Eski dostlar hep beraber elele verelim

kızlar bu gün benim yumurtlama günüm sanırım adetin 13.günü az önce seffaf uzayan bi akıntım oldu..inş bu ay dualarımız kabul olur....

ayyyyyy teşekkür ederim tatlım.iyiyim şimdilik çok şükür.Sen napıyon bakem.Kış hazırlıkların ne alemde.Bitirdin herhalde artık

çok şükür bitti kışlıklar.. sadece karnıbahar turşusu kaldı onu da ekimin sonunda yapıcam inşallah...

sol kulak fenaydı.. sağ da aynı hale geldi.. antibiyotik ağrıkesiciyle ayakta duruyorum.. 2 kez doktora gittim.. hamilelikten dolayı başka ilaç ta yazamıyorlar sinir oldum bu duruma..
bugün yine gidecektim başka hastaneye görümcemle, onların da marketi var.. zabıta gelmiş enişte belediye gitmek zorunda kalmış.. hastane işi yattı.. yalnız da gitmek istemiyorum bayılır kalırım diye.. ağrıdan bazen kendimden geçiyorum bayılacak gibi oluyorum da..
eşim de acaip yoğun.. sabah kayseriye gidecek yine.. olmazsa yola çıkmadan ben götürürüm seni dedi sık dişini biraz dedi..
bugün de bir doktora danışmış.. yapılacak fazla bişey yok ilaçlarını düzenli kullanacak geçmesini bekleyecek demiş adam..

yavrum kocacığımı da perişan ettim.. bu sabah 4te acile gittik.. ay küfür edesim geldi.. bişi yapamıcaklarını bile bile gittik te.. ümit işte :95::95: Allahım sen kimseye kulak ağrısı verme..

bir dokun bin ah işit kıvamındayım.. kusura bakmayın kuzular..

ve bugün evlilik yıldönümümüz.. ben mal gibiyim.. yarın yola çıkacak diye eşim dün yemeğe götürdü.. kuzum bir de özür diliyor mumlu çiçekli bişiy ayarlayamadım bu sene de böyle olsun didi bende güya bugün pasta falan yapacaktım da.. hiiç ama hiiç fayda yok bugün benden
ay sustum.. sustum..

kizlar ben daha doguramadim yaaaaaa:84:sabah kontrolüm vardi dr da,acilma yok,sanci var ama acilma icin yeterli degil dedi,nisan geldigini söyledim,o zaman bir kac güne bebisin gelir dedi,bakalim bekliyorum daha,hayirlisi allahtan,her gün ctg ye giriyorum,canom seninde rabbim yardimcin olsun,hic korkma,kizlar hepinize dua ediyorum,inanin,rabbim sizede yasatsin bu duyguyu insallah,

OHhhhhh sen bir doguruyon biz dokuz anam yaaaaa

cano doğurmuştur
özgürü kolundadır şimdi
rabbim sağlık huzur mutluluk versin hiç ayırmasın inşallah

Canom daha doğurmamış dünnn film falan izlediğine göree Ç=) ben uzaktan takip ediyorum siziii hepinizin hayırlı haberlerini almayı nasip etsin Rabbim...

dün eminönüne gittim 5 saat kalmışım farketmeden
fenayım şeyimin kemikleri kopacak gibi bacaklarım tutmuo
hala atamadım üzerimden yatıp duruom

Crafty son haftalar ve sen 5 saat dolanmışsın dua et çocuk çıkıpp balık ekmekçi amcalara el sallamadı ordaaaa Dikkat et kendine biraz

Canoomm.. bebişini kollarına almıştır bile..
herşey yolunda ise yarın evinde olur Özgür efendi..
Allahım sen isteyen herkese yaşat bu duyguyu..

potimm.. inş kısa zamanda senin kızçen de kollarına gelir.. can sıkma..

KIZLAR bu ay ben soğan kürüne başaladım bakalım bi faydası olcak mı??? önümüzdeki çarsambada hormonlara bakacak dr.....eşimde sperm testi verecek....bakalım bu ay baya bir yoğun olacagız

ekim annelerinden biri canom ile konuşmuş detaylar aşağıdaki gibiii :)

HOŞ GELDİN ÖZGÜR ÇOCUKKKK

canomla bende konştum kızlarrr...iyimiş şu an ama açmışşş... bi süre yiyip içemycekmiş,banada öyle demişlerdi ama hüpllettiğim içli köfteler saolsun ..Allah biliyo tabi dayanamıycağımıı bide 3400 pırtlatmış hatun maşallahhh...doğrulamadığı için minik olan göğüs uçları içeriye kaçmış,ama azcık emmiş özgür..herşey yolundaymış çok şükür...
tuğba ne yaptı acabaaa..çok merak ediyorum ,yokmu numarası kimsedee???

ayol foruma bakmayı korkuyordum
maşallah canoma.. bende salak gibi kızın numarasını almadım.. merak ettiydim..
kendi de çok korkuyordu doğumdan.. plasende aşağıda olduğu için doktor demişti ki çok kan kaybın olacak.. o güne hazırlıklı olmamız lazım kan lazım olcak falan diye iyice korkutmuşlardı hatunu.. çok şükür atlattı bu durumu.. artık oğluşu kollarında.. hey gidi günler..

sanki daha dün gibiydi kan testi yaptırıp ta negativ sonuç alması.. 1 hafta sonra da hamile olduğunu öğrenmesi :)

e harika bu haber maşallah.. allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin canoo kız

ayyy cano doğurmuşşş
dosthane hamileymişş
potinin nişanı gelmiş :)

ne güzel haberlerr
ben bi haftadır internete giremiorm yaa :) çok merak ettm sizi. maşaallah herkes iyi.
bende iyiyim bugün doktora gttm bebeğn kalp atışını duyduk. hiç beklemiodum çok acayip geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…