- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.301
kız 7 aylık olduk bile.. zaman nasıl akıp geçtiğini fark etmedim bile..
Rabbimin izniyle aralık sonları gibi gelecek oğluşum..
darısı artık sizlere.. gelin adayları bekliyoruz sizlerden
şaka bir yana.. hayırlısı neyse o olsun canlarım..
canım maşallah sanada ooyy oyyy 7 ayy az kalmış kuzum darısıda kıcağına almak olsun inş..
darısıda bizlere olsun inş. benim 1 senem ocakta dolacak((( ama tık yok hala hahaha alıştım artık duruma
olur canım olur ..
eşin sperm testi falan yaptırmışmıydı.. bir sıkıntınız var mıydı?
bazen çok sabır ve beklemek istiyor bu işler.. diyorum ya bizde 7-8 ayda anca başardık.. hatta sadece 2 ilişkimiz oldu o ay içinde..
ilk iki ay gün aşırı denedik.. o da olmadı..
artık inan şakaya vurmuştuk herşeyi.. yanlış bişi mi yapıyoruz acaba diyebilmediğimiz bişi falan vardır diye düşünüyoduk.. hatta o son iki denememiz acaip gır gır geçti..
herşey bitti.. herif belimin altına yastık dayadı.. dik bacakları dik diyodu bir detam bir komediydik yani ...
cnm hosgeldinnn sefa geldin iyi ettin de geldi az kaldi bebler doguyor insAllh bizlerede nasip olacak bir bebecik dahaaamerhaba hatunlarr nasılsınızz sizileri hep birarada görmek ne güzel ben uzun zamandr aranıza gelmiyorum neden diye sorarsanızzz biraz rahatlamak için uzak kaldım bebek düşüncesinden iide oldu sanırım yakızlarrr canom u merak ettim bu ara doğum yapacaktı sanki yaptımı yapacakmı ayy çok merak ediyorum onunlada uzun zamandır görüşemiyorum(
sizler nasılsnız güzel haberler varrmı geçmişi okumak istiyorum ama çok geçmişte kaldım ya
inşallah cnm ya dua edin de gelsin bi kaç güne normal
yoksa sezeryan yolundayız çünkü
biraz iri bi bebek nil :)
geçen hafta 3500 dü maşallah
cnm hosgeldinnn sefa geldin iyi ettin de geldi az kaldi bebler doguyor insAllh bizlerede nasip olacak bir bebecik dahaaa
oyyy maşallah yavruma kocaman olmuş...annem hep iri bebeğin doğumu kolay olur der.hayırlısıyla Rabbim bir avazda doğurursun inşallah.
biz hala cinsiyet öğrenemedik.ikili testimizi yaptırdık sonucunu bekliyoruz.maşallah çok hareketli bir bebek.ultrasonda kıpır kıpırdı.doktor bile şaştı ay coştu valla diyo :)))bende bir an önce zaman geçsin doğsun artık istiyorum.off zaman geçmiyo sanki..sizin hayırlı haberlerinizi bekliyoruz cnm benim.
crafty can.ben 3800 dogurduguma göre sende dogurursun merak etme,tr deki doktorlar isin kolayina kaciyolar,hemen sezaryana aliveriyolar,ama normal dogum gibisi yok valla,insallah kizini sag salim kucagina almak nasip etsin rabbim,hayirli haberini sabirsizlikla bekliyorum
yarın yada öbür gün benim kırmızılar gelir bekliyorum
son günlerden nefret ediyorum bi tarafım bu ay oldu galiba diyo öbür tarafım yok yok bu ay da olmadı diyo
bu ay klomenimi içicem allah nasip ederse
klomenle ilgili yorumlarınızı bekliyorum kızlar çok fazla bilgim yok
bide doktorum çatlatma iğneside vermedi kafam biraz karışık
zaten ilacı içince yumurtalara bakmaya gitmeyi düşünüyorum acaba kaçıncı gün gitmek lazım
crafty can.ben 3800 dogurduguma göre sende dogurursun merak etme,tr deki doktorlar isin kolayina kaciyolar,hemen sezaryana aliveriyolar,ama normal dogum gibisi yok valla,insallah kizini sag salim kucagina almak nasip etsin rabbim,hayirli haberini sabirsizlikla bekliyorum
günaydın kızlar bugün benim batım 28. günüm büyük bir ihtimalle kırmızılar gelir diyorum çünkü geçen hafta 21.günde progesterona baktırdı dr deger 7.63 çıkmıştı intenrnetten yorumlra bakıyorumda 6.5 dan sonrası yumurtlama oldugunu gösteriyormuş ancak 15 in altındaysa deger progestoeron vucuda gebeliğe hazırlamak için yetersiz geliyormuş...iyice kafam karıştı yarın dr gideceğim randevu aldım..birde dün sabah test yptım ben negatif çıktı...işte böyle benden haberler..
erce seninde bugündü sanırım batın...inş güzel haberler verrisin bize .sen hormon tahlillerini yaptırdın mı??*
crafty canım senin doğum zamanın yaklaştıkça beni heyecan basıyor...bak doğum anında yapılan dualar kabul olurmuş bizlerede dua etmeyi olurmu canım
selam kızlar
ben dün probe kuretaj oldum çok korkarak gıttım ama agrım yok çok sukur
cuma gunu patolojı sonucum cıkıcak
doktor iğne yaıcak birkaç doz sonuca göre
bıde hcg tekrarı yapılcak hormon sıfırlandı mı dıye öncesınde tabı
bende durum böyle
Saol canom
aska bı sıkıntım cıkmazsa bıyopsıde allah nasıp ederse ınsallah
canım hiç canını sıkma bak hamile kalabiliyormusun bir kaç ay içinde inşallah müjdeli haberi alacaksın
ben gönülden inanıyorum seni teselli etmek için demiyorum bu süre içinde kendine iyi bakacaksın besleneceksin moralini yüksek tutacaksın ki yavrun göbüşüne kondugunda zor zamanlar yaşamayasın dualarımız seninlesonuçlarıda stresli şekilde bekleme oluruna bırak kötü bişey çıkmayacak sağlıksız gebelikmiş allahım sağlıklısını versin hakkında hayırlısı olsun
özelden yazdım ama msj kutun doluymuş buradan yazim didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?