- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.001
selam kızlar nasılsınız
biz yok iyiyiz21 haftalık olduk
dün oğluşumu 4 boyutlu ultransonda da gördüm
masAllah fistigim sana masAllahselam kızlar nasılsınız
biz yok iyiyiz21 haftalık olduk
dün oğluşumu 4 boyutlu ultransonda da gördüm
günaydın kızlarr
bugün doktora gidicem heyecanlıyım :)
taf benm koca biraz pimpirikli :) folicasid alaym dedim doktora sormadan hiçbişey alamazsın dedi :)
selam kizlar,bugün doktoruzmuz vardi,bebegin basi daha dogum kanalina girmemis,rahimde aciklikta yok,iki üc gündür sabaha karsi sanci geliyo yarim saat 40dk sürùyo geciyo,ara ara belimde agriyo,ne cok nazlandi bu kiz ya:84:benim icin dua edin,günler yaklastikca korkmaya basladim,uutmusum her seyi,e 9 sene gecti aradan,sanki hic dogurmamis gibiyim,sanci geldikce napicam ben diyorum,rabbimden hayirlisi,dualarinizi eksik etmeyin,
oyy kıyamam yavrumaa...
40 haftayı tamamlayınca sezeryan mı olacaksın.. doktorun ne diyor.. yoksa 42 haftayı bekliyorlar mı... sizin orda nasıl prosedür..
meraklanma sağlıcakla gelecek prensesin... etlensin azcık daha içerde :)) sonra da çopur çopur emecek gözünün içine bakarakkk
ekim topiğine takılıyorum ya.. eylülde doğum yapan 10 anniş oldu bile
sıkma canını.. çantan falan da hazırsa aklın rahat olsun..
darısı isteyen herkese...
pötişimmmmmmmmmmmmmmmmmm
sinir harbindeyimmmmm
patlıycammmmmmmmmmmm
televızyonu da ele gecırdılerrrrrrrrrrrr
sesını de çok açtılar tam gorgusuzluk abıdelerııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Evde yuru bol bol corek otu ye dogumu baslatsin cnm Allah kolaylik versin cnmselam kizlar,bugün doktoruzmuz vardi,bebegin basi daha dogum kanalina girmemis,rahimde aciklikta yok,iki üc gündür sabaha karsi sanci geliyo yarim saat 40dk sürùyo geciyo,ara ara belimde agriyo,ne cok nazlandi bu kiz ya:84:benim icin dua edin,günler yaklastikca korkmaya basladim,uutmusum her seyi,e 9 sene gecti aradan,sanki hic dogurmamis gibiyim,sanci geldikce napicam ben diyorum,rabbimden hayirlisi,dualarinizi eksik etmeyin,
ins hamissindir guzelimselam kızlar.uzun zamandır yazmadım.ama yazdıklarınızı okuyorum.Sarıkalemlik canım seni cani gönülden tebrik ediyorum.Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallahhh.Poticim Allah kolaylık ve güç versin sanada.Hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.Dualarımız seninle...Şimdiiiii gelelim bana.Cuma günü adet günümdü fakat çok az pempemsi bir sıvı geldi.adet oldum sandım.sonra baktım gerisi gelmedi.ve bugünde tık yok.cumartesi sabah test yaptım kocaman bir tek çizgi.halen dahada olmadım.İlk defa böle oldum.hamile olsam çıkardı değilmi testte.tekrar yapmaya korkuyorum ceasaretim yok.2 gün daha bekleyecem sonra kan vereceğim bakalım.Hakkımda hayırlısı...
kızlarrrrr
suan saat 22.47
ve evde mısafır var ve allahın gergınb pazartesın bıtımınde uyumaya delıcesıne ıhtıyacım varken
okadar da belım agrıyo numarası cekmeme ragmen davetsız mısafırlerım bıozdeler
eşimin halası ve cocukları
neymıs yarın ıse gıtmıyolarmıs ızınlılermıs
ama bız calısıyoruz ve 6 da uyanıyorzzzzzzzzzzzzzzz
offffffffff nefret edıyorum nefret sınırımden ölücemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
selam kızlar nasılsınz
medi öyle iyi anlıyorm ki seni. sinr oluyorm düşüncesiz misafirlere allah kolaylık versin.
ensarnaz ben de 11. ayda kaldım rahim filmi çektirmiştim bu ay belki onun da etkisi vardır.
bu arada kızlar ben dün doktora gittim daha karnımdan baktı minicik bir nokta sadece bizimki :) ama içerde biraz kanamam olmuş durmuş doktor progesan verdi. bişi olmaz dimihayırlısı diyorum allaha dua ediyorum. ama bende kalmasını çok istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?