Eski dostlar hep beraber elele verelim

canom ne çabuk geçti zaman...hiç korkma dualarımız seninle...
potim sende telaşlanma kızına kavuşmana az kalmış...az daha dayan.
dosthane tebrik ederim cnm seni..allah tamamına erdirsin inşallah.
ee daha ne var ne yok bakalım?

nerdesin kız misti bakıp duruyorum sana nisan annelerine de girmiyorsun bayadır merak ettim seni

craftikomm cumartesi yazmışsın bana ama cevap veremedim bişeye bakıp çıkmam gerekiyordu
toparlanıyordum o yüzden çok karışıktı işler

canım hayırlısıyla gelsin bebişin hiç korkma ben kızımı epidural sezeryanla getirdim dünyaya
korkacağın bir şey yook. ayy teyze olmaya da başladık maşallah bize
sağol canımmmm valla patır patır geliyorlar çok merak ediyorum kime benziyorrrr
valla daha dün ben hamileyim dediğimde crafty kan testi yaptır öyle açıkla şimdiden sevinme diye söylemişti bana zaman çok hızlı akıpppp gitti
herkesinki nasıl oluyosa seninki de öyle kolayca olacak inşallah
sağlıkla doğsun miniğin

sağol canımmm

bak bana yaaa
hevesini kursağında bırakmışım senin
haydi bi avazda inşallah
poti de doğursun da sıra bana gelsin
karnım inmiş görenler öle sölüo
bakalım 15 güne gelir benim minik de

nerdesin kız misti bakıp duruyorum sana nisan annelerine de girmiyorsun bayadır merak ettim seni
cnm nisan annelerinde hiç tanıdığım yok alışamadım oralara..birde bebeğimin şansına mıdır bilmiyorum işler çok yoğun yine.çok yoruluyorum akşamlarıda anca uyuyorum.

bak bana yaaa
haydi bi avazda inşallah
ayy seninde az kalmış cnm ya..

bak bana yaaa
haydi bi avazda inşallah

o zaman üzülmüştüm ya hamiş değilsem diye
ama şimdi anlıyorum neden öyle dediğini kuzum
gene kimyasal olabilirdi ve ben tam sevinirken
kötü bişey olabilirdi allahım hepimizin yavrusunu
sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsinnn
valla ekim annelerinde bebişler çok aceleciydi
seninkide öf ben sıkıldım burdan deyip gelebilirr
hayırlısıyla gelsin kuzularrrr

hey gidi günler heey :)
ticker yapmaya bile korkmuştum yaw..
ama dikkatimi çekti ramazan sonrası birden bir patlama yaşandı..
medim.. ercem.. gözüm sizde kızlar.. inş tez zamanda sizinde haberinizi alırız..
akıllı bıdışım.. sende durumlar ne kuzum.. ??

masallahhh sizzeeeee yaaaa super Alahimsaglicakla kucagina almayi nasip etsin guzelim herkesle beraber

ayyyyyyyyy yerim ben onuuuuuu
sendemi benden önce doguruyon:84::84::84::84::84::84::84::84:benim kiz dislenipde dogacak heralde
amininnnn valla emerken isirir heeeeeee
slm kızlarr 5 ekim saat 8 de spinal sezeryan ile oglum dünyaya gelecek çok heyecanlıyım ve azcıkta korkuyorum:18::18::18: :83::83::83:
korkma gulum saglicakla gelecek oglusun hemde yiyenimin dogumd giunde oda bir yasina gircek nefise sudemmmm

Allhim saglikli sihatli hayirli uzun omurler versin melegine ins

slm kızlarr 5 ekim saat 8 de spinal sezeryan ile oglum dünyaya gelecek çok heyecanlıyım ve azcıkta korkuyorum:18::18::18: :83::83::83:
Hadi bakalım Canoo.Allah yardımcın olsun.Dualarımız seninle canımmmm
sendemi benden önce doguruyon:84::84::84::84::84::84::84::84:benim kiz dislenipde dogacak heralde
Ayyy alemsin poti yaaa.Çok hoşsun.Bir avazda doğur inşallah..
bak bana yaaa
haydi bi avazda inşallah

Canım benim ya.Allah senide sağ salim bebeğine kavuştursun inşallahh...

kizlarrrrrrr,az önce nisan denen akinti geldi,ufak ufak sancilarda var,bu demekki dogum yaklasti,bana dua edin,cok heycanliyim,rabbim bu duyguyu hepinize yasatsin,korkmuyo degilim:18:,allahim yardimcim olsun.

potim ayyy nişan da gelmiş hadi bakalim acilma baslamistir. Kasilmalari tam hissedemeyebilirsin akupunktur yaptirdinya :26: sabah erkenden hastaneye git bence yarin doguracaksin sen hayirlisiyla allah bir avazda kurtarsin insallah

kizlarrrrrrr,az önce nisan denen akinti geldi,ufak ufak sancilarda var,bu demekki dogum yaklasti,bana dua edin,cok heycanliyim,rabbim bu duyguyu hepinize yasatsin,korkmuyo degilim:18:,allahim yardimcim olsun.

ayyyyyyyyyyyyyyyy superrrrr kizzz korkma hersey guzel olacakkk ayy Allahimmmmm zaten nisandan sonra az az agri baslar telaslanma henuz dogum baslamadiii heeeeee 5 dakya inince sancilar yada suyun gelince hemen hastane ye git guzelimmm

Son düzenleme:

canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,sıkıntısız bir avazda doğurman dileğiyle,korkma herşey güzel olacakdualarımız seninle cnm..

olleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
haydi cano ya bi fark at
sağlık sıhatle kap prensesimi gell
oyyy tüm dualarım seninleeee

daha dun gibi yaaaa hadi bakalim hayirli havadislerini bekliyihhhhhhh anasi kizin sesini duydu bak dissiz gelmeye karar verdi herhal

daha dun gibi yaaaa hadi bakalim hayirli havadislerini bekliyihhhhhhh anasi kizin sesini duydu bak dissiz gelmeye karar verdi herhal

sağol canımmmm

kızzzzzzz öglen söyleniyodun haydi hayırlısı bakalım bir avazda kurtulursun inşallahhhhhhhhhhh

anamm :) kızçen niyetlendi sonunda demek.. Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah bitanem..
güzel haberlerinizi bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…