- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.261
dışarda kar yağcak gibi bi hava var nasıl soğuk dağlara sis çökmüş :119::119:
kız deme öyle, demeee... çok erken daha.. yağmasın sakın kar falan neyimm..
burası güneşli vallahidışarısı da oka soğuk değil .. ama sabahları soğukmuş.. dün hastaneye giderken farkettim.. burnumun içi donduydu resmen
ıyı aksamlar kızlar
pıhtılasma testlerım de normal cıktı
pazartesı yıne dr kontrolum var
iş cıkısı gıdıcem
yumurta takıbı yaptırıcam kararlıyım
etraflıca bundan sonra nasıl bır yol ızlemem gerekır doktorla konusucam
hala adetım bıtmedı
kız benim uşak dogdu hiç konuşamadık senle bu aralar nasılsın emre bey nasıl dr ziyaretiniz nasıl geçti anlat baakam ben merak ederim öyleee
cnm bende cok cok bunalmistim cok icten dua ettim ogullarim zamaninda Allahimd avefi cok sukur yalandan yapilan dua ister ver ister verme gibi olar kabul gormez ama icten yapilan dua gercekten kabul oluyorGurbet abla öyle bir yazmışsın ki.. sanki tiyatro sahnesindeyiz de zoraki gözyaşı dökmemiz gerekiyor
bana kalırsa ben meryem suresi ile hamile kaldım..
içten dilemek çok önemli tabi ki de, ama oturup ta isyan eder gibi ağlayarak dua etmek bana göre değil.. mutlaka Rabbim herkesin içindekini bilir, görür, verir zamanı gelince..
öptüm seni
ıyı aksamlar kızlar
iş cıkısı gıdıcem
hala adetım bıtmedı
çok sevindim bişi çıkmamasına hakkında hayırlısı olsun canımıyı aksamlar kızlar
iş cıkısı gıdıcem
hala adetım bıtmedı
hayırlısı olsun güzelim, teslerinin normal çıkmasına sevindim.. yumurtlamanda da sorun çıkmaz kuzum.. sabır artık geri kalanı.. güzel haberlerini alırız kısa zamanda inşallah..
ivit kız :) seni gören cennetlik haaa.. Özgürüm iyi olsun da .. biz sıramızı bekleriz
oğlum iyi çok şükür gelişimi falan normal .. 10gün önden koşuyor hala..
yalnız benim hep düşük çıkan tansiyonum yani 10..11 / 6-7 olan tansiyonum.. 14/8 çıktı.. 10 dk arayla baktılar yine aynı.. idrar tahlili temiz gibi çıktı..
yani preeklampsi midir nedirse ondan şüphelendiler başta..
ilaçlık durum yok şimdilik.. yediklerime de biraz dikkat edicem.. sabah kahvaltı yapmıştım gitmeden tereyağı peynir fln yemiştim belki ondan etkilenmişimdir..
ama hastanede de çok bunaldım.. zaten gitmeden önce 40dk dolmuş beklemiştim.. bir de hastanede de 1 saat bekledim ondan coştu sanırım tansiyon..
kulak için de tekrar gittim, yina tampon tıkadılar .. sağır sağır dolaşıyorum.. 3 çeşit damla yazdı bu sefer doktor.. güya gebeliğe zararı yok ta.. ne bilim..
pazartesi tekrar kbb'ye gidicem.. kontrole.. bu sefer ne uyduracaklar merak ediyorum.. ağrısı geçti çok şükür de.. mikrobik bir durum varmış sanırım..
ısrarla diyolar ya denize ya havuza gitmişsin.. ayol yok diyorum banyodan başka sulu yere girmedim.. (ki bir ara günde artık 3-4 defa duş aldığım oluyordu da bukadar etkileneceğimi sanmamıştım)
ay fazla uzatmayım.. okumak ta vakit istiyorbende durum budur...
sen özgürden bahset.. göğüsler ne durumda.. ?
gunaydın medi naber
kımsecıkler yok burda kendı kendıne konus bari
azaldı sevsenacanım selamnasılsın
bugün randevun varmış doktorunla kanaman azaldımı
testlerin iyi çıkmasına sevindim
merhaba arkadaşlar o kadar üzgünüm ki iki gündür ağlıyorum eşimin sperm analiz sonucu çok kötü çıktı morfoloji %2 edindiğim bilgilere göre tek çözüm tüp bebekmiş.
Sanırım bir sene önce bebeğimizin tutunamama nedeni bu.Eşimin sol yumurtalık torbalarından biri aşağıda henüz üroloğa gitmedik ama varikoselden şüpheleniyorum.
Bildiğiniz iyi bir ürolog varmı yardımcı olursanız çok sevinirim çok kötü durumdayım artık bebekten çok eşim için üzülüyorum yıkıldı onun üzülmesine dayanamıyorum.
merhaba arkadaşlar o kadar üzgünüm ki iki gündür ağlıyorum eşimin sperm analiz sonucu çok kötü çıktı morfoloji %2 edindiğim bilgilere göre tek çözüm tüp bebekmiş.
Sanırım bir sene önce bebeğimizin tutunamama nedeni bu.Eşimin sol yumurtalık torbalarından biri aşağıda henüz üroloğa gitmedik ama varikoselden şüpheleniyorum.
Bildiğiniz iyi bir ürolog varmı yardımcı olursanız çok sevinirim çok kötü durumdayım artık bebekten çok eşim için üzülüyorum yıkıldı onun üzülmesine dayanamıyorum.
gunaydın medi naber
kımsecıkler yok burda kendı kendıne konus bari
medi naber canım,daha iyisindir umarım
eylul yn dur bakalım canım benım esımde de duruma aynıydı varıkosel amelıyatı oldu. morfoloji %4 e yukseldı 3. ayın sonunda daha da yukselecek ınsallah buna ınanıyorum tavsıye edecegım bır doktor kesınlıkle var ozelıne mesaj atıyorum eger istanbuldaysan tabı canm[/QUOTE .!.:öncelikle cevabın için canım çok teşekkür ederim. Dış gebelik geçirmene çok üzüldüm çok geçmiş olsun ama hamile kalmış olman olumlu bir gelişme olduğunu gösteriyor.
Sperm analizini daha önce yaptırmamakla hata yaptık bir sene boyunca boşuna kürek çekmişiz hamile kalsam yine düşme ihtimali varmış.
Medicalcim eşin amliyattan ne kadar süre sonra düzeldi. Özelden yazdığın doktoru da not aldım.
öncelikle cevabın için canım çok teşekkür ederim. Dış gebelik geçirmene çok üzüldüm çok geçmiş olsun ama hamile kalmış olman olumlu bir gelişme olduğunu gösteriyor.
Sperm analizini daha önce yaptırmamakla hata yaptık bir sene boyunca boşuna kürek çekmişiz hamile kalsam yine düşme ihtimali varmış.
Medicalcim eşin amliyattan ne kadar süre sonra düzeldi. Özelden yazdığın doktoru da not aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?