Eski dostlar hep beraber elele verelim

benim bebek 4 kilomu doğcak ne diıorum ya bilmemek çok zor küçüğündende alayım bari bebek arabası almıcam heralde şimdilik zaten heryere arabayla gidiyoruz

benim bebek 4 kilomu doğcak ne diıorum ya bilmemek çok zor küçüğündende alayım bari bebek arabası almıcam heralde şimdilik zaten heryere arabayla gidiyoruz

4kg doğsun canım :) etli butlu bakımı kolay olur.. ama yine de aldığın bez çok çok büyük gelecek :)
şu anda tahmini kilosu ne? doktorun söylüyor mu...
devlet hastanesinde adam akılllı doktora denk gelemedim.. kilosunu boyunu hi bişiyini bilmiyorum.. sadece son ayda 4kg aldığımı.. toplamda 10kg aldığımı biliyorum.. kaçı bebenin bilmem.. 28indeki kontrolümde sorayım inş söylerler

bayramdan önce kontrolüm vardı 1570 kg 42 cm dedi dr

selam kızlar uzun zamandır giremiyorum internete bugün anneme geldim de bir size de bakayım dedim maşaallah çok güzel şeyler gördüm akıllıbıdık ikiz annesi olacakmış canomun bebişi büyümüş kopri ile beklemedenin az kalmış buluşmalarına :) maşaallah sizlere.

bizde 13 haftalık olduk :) henüz cinsiyeti belli değil meraktan çatlıyoruz :)
şu ticker dan yapayım diyorm bende becerebilirsem

Sarim Tatlim masallah yaa ogrenirsin merak etme guzwlkm bir sekilde ogrwneceksin

Kizlar normal dogumdan sakin korkmayin evin icindede olsaniz yuruys yapin ve sancilar geldigi zaman zamaninda ve dogru yerde nefes alin normal dogum gibisi yok kizlar bunu unutmayin
Bnm birinci dogum normal oldu
Ikinici dogumda bebek kanala yerlesemedi o yuzden mecburi sezeryan oldu
Ucuncu dogum normal oldu fakat bebekten sonra esi gelmedi megerse es rahimdeki kesik yerde buyume yapmis ve kesik olan yerin icinde buyuyunce gelmedi ve dr asilinca koptu geldi icerde parca kaldi ve ben 3 sefer kurtaj oldum anca temizlendi rahim ve iki unite kan verdiler ölümden döndum
Dorduncu gebeligimde gecirdigim kurtajlardan dolayi rahimde zedelenme oldugu icin ki aradan 5,5 sene gecmisti..ve 10. Haftada bebegim beslemedi ve kalbi durdu
Size anlatiyorum ki ibret olsun sakin normal yolla dogum yapmayi ihmal etmeyin mecburiyet olmadan sezeryan olmayin abla tavsiyesi......

kızlar bana dua edin olurmu çok ihtiyacım var arkadaşlarım
eşim bir iş anlaşması yapmak üzere yani karar veremiyor henüz bir hafta ya kadar belli olucak
evimizden 10 saat uzaktaki bir şantiyeye göreve çağırıyolar
oraya gitse çok güzel para kazanıcak burada kalsa normal evimizi geçindircek kadar orası gelecek için iyi bir birikim yapmamızı sağlıcak
evimizi oraya taşımak imkansız en azından bu kış gidemem
yazın taşınsak hiç tanımadığım bir yer nasıl yaşarım orada ,
ben evimizde kalsın az kazansın ama başımızda olsun istiyorum diğer taraftan ceren büyüdü iki sene sonra üniversite var yani asıl para o zaman lazım olucak bu iş gerçekten çok iyi gelecek ne düşünceğimi şaşırdım nasıl dua ediceğimi bilemiyorum kafam da çok karışık
fikrlerinizi yazın olur mu ve dua edin lütfen

Cnm hakinizda hayirli neyse o olsun ins bn 10 yil hic babamizi gormedik gwlecegimizi dusunerek gurbet ellere geldi anam 5 cocugu yanliz buyuttu en kucugumuz 8 aylik en buyugumuz 9 yasinda cok cektik ama para yonunden sikintimiz olmadi cok sulur Allah razi olsun babamdan 3 kisiyede gelecek hazirladi onlar yetmedigi gibi aileleride yaralandi
Yani babamin damatlari cocuklugumuz buruk gecti pariz olsa bile ama cok sukur an iyiyiz fedakarlik yapiasi lazim ki gelecek guzel olsun cnm dunyanin kanunu bu yapacak birsey yok hakkinizda hayirli olan olsun cnm

ablam hakkınızda hayırlısı.. benim bu konuda fikrimi daha öncede belirtmiştim (yani eşlerin ayrı durmasını)
eğer dediğin yer gerçekten güzel kazanç ve gelecek vaad ediyorsa seninde eşinle gitmen şartıyla kabul edin derim..
bak gurbet ablada benim yaşadıklarımı yaşamış..
evet baba gurbette güzel para kazanıyor evlatları için.. ama sonuç parçalanmış bir aile (en azından bizimki öyle)
babama okadar hasretim ki anlatamam.. ben 10 yaşımdaydım kardeşim 1 yaşındaydı babam istanbula çalışmaya gittiğinde.. en güzel yıllarımı babasız geçirdim.. içim buruk
beni de geç .. kardeşim babayı sadece ayda 1 kere eve gelen bir misafir gibi tanıdı.. 14 sene oldu hala istanbulda.. annem ve babamın arası .. nasıl tarif edim.. evlilikleri kağıt üstünde sadece.. aralarında bir saygı ve 2 çocuk var..

kalırsa da maaşınız yeter diye düşünüyorum... cereni düşünme.. Allah yardım eder..
eğer gidecek olursan da nasıl alışırım diye düşünme.. çevreyi boşver.. önemli olan kocanın yanında olması.. arkadaşın da eşin de anan da baban da o zaten...

bana bak :) atladım taaah nerelerden geldim ankaraya..
kocam da yetiyor bana.. aileme de hasretim ama.. er yada geç yuvadan uçacaktım bende..

ay bende bir öyle bir böyle.. tam fikir veremedim sana.. ama buna en iyi eşinle sen karar verebilirsiniz canım.. güzelce oturun konuşun anlaşın..

maşallah anansına da yavrusuna da :)
16. haftadan önce anca çok iyi bir uzman der sana cinsiyeti :) vaktinde doğrusunu öğrenmek en güzeli.. sabret şurda 3-4 hafta daha..
ticker için bilgilerini yazıver ben yaparım sana...

Şöylee bir geçmişe gittimde 1 sene öncesinde neler konuşuluyordu şimdide ne hazırlıklar var bebişlerinize Rabbim sağlık sıhhat nasip etsinn kaderleri güzel olsun inşallahhh....Hepiniz melek gibi anne olacaksınız.Rabbimm bu mutluluğu her daim yaşatsın inşallah hepinizeee.Crafy doğum yapmıştı sanırımmm Allah bebeğini analı babalı büyütsünnn hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.Allaha emanet olun....

Kızlar merhaba.Bugün ikili testim yapıldı bebişimin ense kalınlığı 1.0 mm çıktı.Doktorum gayet iyi dedi.Fakat kesin sonuç 10 güne kadar çıkacak.Kan tahlili sonuçlarımız yani.Bu arada cinsiyet tahminini söledi doktorum.Sanırım küçük erkeğimmm geliyo.Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin...

Canım benim sağol güzel dileklerin için.Rabbim tez vakitte seninde yüzünü güldürsün inşallahhhh

Cnm tez vakit sanada nasip etsin guzel kizim

Ay pipisini yerim bn onun oyy masallah

Ooooooy masallah sana yakisikliii
Ben bu yakisiklinin tontis gidisindan oper koklarim annesiii

yooooo yuzbin kere masAllahhhhAllhim hayirlisindan banda yeniden nasip et guzel Allahimm

maşallah sübanallah canom yerim ben onu çok tatlıymış oğluşun

canom 41 kere maşallah çok tatlı oğluşun allah nazardan korusunn

ay maşallah cano inanamıyorum daha dün gibi hamile kaldığın zaman,Allah bağışlasın

ayyyyyyyyyyy maşalllah maşallah Allah nazarlardan korusun cano.Çok tatlı çoookkkkk....

oyyy maşallahhh canom yaa
pek dadluuu
Allah hayırlı güzel yazılar yazsın

sağolun teyzeleriiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…