- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.181
canom tebrik ederim seni canim,allah anali babali büyütmek nasip etsin,ömrü uzun bahti acik olsun,bebislerin dogum tarihleri ayni
potimmm
yok mu kızımızın fotosu yahuu
bir ara koyucam canimrabbim sanada kolay dogum nasip etsin,dogumum cok zordu,16 saat sanci cektikten sonra kizima kavustum,cok ikinmaktan hemoroitim firladi disina,dikislerim bile bu kadat acimiyo,su an oturmakta bile güclük cekiyorum,gurbet ablaaaaa yokmu önerebilecegin biseylerrr,
aminnnn
cnm bi arkadaşım hemoroit e viks in çok çok ii geldiğini sölemişti
denesen ya bi?
bir ara koyucam canimrabbim sanada kolay dogum nasip etsin,dogumum cok zordu,16 saat sanci cektikten sonra kizima kavustum,cok ikinmaktan hemoroitim firladi disina,dikislerim bile bu kadat acimiyo,su an oturmakta bile güclük cekiyorum,gurbet ablaaaaa yokmu önerebilecegin biseylerrr,
canom masallah ogluna da sana dahayirlisiyla kavustun yavruna allah bu mutlulugunuzu daim etsin bizlere de bu guzel anlari yasayabilmeyi nasip etsin insallah hayirli ugurlu olsun
ayyyy maşallah canom sanada oğluşunada
oğluşunla beraber hayırlı sağlıklı mutlu uzuuuuuuuuunnnnn bi ömür diliyorum
canom doğum yazını gözyasları içinde okudum çok duygulandım...kendi dogum yaptığım gün aklıma geldi şimdide zaten zeki mürenden annem sarkısını dinliyorum...umarım oğlunla yasadıgın hergünün birbirinden güzel olur....,
,
erce, yiğeninin durumuna sinirledim...işte insanın karsına böyle sorunlu insanlar çıkabilyr herkes çözümcü yaklasmıyor...,
,
medicim tüm dualarım seninle Rabbim senin için hayırlısın versin herzaman, yüzünü güldürsün..
özgür bebekhoşgelldiiinnn
Canommm allah sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin tebrik ederimm
ayy canom nasıl heyecanla okudum yazını :)) maşaallah özgür bebeğe allah sağlık sıhhat afiyet huzur versin size
canom hayırlı olsun cnm..
rabbim hayırlı bir ömür nasip etsin ailene... öpüyorum özgür bebeğide.
evettttttttttttt ben geldim,5 ekim ,21.37 de kizim ecrin sena dünyaya geldi3800 gr,51 cm,rabbim hepinize bu duyguyu yasatsin,bir ara resim koyucam vakit bulabilirsem
canom tebrik ederim seni canim,allah anali babali büyütmek nasip etsin,ömrü uzun bahti acik olsun,bebislerin dogum tarihleri ayni
Potim canom yavrularim bnm gozumuz aydin Allahim saglicakla buyutmeyi nasip etsin hep beraber o duyguyu kardeslerimozede yasatsin Allahim
Bernurcum bnm eski dostlar im topikteki kardeslerim 1 yil oldu tanisali herbiri birbirinden cici
Medicim senin adina sevindim yavrum akintin baslamis hakkinda hayirlisi olsun cmm hamile kaldin ya sonu gelecwk bebegine kavisaksin ins
kuzum soğan kürüne adetinin kaçıncı günü başladın ?
onu yaparken dikkat etmek lazım.. çok güçlü bir kür çünkü.. ve de adetin 14-16. gününden sonra yapılmaması gerekiyor diye okumuştum biryerde..
soğandan sonra incir kürüne devam etmeni tavsiye ederim...
hadi bakalım hayırlısı.. inşallah faydasını görürsün..
evettttttttttttt ben geldim,5 ekim ,21.37 de kizim ecrin sena dünyaya geldi3800 gr,51 cm,rabbim hepinize bu duyguyu yasatsin,bir ara resim koyucam vakit bulabilirsem
Hepinize Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlar.....dosthane hamileilk nasıl gidiyor bulantlıarın var mı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?