- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.561
benim bebek 4 kilomu doğcak ne diıorum ya bilmemek çok zor küçüğündende alayım bari bebek arabası almıcam heralde şimdilik zaten heryere arabayla gidiyoruz
4kg doğsun canım :) etli butlu bakımı kolay olur.. ama yine de aldığın bez çok çok büyük gelecek :)
şu anda tahmini kilosu ne? doktorun söylüyor mu...
devlet hastanesinde adam akılllı doktora denk gelemedim.. kilosunu boyunu hi bişiyini bilmiyorum.. sadece son ayda 4kg aldığımı.. toplamda 10kg aldığımı biliyorum.. kaçı bebenin bilmem.. 28indeki kontrolümde sorayım inş söylerler
bayramdan önce kontrolüm vardı 1570 kg 42 cm dedi dr
yani 31 haftalık falandın :)) ay ne güzel..
benimki de 2 kg üzeridir inşallah..
MAsallah kizlar herkes burada kiz kopis beklemede az kalms masallahhh
MAsallah kizlar herkes burada kiz kopis beklemede az kalms masallahhh
kızlar bana dua edin olurmu çok ihtiyacım var arkadaşlarım
eşim bir iş anlaşması yapmak üzere yani karar veremiyor henüz bir hafta ya kadar belli olucak
evimizden 10 saat uzaktaki bir şantiyeye göreve çağırıyolar
oraya gitse çok güzel para kazanıcak burada kalsa normal evimizi geçindircek kadar orası gelecek için iyi bir birikim yapmamızı sağlıcak
evimizi oraya taşımak imkansız en azından bu kış gidemem
yazın taşınsak hiç tanımadığım bir yer nasıl yaşarım orada ,
ben evimizde kalsın az kazansın ama başımızda olsun istiyorum diğer taraftan ceren büyüdü iki sene sonra üniversite var yani asıl para o zaman lazım olucak bu iş gerçekten çok iyi gelecek ne düşünceğimi şaşırdım nasıl dua ediceğimi bilemiyorum kafam da çok karışık
fikrlerinizi yazın olur mu ve dua edin lütfen
kızlar bana dua edin olurmu çok ihtiyacım var arkadaşlarım
eşim bir iş anlaşması yapmak üzere yani karar veremiyor henüz bir hafta ya kadar belli olucak
evimizden 10 saat uzaktaki bir şantiyeye göreve çağırıyolar
oraya gitse çok güzel para kazanıcak burada kalsa normal evimizi geçindircek kadar orası gelecek için iyi bir birikim yapmamızı sağlıcak
evimizi oraya taşımak imkansız en azından bu kış gidemem
yazın taşınsak hiç tanımadığım bir yer nasıl yaşarım orada ,
ben evimizde kalsın az kazansın ama başımızda olsun istiyorum diğer taraftan ceren büyüdü iki sene sonra üniversite var yani asıl para o zaman lazım olucak bu iş gerçekten çok iyi gelecek ne düşünceğimi şaşırdım nasıl dua ediceğimi bilemiyorum kafam da çok karışık
fikrlerinizi yazın olur mu ve dua edin lütfen
selam kızlar uzun zamandır giremiyorum internete bugün anneme geldim de bir size de bakayım dedim maşaallah çok güzel şeyler gördüm akıllıbıdık ikiz annesi olacakmış canomun bebişi büyümüş kopri ile beklemedenin az kalmış buluşmalarına :) maşaallah sizlere.
bizde 13 haftalık olduk :) henüz cinsiyeti belli değil meraktan çatlıyoruz :)
şu ticker dan yapayım diyorm bende becerebilirsem
Şöylee bir geçmişe gittimde 1 sene öncesinde neler konuşuluyordu şimdide ne hazırlıklar var bebişlerinize Rabbim sağlık sıhhat nasip etsinn kaderleri güzel olsun inşallahhh....Hepiniz melek gibi anne olacaksınız.Rabbimm bu mutluluğu her daim yaşatsın inşallah hepinizeee.Crafy doğum yapmıştı sanırımmm Allah bebeğini analı babalı büyütsünnn hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.Allaha emanet olun....
Cnm tez vakit sanada nasip etsin guzel kizimŞöylee bir geçmişe gittimde 1 sene öncesinde neler konuşuluyordu şimdide ne hazırlıklar var bebişlerinize Rabbim sağlık sıhhat nasip etsinn kaderleri güzel olsun inşallahhh....Hepiniz melek gibi anne olacaksınız.Rabbimm bu mutluluğu her daim yaşatsın inşallah hepinizeee.Crafy doğum yapmıştı sanırımmm Allah bebeğini analı babalı büyütsünnn hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.Allaha emanet olun....
Kızlar merhaba.Bugün ikili testim yapıldı bebişimin ense kalınlığı 1.0 mm çıktı.Doktorum gayet iyi dedi.Fakat kesin sonuç 10 güne kadar çıkacak.Kan tahlili sonuçlarımız yani.Bu arada cinsiyet tahminini söledi doktorum.Sanırım küçük erkeğimmm geliyo.Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin...
Ooooooy masallah sana yakisikliii
Ben bu yakisiklinin tontis gidisindan oper koklarim annesiii
yooooo yuzbin kere masAllahhhhAllhim hayirlisindan banda yeniden nasip et guzel Allahimm
maşallah sübanallah canom yerim ben onu çok tatlıymış oğluşun
canom 41 kere maşallah çok tatlı oğluşun allah nazardan korusunn
ay maşallah cano inanamıyorum daha dün gibi hamile kaldığın zaman,Allah bağışlasın
ayyyyyyyyyyy maşalllah maşallah Allah nazarlardan korusun cano.Çok tatlı çoookkkkk....
oyyy maşallahhh canom yaa
pek dadluuu
Allah hayırlı güzel yazılar yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?