Eski dostlar hep beraber elele verelim

sperm testini tümlab lab.bakırköy de verdik.Duyduğuma göre genelde testleri doğru çıkıyormuş kruger metoduna göre hesaplanmış.
Ama dediğin doğru testi birden fazla yaptırmak gerekiyormuş canım doktorla görüştükten sonra tekrar değerlendirme yapacağız.

canım umut ışığım oldun inşallah biz de sonrasında olumlu sonuçlar alırız. Artık benim için 1 sene veya daha fazla süre önemli değil yeter ki sonunda hayırlı güzel bir sonuç alalım. Biraz önce jinekoloğum aradı çok kötü olmadığını ilaçla veya ameliyatla düzelme olabileceğini söyledi içim ferahladı.

varıkosel tanısı konsun dıye cok dua ettım cunku amelıyatla morfolojının ıyılesmesı dmek bu
sorun buysa çöüzümü var canm
umutsuz olma

varıkosel tanısı konsun dıye cok dua ettım cunku amelıyatla morfolojının ıyılesmesı dmek bu
sorun buysa çöüzümü var canm
umutsuz olma

evet canım haklısın bende öyle olmasını istiyorum varikosel varsa bir çözümü var.
Farklı bir problem ise ne yaparız bilmiyorum cuma veya cumartsei eşim üroloğa gidecek inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.

cnm uzulme bak mediye caresi var ins yapma guzelim Allah buyuk heer derdin caresi var gulummm

eylülüm.. canım benim.. eşin için üzüldüm.. inşallah tedavisi kolay olur,
işte insan bazen diyor bazı şeyleri keşke daha erken yapsaydık diye..
bizde 7-8 ay bekledik.. tam ümitleri kesmişken.. hiiç ama hiç beklemiyorken.. kondu göbişime meleğim..
hatta burda kızlara da diyordum bu ay olmadıysa artık bebek işi 1 sene ileriye ertelenecekti.. ama Rabbimin işi işte.. belli olmuyor..
dualarım bebiş isteyen herkesle...

merhaba hatunlarr nasılsınızz sizileri hep birarada görmek ne güzel ben uzun zamandr aranıza gelmiyorum neden diye sorarsanızzz biraz rahatlamak için uzak kaldım bebek düşüncesinden iide oldu sanırım yakızlarrr canom u merak ettim bu ara doğum yapacaktı sanki yaptımı yapacakmı ayy çok merak ediyorum onunlada uzun zamandır görüşemiyorum(
sizler nasılsnız güzel haberler varrmı geçmişi okumak istiyorum ama çok geçmişte kaldım ya

ohoo
canom da poti de doğurdu
ben bile doğurcam nerdeyse :)

canım senin ne zaman güzel haberlerini alıcaz kısmetse?
nerede nasıl yapmayı düşünüyorsun doğumunu?
biraz haberdar et kendinden bizleri.

valla bellidiil cnm dr hala normal dio bende nil de :)
perşembe kontrol var tekrar
kadıköy acıbademde olacak doğum nasipse

valla bellidiil cnm dr hala normal dio bende nil de :)
perşembe kontrol var tekrar
kadıköy acıbademde olacak doğum nasipse

hayırlısıyla gelsin Nil prensesimiz :))
benim de aklım gece gece sana takıldıydı..
doğurdu mu acep diye.. hani kızlar aceleci olur gününden erken gelir derler ya..
38 haftanız da bitmiş maşallah...
çoğu doktor tüp bebekleri sezeryanla doğurtmak istiyor nedense.. senin doktoru alkışlıyorum..
normal yoldan bir avazda doğurursun inşallaaaah...

inşallah cnm ya dua edin de gelsin bi kaç güne normal
yoksa sezeryan yolundayız çünkü
biraz iri bi bebek nil :)
geçen hafta 3500 dü maşallah

mesaj tekrarı....................................................................................................................

Son düzenleme:
ohoo
canom da poti de doğurdu
ben bile doğurcam nerdeyse :)

maşallah kızlar sizeee maşallah Allah nazarlardan korusunnn demek potide doğum yaptı ay ayyy yerim onlarııı
canom görmüş yazımı mesaj atmış saolsun oğlişi olmuş, sanada maşallah güzelcim hadi doğum haberlerinide alırızz çok sevindim yawsss azmin zaferiiii

fıstık sendede var sanki güzel haberlerrrr hamile bir resim görüyorum avatar olarakkkk

ben özlemişim sizleri yaaaaa epeydir gelmiyordumm bukadar hasretlik yeter artık yanınızdayım bnede

fıstık sendede var sanki güzel haberlerrrr hamile bir resim görüyorum avatar olarakkkk

kız 7 aylık olduk bile.. zaman nasıl akıp geçtiğini fark etmedim bile..
Rabbimin izniyle aralık sonları gibi gelecek oğluşum..
darısı artık sizlere.. gelin adayları bekliyoruz sizlerden
şaka bir yana.. hayırlısı neyse o olsun canlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…