- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.081
canom ne çabuk geçti zaman...hiç korkma dualarımız seninle...
potim sende telaşlanma kızına kavuşmana az kalmış...az daha dayan.
dosthane tebrik ederim cnm seni..allah tamamına erdirsin inşallah.
ee daha ne var ne yok bakalım?
slm kızlarr 5 ekim saat 8 de spinal sezeryan ile oglum dünyaya gelecek çok heyecanlıyım ve azcıkta korkuyorum:18::18::18::83::83::83:
sağol canımmmm valla patır patır geliyorlar çok merak ediyorum kime benziyorrrrcanım hayırlısıyla gelsin bebişin hiç korkma ben kızımı epidural sezeryanla getirdim dünyaya
korkacağın bir şey yook.ayy teyze olmaya da başladık maşallah bize
valla daha dün ben hamileyim dediğimde crafty kan testi yaptır öyle açıkla şimdiden sevinme diye söylemişti bana zaman çok hızlı akıpppp gitticanom ne çabuk geçti zaman...hiç korkma dualarımız seninle...
potim sende telaşlanma kızına kavuşmana az kalmış...az daha dayan.
dosthane tebrik ederim cnm seni..allah tamamına erdirsin inşallah.
ee daha ne var ne yok bakalım?
herkesinki nasıl oluyosa seninki de öyle kolayca olacak inşallah
sağlıkla doğsun miniğin
sağol canımmmm valla patır patır geliyorlar çok merak ediyorum kime benziyorrrr
valla daha dün ben hamileyim dediğimde crafty kan testi yaptır öyle açıkla şimdiden sevinme diye söylemişti bana zaman çok hızlı akıpppp gitti
sağol canımmm
cnm nisan annelerinde hiç tanıdığım yok alışamadım oralara..birde bebeğimin şansına mıdır bilmiyorum işler çok yoğun yine.çok yoruluyorum akşamlarıda anca uyuyorum.nerdesin kız misti bakıp duruyorum sana nisan annelerine de girmiyorsun bayadır merak ettim seni
ayy seninde az kalmış cnm ya..bak bana yaaa
hevesini kursağında bırakmışım senin
haydi bi avazda inşallah
poti de doğursun da sıra bana gelsin
karnım inmiş görenler öle sölüo
bakalım 15 güne gelir benim minik de
bak bana yaaa
haydi bi avazda inşallah
masallahhh sizzeeeee yaaaa super Alahimsaglicakla kucagina almayi nasip etsin guzelim herkesle berabercanom evet ya nihayet 13. haftaya ulasabildim hayirlisiyla gecen hafta 2li testimiz yapildi doktor masallah hersey yolunda dedi sonuc henuz cikmadi hayirlisi olsun insallah hayirli saglikli bir gebelik sonucunda ben de sizin gibi bebegimi kucagima alacagim o heyecanli gunlere erisebilirim cok heyecanli yaacinsiyet henuz belli degil 2 kasimda bir sonraki randevum belki o zaman belli olur doktorum 4lu test yapacagiz dedi aaglikli oldugunu bileyim de cinsiyetini soylemese de olur doktor inan
ayyyyyyyyy yerim ben onuuuuuuyok bacim duguramadim daha,cuma günü günüm bitti,her gün hastaneye gidiyorum ctg ye,beklemek cok zormus,burda kolay kolay sezeryan yapmiyolar ,bi on gün bekletiyolar,on günün sonunda gelmezse,suni sanci verip öyle dogurtuyolar,bilmiyom gariiii nolcek,3500 gr falan dedi dün dr,du edin bana ne olurrr
amininnnn valla emerken isirir heeeeeeesendemi benden önce doguruyon:84::84::84::84::84::84::84::84:benim kiz dislenipde dogacak heralde
korkma gulum saglicakla gelecek oglusun hemde yiyenimin dogumd giunde oda bir yasina gircek nefise sudemmmmslm kızlarr 5 ekim saat 8 de spinal sezeryan ile oglum dünyaya gelecek çok heyecanlıyım ve azcıkta korkuyorum:18::18::18::83::83::83:
Allhim saglikli sihatli hayirli uzun omurler versin melegine insbugün benim kızçenin doğumgünü 16 yaşına giriyo allaha şükür sanki dün gibi kucağıma aldığım ilk gün
zaman nasıl da geçiyo farkında olmadan
rabbim buradaki tüm arkadaşlarımada nasip etsin anneliği ve çocuğunun büyüdüğünü görebilmeyi acılarını göstermesin kimseye
babamızda geldi akşama hep beraber güzel bişeyler planladık
Hadi bakalım Canoo.Allah yardımcın olsun.Dualarımız seninle canımmmmslm kızlarr 5 ekim saat 8 de spinal sezeryan ile oglum dünyaya gelecek çok heyecanlıyım ve azcıkta korkuyorum:18::18::18::83::83::83:
Ayyy alemsin poti yaaa.Çok hoşsun.Bir avazda doğur inşallah..sendemi benden önce doguruyon:84::84::84::84::84::84::84::84:benim kiz dislenipde dogacak heralde
bak bana yaaa
haydi bi avazda inşallah
kizlarrrrrrr,az önce nisan denen akinti geldi,ufak ufak sancilarda var,bu demekki dogum yaklasti,bana dua edin,cok heycanliyim,rabbim bu duyguyu hepinize yasatsin,korkmuyo degilim:18:,allahim yardimcim olsun.
kizlarrrrrrr,az önce nisan denen akinti geldi,ufak ufak sancilarda var,bu demekki dogum yaklasti,bana dua edin,cok heycanliyim,rabbim bu duyguyu hepinize yasatsin,korkmuyo degilim:18:,allahim yardimcim olsun.
sağol canımmmmHadi bakalım Canoo.Allah yardımcın olsun.Dualarımız seninle canımmmm
Ayyy alemsin poti yaaa.Çok hoşsun.Bir avazda doğur inşallah..
Canım benim ya.Allah senide sağ salim bebeğine kavuştursun inşallahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?