Eski dostlar hep beraber elele verelim

oy maşallah kuzuna :) vıyak vıyak ağladığı günleri de görürsün inş canım..

KIZLAR bu ay ben soğan kürüne başaladım bakalım bi faydası olcak mı??? önümüzdeki çarsambada hormonlara bakacak dr.....eşimde sperm testi verecek....bakalım bu ay baya bir yoğun olacagız
Hadi hayirlisi
super masalllllah

Senin adina cok sevindim guzelim bnm

Canoooooooom Allah analı babalı büyütsün canım benim.Özgür bebek hoşgeldin dünyaya.Allah uzun sağlıklı ömürler versin ona inşallahhh

Allah hepinize hayırlı doğumlar olmayan herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin.Hepiniiz Allaha emanet olun..

canom çok şükür aldı bebeciğini kucağına.darısı tüm hamile arkadaşlarıma olsun inşallah.
özgür bebekde hem ailesine hem vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun inşallah.rabbim hayırlı bir ömür nasip etsin.

baştan özür dilerim
size bugune kadar bişey soylemek ıstemedım emin olamadım... hak verecegınıze ınanıyorum.. ıtekım haklı cıktım malesef

19 eylulde kanda hcg pozitif çıktı

ıkı gun sonra normal sevıyede ılerledıgını gordum katlanmıştı deger
sonra lekelenme basladı
kadın doguma gıttım progesteron basladı

bı sonrakı hafta çarşamba az kanamam oldu
doktora gıttım daha gebelık cok kucuk bır hafta sonra gel yat dınlen dedı

dun için randevu almıstım

öğlen kanamam oldu leke tarzında
aksam ustu doktora gıttım kese gorunmedı
hcg bir oncekınden yuksektı fakat beklenenden düşük bi degerdı
doktorum progestanı kestı
vucudun kendılıgınden atmasını beklıyoruz
atmazsam kurtaj dedı
aspire edicekmıs ordakı şeyi
ondan sonra da hcg gebelık oncesı sevıyeye dusmezse eğer
(kı bu dıs gebelık demekmıs)metotreksat denen bı ılac baslayacakmıs
vucudun atması ıcın....

pazartesı randevum var
sımdı kanamam artsın dıye dua edıyorum ne umutla gıttım ne ıle geldım cok sukur ::

ınsallah baska mudehaleye gerek kalmaz
ayrıca 1 cm kıstım varmıs onemlı degıl dedı gebelık oncesı olusan kıstlerden dedı dr ama amelıyat oldugum yumurtalıkta yıne kıst

bır ayrıntı daha : düşüğün sebebını ogrenmek ıcın antı kardıyolıpın ıgg ıgm ve lupus testlerı ıstedı ınsallah bısey cıkmaz korkuyorum
anlayacagınızzzzz

arabesklerdeyım
dipteyım
sondayım telefonlara bakmıyorum
kapıyı kımseye acmıyorum
kımse benı tesellı etmesın
dayanamıyorum artık lafa söze
söz meclıstendısarı:2:

MEDİCAL inan çok üzüldüm okurken....ama gerçekten herseyden önemlsi senin sağlığın canım...umarım tüm kontrollerin yolunda gider dualarım seninle....

Medim.. kuzum.. teselli edecek kelimeler çok ta.. sende haklısın..
Derdine derman bulunur inşallah... çok üzüldüm bitanem..

medicim geçmiş olsun şimdiden cnm..hiç sıkma canını..düşüğün bir ayağı içerde olur derler unutma..sen kendi sağlığına bak üzülmeyi bırak.iyi haberlerini bekliyoruz.

ah yavrum benim ne denirki ins saglicakla kurtulursun guzelim bnmmmm

medicim çok geçmiş olsun canım,inşallah en kısa zamanda hem sağlığına hem bebeğine kavuşursun canım,ne olur canını sıkmamaya çalış,ama anlıyorum seni çok zor

arkadaslar hepınıze tesekkur ederım
benı en ıyı sızler anlarsınız yanı bizi biz anlayabılırız

o yuzden sızınle paylasmak bır nebze olsun ıyı geldı
hepınızı sevıyorum
bılıyosunuz degılmı

ama bizde seni seviyoruz unutma medim...
iyi günde kötü günde hep beraberiz.. Rabbim şifanızı verir inşallah..
durumundan haberdar et bizi tatlım.. canını sıkma sakın.. hayırlısı neyse o olsun

kanamam artsa ah parça düşürsem
sımdı bunlara telaslıyım
ada çayı içiyim düşük olsun inşallahhh
kürtajla ugrasmıyım bıde

oy balım sen böyle konuştukça içim kıyılıyor..
ama madem öyle olması gerekiyor.. tavsiye de vermek tuhafıma gidiyor.. ama kekik çayı falan adet söktürücü etkisi var.. belki faydası olur..
biraz kokusu tuhaf ama katlanacaksın.. kürtaja gerek kalmaz inş.
şu anda kanaman var yanlış anlamıyorsam dimi?

kanamam artsa ah parça düşürsem
sımdı bunlara telaslıyım
ada çayı içiyim düşük olsun inşallahhh
kürtajla ugrasmıyım bıde

medicim çook geçmiş olsun
rabbim tekrardan hayırlısını sağlıklısını versin inşallah
teselli edicek tek cümlem şu kendine iyi bak çok yıpratma kendini güzelim
inşallah tekrar olur
sende biliyorsunki arkasından meleğin gelicek tüm kalbimle dua ediyorum canım

hani size daha önce anlatmıştım ya eltimin konuşma engelli oğlu var diye o busene anaokuluna başladı ama müdür çocuğu okula almak istemiyo gidin engelli okuluna yazdırın diye haftalardır burnumuzdan getiriyodu
çocuğun raporları var normal okula gidicek anasınıfı eğitimi alıcak diye adam tınlamıyo
bizde bugün ilçe milli eğitime gittik müdürü şikayet ettik okula almıyo diye
milli eğitimdeki müdür bizim müdürü fırçalayınca adam kuzuya döndü çocuğu okula kabul etti lütfetti sanki kendi okulu
dün derdim var bölümüne konu açtım saoğlunsun buradaki arkadaşlarda çok yardım etti sizede yazmak istedim

Medicim çokkk geçmiş olsun canım benim.Kendine çoook iyi bak olurmu.Ne diyeceğimi bilemedim.Üzüldüm.Cenabı Allah şifanı versin tez vakitte.Herşey çooooooook güzel olacak canım inşallah. Dualarımdasın inan buna.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…