çıkardı değilmi testte.tekrar yapmaya korkuyorum ceasaretim yok.2 gün daha bekleyecem sonra kan vereceğim bakalım.Hakkımda hayırlısı...

kızlarrrrr
suan saat 22.47
ve evde mısafır var ve allahın gergınb pazartesın bıtımınde uyumaya delıcesıne ıhtıyacım varken
okadar da belım agrıyo numarası cekmeme ragmen davetsız mısafırlerım bıozdeler

eşimin halası ve cocukları
neymıs yarın ıse gıtmıyolarmıs ızınlılermıs
ama bız calısıyoruz ve 6 da uyanıyorzzzzzzzzzzzzzzz

offffffffff nefret edıyorum nefret sınırımden ölücemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

patlıycammmmmmmmmmmm
televızyonu da ele gecırdılerrrrrrrrrrrr
sesını de çok açtılar tam gorgusuzluk abıdelerııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

bizim burasi tr gibi degil,son ana kadar bir aksilik cikmazsa normal dogum yaptiriyolar,bilmiyorum doktorum ne diyecek,cuma gùnü bir randevum daha var,o gün tam günümde bitmis oluyor,bakalim ne diyecek,cantam her seyim hazir,,kizimin kiyafetlerinide aldim arabasini aldim,bir benim kiz nazlaniyo,bugün akupunktur icin hastaneye gittim yine ,dogumhanede ayri bir odada yapiyolar,gittigimde dogum sancisi ceken bir kadin vardi,nasil bagiriyo anlatamam,son anlariymis demekki,biz ordayken bebis dogdu,aglama sesleri bizim odaya geliyodu,ayy hem korkuyorum hemde kizima bir an önce kavusmak istiyorum,insallah cok cekmem,rabbim dogum yapacak olan herkesin yardimcisi olsun

anaam.. yazık kuzum size de yaaa.. çok tanıdık bir duygu..
yüzünü asaydın.. bişi yapaydın.. ya da oturur vaziyette uyuma numarası yapaydın (çok sık yaptığım numaradır )

bizim de kaynana ve eşi haftasonları torbaya dizilmiş hiç gelmiyormuşlar gibi.. esiyor bazen hafta içi saat 22-23te geldikleri oluyor..
eşim 20de en geç evde oluyor, gel o saatte 1-2 saat otur git.. saat 11de gelinir mi ya .. akşam öyle yaptılar..
çatladım bende.. zaten gündüz 25kg domatesi eşimle hallettik onun yorgunluğu vardı.. bütün gün ona rağmen evden misafir eksik olmadı.. bir de tam yatıcaz onlar geldi..
eşim de bu sabah 5,30da eskişehire yola çıktı.. bunları söylemesine rağmen 12,30 da kalktılar.. ve cici kayınpederimiz tam bir tv haber hastası.. bir yerde haber kanalı buldu mu açar son ses.. günde en az 10defa aynı haberi dinliyor adam.. biz de bağıra bağıra sohbet etmek zorunda kalıyoruz.. onlar gidince de benim kafa kazan gibi olmuş oluyor
hıı uyuma numarasını onlar geldiğinde bi tek yapıyorum.. gecenin 11de misafirliğe gidilmez ama dimi.. anan olsa bile...

stres yapma sabaha herşey geçmiş olacak :) dinlenmiş olursun medim benim

sarıkalemlik canım sana hayırlı olsun diyorum....Allah hayırlısıyla kucagında almayı nasip etsin....bi mahsuru yoksa sormak istiyorum kaçıncı denemende hamile kaldım.....benim artık 16. ay olacak bu ay...

selam kızlar nasılsınz

medi öyle iyi anlıyorm ki seni. sinr oluyorm düşüncesiz misafirlere allah kolaylık versin.
ensarnaz ben de 11. ayda kaldım rahim filmi çektirmiştim bu ay belki onun da etkisi vardır.

bu arada kızlar ben dün doktora gittim daha karnımdan baktı minicik bir nokta sadece bizimki :) ama içerde biraz kanamam olmuş durmuş doktor progesan verdi. bişi olmaz dimi hayırlısı diyorum allaha dua ediyorum. ama bende kalmasını çok istiyorum.

Evde yuru bol bol corek otu ye dogumu baslatsin cnm Allah kolaylik versin cnm
ins hamissindir guzelim

Anlayisiz insanlardan nefret ederim

Canlarım sanırım hamileyimmmm.Rabbime binlerce kez şükürler olsun.Adetim 5 gün geçti.dün akşamda yazmıştım sizlere.bu akşam test yaptım ve çift çizgi.Yarın sabah kan vericem.Bakalım haberdar ederim sizleri.Rabbim isteyen her kuluna tattırsın bu duyguyu.Hala inanamıyorum ya.....ŞÜKÜRLER OLSUNNN

Rabbimin izniyle hiç bişey olmaz kuzum.Bol Bol dua et.Kalbini ferah tut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…