Eski dostlar hep beraber elele verelim

canım maşallah sanada ooyy oyyy 7 ayy az kalmış kuzum darısıda kıcağına almak olsun inş..
darısıda bizlere olsun inş. benim 1 senem ocakta dolacak((( ama tık yok hala hahaha alıştım artık duruma

canım maşallah sanada ooyy oyyy 7 ayy az kalmış kuzum darısıda kıcağına almak olsun inş..
darısıda bizlere olsun inş. benim 1 senem ocakta dolacak((( ama tık yok hala hahaha alıştım artık duruma

olur canım olur ..
eşin sperm testi falan yaptırmışmıydı.. bir sıkıntınız var mıydı?
bazen çok sabır ve beklemek istiyor bu işler.. diyorum ya bizde 7-8 ayda anca başardık.. hatta sadece 2 ilişkimiz oldu o ay içinde..
ilk iki ay gün aşırı denedik.. o da olmadı..
artık inan şakaya vurmuştuk herşeyi.. yanlış bişi mi yapıyoruz acaba diye bilmediğimiz bişi falan vardır diye düşünüyoduk.. hatta o son iki denememiz acaip gır gır geçti..
herşey bitti.. herif belimin altına yastık dayadı.. dik bacakları dik diyodu bir de tam bir komediydik yani ...

:)) çok hoşssunuz canımmm:))) eşimin sperm testi yapılmadı dr um ocaktna sonra dedi drum hala umutlu hehe bu arada bize 1 aydır yaramazlık yasağı varrr yaram vardı yaktırıdm falan onu geçmesini bekliyorumm çok rahatımmm sanırım artık bizde gır gıra vuracağız sadec egeçen günn bir kötü oldum eşimle çok öncesinde yaşadığım bir dialog geldi aklıma bir sene çocuk için eşimi ikna etmeye çalışmıştım bana ilkoş söz veriyorum 30 undan önce anne olacaksın demişti mayısta 30 uma gireceğim bu sözü hatırlattım kendineee bana verdiğin bir söz var demiştin ne olduu sözünde durmuyorsun diye öyle bir kötülendim eşimde tabi üzüldü ama geçti şmdi gülüyorum hatta bugün regli olma tarihimden 5 gün geçtiD diyorumki meryem ana oldum çocuğumun isminde isa koyucam kendimi bilmesem hamileyim dicem yaramazlıky asağı var ya hehe töbe töbee

cnm hosgeldinnn sefa geldin iyi ettin de geldi az kaldi bebler doguyor insAllh bizlerede nasip olacak bir bebecik dahaaa
inşallah cnm ya dua edin de gelsin bi kaç güne normal
yoksa sezeryan yolundayız çünkü
biraz iri bi bebek nil :)
geçen hafta 3500 dü maşallah

ayyy cnm normal dogum en guzeli tabi sen kendini dinle cnm benim agrin sizin olunca inan normal olduguna pisman olmassin buna inan en sagliklisi cnm

oyyy maşallah yavruma kocaman olmuş...annem hep iri bebeğin doğumu kolay olur der.hayırlısıyla Rabbim bir avazda doğurursun inşallah.
biz hala cinsiyet öğrenemedik.ikili testimizi yaptırdık sonucunu bekliyoruz.maşallah çok hareketli bir bebek.ultrasonda kıpır kıpırdı.doktor bile şaştı ay coştu valla diyo :))) bende bir an önce zaman geçsin doğsun artık istiyorum.off zaman geçmiyo sanki..sizin hayırlı haberlerinizi bekliyoruz cnm benim.

zaman hiç geçmio gülüm emin ol
ben de daraldım artık
100 senedir hamileymişim sanki !

maşallah nil kızımıza anasıda iyi beslemiş laf aramızda
şaka bir yana hergün bakıyorum sana ee sıradaki sensin artık allahın izniyle bir avazda inşallah
benim kızda 3650 doğmuştu yumuk yumuk bişeydi bacakları falan kat kat o kadar kolay bakımı oluyoki hopp bi bakmışsın büyümüş
allahım sanada ne kadar hamile varsa hepsine yardım etsin inşallah kolay doğumlar nasip etsin

yarın yada öbür gün benim kırmızılar gelir bekliyorum
son günlerden nefret ediyorum bi tarafım bu ay oldu galiba diyo öbür tarafım yok yok bu ay da olmadı diyo
bu ay klomenimi içicem allah nasip ederse
klomenle ilgili yorumlarınızı bekliyorum kızlar çok fazla bilgim yok
bide doktorum çatlatma iğneside vermedi kafam biraz karışık
zaten ilacı içince yumurtalara bakmaya gitmeyi düşünüyorum acaba kaçıncı gün gitmek lazım

crafty can.ben 3800 dogurduguma göre sende dogurursun merak etme,tr deki doktorlar isin kolayina kaciyolar,hemen sezaryana aliveriyolar,ama normal dogum gibisi yok valla,insallah kizini sag salim kucagina almak nasip etsin rabbim,hayirli haberini sabirsizlikla bekliyorum

cnm
benim dr da normal taraftarı zaten başından beri sezeryanın lafını hiç açmadı da açtırmadı da
ama 40 ı doldurursa zor olur senin için istemem dedi
bende sen bilirsin dedim bu hafta bi karar verir heralde

kuzum yumurtlamanda.. ve yumurta gelişiminde sıkıntı yoksa bulaşma klomene.. tabi doktorun daha iyi bilir.. ama fikir istemişsin :) bu da benim düşüncem.. önce normal bir şekilde yumurta takibi yaptır ilaç kullanmadan..
inş ilaçlara gerek kalmaz.. eşin de geliyor nasılsa.. çalışmalarınız daha verimli olur artık..

uy maşallah.. nasıl başardın kız dicem de..
kaynanam 4kg altında sadece ilk çocuğunu doğurmuş 3600 mü ne diyodu .. eşim 5,500... ve hepsi normal...
4kg sınırı yeni yeni çıktı denebilir.. doktor bakıyor ultrasondan 4300 diyor örneğin.. hım tamam sezeryanlık olmuş diyor.. bir bakıyorsun 3600-3800 doğuyor.. yani zaten bu ölçümlerde de yanılma payı olabiliyor..

craftytom.. sende inş kolaylıkla doğurursun Nil'i, hem epizyotomi sezeryandan daha iyidir bacım.. hop diye çıkıverir :))
inş 40'ı geçmez de .. sezoya gerek kalmaz.. tımtıs tımtıs.. sancın falan neyim yok mu bacım :)

günaydın kızlar bugün benim batım 28. günüm büyük bir ihtimalle kırmızılar gelir diyorum çünkü geçen hafta 21.günde progesterona baktırdı dr deger 7.63 çıkmıştı intenrnetten yorumlra bakıyorumda 6.5 dan sonrası yumurtlama oldugunu gösteriyormuş ancak 15 in altındaysa deger progestoeron vucuda gebeliğe hazırlamak için yetersiz geliyormuş...iyice kafam karıştı yarın dr gideceğim randevu aldım..birde dün sabah test yptım ben negatif çıktı...işte böyle benden haberler..
erce seninde bugündü sanırım batın...inş güzel haberler verrisin bize .sen hormon tahlillerini yaptırdın mı??*
crafty canım senin doğum zamanın yaklaştıkça beni heyecan basıyor...bak doğum anında yapılan dualar kabul olurmuş bizlerede dua etmeyi olurmu canım

benim batım yarın ama geliyo anlıyorum bu ay da olmadı hayırlısı olsun napalım
benim zaten troit problemim var o yüzden sık sık hormonlarıma bakılıyo canım şimdilik bi problem görünmüyo

daha önce doktora muayeneye gittiğimde yumurtam vardı ama yeteri kadar büyüyomu falan hiç takip edilmemişti
sonki gittiğimde doktor süreci kısaltmak için zannedersem klomeni verdi eee malum yaş geçiyo artık tam bir sene oldu çalışmalara başlıyalı
yirmili yaşlarda olsam biraz daha beklerim de bi deniyim bakalım nolucak
gerçi biraz tırsıyorum bu ilaçtan sonuçta hormon geçtiğimiz senelerde çok çektim hormonlardan belkide o yüzden olmuyordur
ammannn düşündükte kafam karışıyo sanki

selam kızlar
ben dün probe kuretaj oldum çok korkarak gıttım ama agrım yok çok sukur
cuma gunu patolojı sonucum cıkıcak
doktor iğne yaıcak birkaç doz sonuca göre

bıde hcg tekrarı yapılcak hormon sıfırlandı mı dıye öncesınde tabı

bende durum böyle

canım tekrar geçmiş olsun ben inanıyorum ki birdahaki denemede sağlıklı bir bebegin olacak

Saol canom
aska bı sıkıntım cıkmazsa bıyopsıde allah nasıp ederse ınsallah

canım hiç canını sıkma bak hamile kalabiliyormusun bir kaç ay içinde inşallah müjdeli haberi alacaksın
ben gönülden inanıyorum seni teselli etmek için demiyorum bu süre içinde kendine iyi bakacaksın besleneceksin moralini yüksek tutacaksın ki yavrun göbüşüne kondugunda zor zamanlar yaşamayasın dualarımız seninlesonuçlarıda stresli şekilde bekleme oluruna bırak kötü bişey çıkmayacak sağlıksız gebelikmiş allahım sağlıklısını versin hakkında hayırlısı olsun
özelden yazdım ama msj kutun doluymuş buradan yazim didim

teskrlr cnm ınsallah hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…