- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.281
sagol ıremcıgım
topralamaya calısıyorum ıste
sen nasılsın nasıl gıdıyor hayat
nasıl olsun mediciğim işte bildiğin gibi Allaha şükür iyiyiz idare ediyoruz,çalışmalara devam meleğimiz gelsin diye dua ediyoruz:)
merhaba eylul.yn ne olur hemen moralini bozma,sperm testini nerde verdiğiniz çok önemli,tüp bebek merkezlerinde yapılan testleri doktorlar gerçekçi bulmuyorlar,ve bir erkeğin spermi hakkında karar verebilmek için en az 2 kere sperm örneği vermesi gerekli,varikosel tanısını da düzgün bir doktorun koyması önemli,düzgün bir labaratuarda yaptırdığınız test sonuçları ile üroloğa muayeneye gidin,hemen canını sıkma,eşin de üzülmesin hemen tüp bebek yöntemi denenecek diye bırakma kendini,eşine de moral ver
eimde çift taraflı varıkosel vardı
ıkı taraftan da amelıyat oldugu halde
3. ayın sonunda gebe kaldım
zaten amelıat sonrası ılk ay sayılmaz eşimin iyileşme surecı sayabılırız
doktorumuz 1 yıl ıcınde duzelme beklıyoruz dedı %99a cıkar gebelık sansın dedı
ayenen oyle de oldu
ılerleyen zaman ıcınde daha da duzelme olur dıye dusunuyorum
ıyı yapmıssın test yaptırmamakla
sımdı guzelce ürologunuza gıdın muayenenıızı olun
hersey duzelecektır canım
sperm testini tümlab lab.bakırköy de verdik.Duyduğuma göre genelde testleri doğru çıkıyormuş kruger metoduna göre hesaplanmış.
Ama dediğin doğru testi birden fazla yaptırmak gerekiyormuş canım doktorla görüştükten sonra tekrar değerlendirme yapacağız.
canım umut ışığım oldun inşallah biz de sonrasında olumlu sonuçlar alırız. Artık benim için 1 sene veya daha fazla süre önemli değil yeter ki sonunda hayırlı güzel bir sonuç alalım. Biraz önce jinekoloğum aradı çok kötü olmadığını ilaçla veya ameliyatla düzelme olabileceğini söyledi içim ferahladı.
iremcim insallah cok bekletmesın bu nazlılar bızı ınsallah
varıkosel tanısı konsun dıye cok dua ettım cunku amelıyatla morfolojının ıyılesmesı dmek bu
sorun buysa çöüzümü var canm
umutsuz olma
merhaba arkadaşlar o kadar üzgünüm ki iki gündür ağlıyorum eşimin sperm analiz sonucu çok kötü çıktı morfoloji %2 edindiğim bilgilere göre tek çözüm tüp bebekmiş.
Sanırım bir sene önce bebeğimizin tutunamama nedeni bu.Eşimin sol yumurtalık torbalarından biri aşağıda henüz üroloğa gitmedik ama varikoselden şüpheleniyorum.
Bildiğiniz iyi bir ürolog varmı yardımcı olursanız çok sevinirim çok kötü durumdayım artık bebekten çok eşim için üzülüyorum yıkıldı onun üzülmesine dayanamıyorum.
merhaba hatunlarr nasılsınızz sizileri hep birarada görmek ne güzel ben uzun zamandr aranıza gelmiyorum neden diye sorarsanızzz biraz rahatlamak için uzak kaldım bebek düşüncesinden iide oldu sanırım yakızlarrr canom u merak ettim bu ara doğum yapacaktı sanki yaptımı yapacakmı ayy çok merak ediyorum onunlada uzun zamandır görüşemiyorum(
sizler nasılsnız güzel haberler varrmı geçmişi okumak istiyorum ama çok geçmişte kaldım ya:d
ohoo
canom da poti de doğurdu
ben bile doğurcam nerdeyse :)
canım senin ne zaman güzel haberlerini alıcaz kısmetse?
nerede nasıl yapmayı düşünüyorsun doğumunu?
biraz haberdar et kendinden bizleri.
valla bellidiil cnm dr hala normal dio bende nil de :)
perşembe kontrol var tekrar
kadıköy acıbademde olacak doğum nasipse
hayırlısıyla gelsin Nil prensesimiz :))
benim de aklım gece gece sana takıldıydı..
doğurdu mu acep diye.. hani kızlar aceleci olur gününden erken gelir derler ya..
38 haftanız da bitmiş maşallah...
çoğu doktor tüp bebekleri sezeryanla doğurtmak istiyor nedense.. senin doktoru alkışlıyorum..
normal yoldan bir avazda doğurursun inşallaaaah...
ohoo
canom da poti de doğurdu
ben bile doğurcam nerdeyse :)
inşallah cnm ya dua edin de gelsin bi kaç güne normal
yoksa sezeryan yolundayız çünkü
biraz iri bi bebek nil :)
geçen hafta 3500 dü maşallah
hayırlısıyla gelsin Nil prensesimiz :))
benim de aklım gece gece sana takıldıydı..
doğurdu mu acep diye.. hani kızlar aceleci olur gününden erken gelir derler ya..
38 haftanız da bitmiş maşallah...
çoğu doktor tüp bebekleri sezeryanla doğurtmak istiyor nedense.. senin doktoru alkışlıyorum..
normal yoldan bir avazda doğurursun inşallaaaah...
fıstık sendede var sanki güzel haberlerrrr hamile bir resim görüyorum avatar olarakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?