Eski dostlar hep beraber elele verelim

kızlar bugün 28 .günüm adet günümdü az önce idrar testi yaptım önce silik bir cizgi cıktı sonra belirginleşti....yarım saat sonra bi daha idrar testi yaptım o da negatif çıktı hiç bir sey çıkmadı aklım karıstı moralimde bozuldu sizce bu nedir ??? bu arada hiç kanamamda yok adetim başlamadı...

canım benim inş..çektiğin bu sıkıntılara karşılık tez zamanda yüzün güler ....hamile kalabilmen güzel olumlu tarafından bakmak gerekirse...vücudun kendini toparlayana kadar kendine dikkat et olur mu....

sabah ilk idrarınla testi tekrarlasan daha iyi olur
ben daha önce eltime yapmıştım ikinci çizgi silikti ve hamileydi inşallah seninde öyle olur
hadi güzel haberlerini bekliyorum inşallah

geçmiş olsun canım
inşallah test sonuçların da tertemiz çıkıcak sonra meleğin annesine gelicek
rabbim hayırlısını sağlıklısını uzun ömürlüsünü versin cümlemize

sende haklısın canım.. görümcem 32 yaşında.. mayısta gitti hiç yumurta görünmemişti.. doktor klomen yazdı.. sonraki ayda da işte çatlatma iğnesi falan hamile kaldı..
hattaa cuma günü de cinsiyetini öğrendik.. irkek 2 kızın peşine çok sevindi erkek olmasına..
inşallah sende de 1 denemeyle olumlu sonuç alınır.. cerenimin kardeşi de fazla bekletmez inş

ah yavrum geçmiş olsun.. okadar kanamaya rağmen düşemedi demek ki.. canomun da dediği gibi moralini yüksek tutman gerekiyor,
1-2 ayda toparlanır yeniden hamiş kalırsın inşallah canım.. dualarımız seninle bitanem

kuzum sabah idrarınla da tekrar dene.. benim ilk yaptığım testte çıkmıştı aynı markadan ikincisini de yapmıştım emin olmak için o da bozuk çıkmıştı..
tabi silik değil mosmor olmuştu benimki... 1-2 tane daha yap sabah.. baktın yine çizgi var.. koş kan vermeye.. güzel haberlerini bekliyoruz canım

kızlar bu sabah 6 buçukta uyandım heyecandan ve ilk idrarlar yaptım testi bugün itibatrıyle bir gün geçmiş oluyordu ve testte ikinci çizgi silik çıktı sonuç HAMİLEYİİİİİİİİİİMMMMMMMMM
çok mutluyum ve rabbim bu duyguyu anne olmayı bekleyen Medicime ve Erceye ve adı aklıma şuanda sevinçten gelmeyen diğer arkadaslarada nasip etsin....bugün kan vermeye gideceğim öğleden sonra sonuçları alırım

süpperrrrrr haber
kan tahlilinide yaptır da ondan sonra halaya devam ederiz inşallah

Cnm gecmis olsun bir adet bekleyip yeniden calismalara baslayabilin ins

Hadi gozumuz aydin guzelim bnm Alllahim tamamina erdirsin insAllah

Canım benim çok geçmiş olsun.İnşallah sonuçlarında temiz çıkacak.İçini ferah tut.Allahım sana en hayırlı zamanda,hayırlı bir evlat nasip edecek inşallah...
Dikkat et kendine medicimmm..

Çok güzel bir haber .Ensernaz kan tahlili sonucunuda mutlaka yaz olurmu.Merakla bekliyoruz....

canım çok geçmiş olsun inşallah sıradaki hamileliğin çok iyi geçer ve sağlıklı nur topu gibi bebek dünyaya getirirsin.
Kader arkadaşım aynı sorunu paylaşıyormuşuz meğer inşallah hakkımızda hayırlısı olur.
Yeni doğum yapan arkadaşlarımız ve doğumuna az kalan arkadaşlarımız varmış.
Hepinizi gönülden tebrik ediyorum darısı bütün bebek hasreti çeken anne adaylarına olur inşallah.

hadiiiii....
kan sonuçlarından sonra da göbek atarız artık...
hakkında hayırlısı canım.. herşey gönlünce olsun..
Rabbim isteyen herkese versin...

ensarnazcıgım Allah saglıkla tamamına erdirsin inşallah canı gönülden dileğim duamdır çok sevındım bıtanem maşallah guzel haberlerının devamını duyarız ınsallah optum cnm

kızlar moraalim çok bozuk dünden beri yaklasık 5-6 tane idrarla teset yaptım hepside 2. çizgi siilik çıktı..bugün kan verdim kan degerim 2 çıktı yani negatif.....sizce bu ne demek ne olur bana akıl verin acayip moralim bozuldu....

tatlım bıraz daha bekle üstüne düşme bu bu olayın nasıl olsa ne olacaksa onu yasıyoruz engel olamıyoruz malesef yasayacagmz seylere hayırlısı dıyelım

kızlar
Nil hanım sezeryanla gelmek istemiş
25.10.2011 saat 10:30 da epidural sezeryan olacak nasipse
dualarınızı esirgemeyin çok korkuyorum

kızlar

olsun canim ,sizin icin hayirlisi buymus demek,rabbim saglikli bir sekilde kucagina almak nasip etsin,medicigim sanada gecmis olsun canim,insallah tez zamanda seninde hayirli haberini aliriz,ensarnazcigim seninde hakkinda hayirlisi olsun canim,

kızlar

anaa.. neden sezeryan ki.. kanala falan mı girmedi yoksa? daha 2 haftanız var sata göre :44::44:
hayırlısı böyleymiş demek ki yavrum.. ikinizin sağlığı önemli olan.. ağrısız sızısız geçer inşallah.. dualarımız seninle yavrum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…