Eski dostlar hep beraber elele verelim

gurbetçim aynı bende 3 senedir annen gibi çocuğumu tek başıma büyütüyorum ama dediğin gibi fedakarlık ta yapmak lazım gelecek günler için
bu ay tekrar doktor konturolüne başlıcaktım ama iş kesinleşene kadar ertelicem galiba yeni bir düzen kurmam gerekebilir
rabbim hakkımızda hayırlısını versin

bütün yaz kış gelsin diye bekledim tam ohh çok şükür bitti derken bu iş fikri çok canımı sıktı buradan başka kimseyede anlatamıyorum
gidip gitmeyeceği tam belli değil ama düşündükçe uykularım kaçıyo valla eğer fiyatta anlaşırlarsa kesin gidecek en çok düşündüğüm de yeni bir düzen kurmak tı saolun güzel destek verdiniz fikir dediğim oydu zaten canım
galiba bebek fikrini bi müddet unutucam işimiz kesinleşene kadar
hakkımızda hayırlısı olsun

canım rabbim inşallah sanada istediğin gibi bir kız evlat nasip etsin
ben ilk hamile kaldığımda içime hep kız doğuyodu ve adınıda ceren koyucam diyodum benim zilli kızım doğuma on gün kalaya kadar göstermemişti ama ben ısrarla kız olcak cerenim olcak diyodum rabbim gönlüme göre verdi
başka bir topikte okudum yazdıklarını inşaallah sende cerenine kavuşursun canım

Canım benim sağol güzel dileklerin için.Rabbim tez vakitte seninde yüzünü güldürsün inşallahhhh
amin inşallah dosthanemm ...
Cnm tez vakit sanada nasip etsin guzel kizim
Gurbet ablaa inşallahhh isteyen herkese nasip etsin

Ercecim inşallah canım bu ay aşılamaya gidiyorum hayırlısıylaaa belki cerenimmmm geliverir sürpriz yapar bizeeee güzel dileklerin için çook tşk ederimmmm.....

1mm çok güzel.. kan değerlerin de güzel çıkar.. yalnız neden bukadar uzun süre.. en fazla 2-3 günde çıkması gerekir diye düşünüyorum..
aman neyse.. :) herşey güzel çıkack..
seninde pipilin geliyor desene.. amma da erkek senesi çıktı bu sene hee
yine de 16-17. haftada kesinleştirirsiniz artık cinsiyeti..

ah yavrum hakkında hayırlısı.. inş güzel haber getirirsin bizlere bu ay..
hepimizin kucağı er yada geç dolacak.. ben buna inanıyorum..

hayırlısı olsun ablam.. belki yeni bir düzen size de iyi gelir eşinin sülalesinden uzakta..
nezaman kesinleşir bu durum ?

selam arkadaslar
ıyı gordum hepınızı :)
nazarlar degmesın

ben son durum raporumu vereyım
hcg sıfıra düştü çok şükür
doktorum korun demedı
bende korunmuyorum valla
Allaha sıgındım
hayırlısıysa ver rabbım dedım. nasılsa hersey rabbım ısterse oluyor.. ben hayırlısına dua ediyorum olmazsa olmaz olursa olur..

kpss ye hazırlanıcam hedefım 90 puan bu sefer..
aöf son snıfa gectım bırde coook calısmam lazım cooooook!!!
ısyerınde de ıslerım cok yogunlastı
ah bı kadro olsaydı rahat nefes alsaydık kızlar ya ne olur benım ıcın dua edın de kadrolu olayım su hastanede((
elımızdekı son kurşunu da okul aydatlarına ayırdık bu sene okul bıttı bıttı.. bıtmezse daha devam edemem..
malum kredı oduyoruz zorlanıyoruz elımızde birşey kalmıyorr
artık once bebek degıl kadro ıstıorum anladım kı bebegım de bu yuzden gelmıyor bana.. hersy yoluna gırdıgı zaman gelıcek galıba.. rızkı yokmus bu dunyada demekkı.. Rabbım rızıklandırsın helalıyle her bırımızı ınsallah..
hayatta hıcbıseyı cok ıstememek lazım bunu ıdrak ettım yanı

sonra daha başka neler yapıyorum... keman kursum devam edıyor yanı ıhtısas sınıfına gectım c.tesı aksamları da keman kursundayım. konser vermeye basladım artık gıy gıy medi :):124::129: sagoluunn sagolun benı sızler yarattınızzz

ay daha devamı var anlatacagım seylerın burda ıkıye boleyım

PART 2 :)

kasımın üçünde evlılık yıldonumumuzdu 4. yılımızı bıtırdık canıkom kociştomla
bır faalıyet olamadı kutlama vs gibi en mutlu oldugumuz yerde evımızde idik
obur turlu de bişi olamadı . kanamam vardı cunku bunu neden anlatma geregı duydum bılıyomusunuz?
cunku gerdek gecesı de bişi yapamamıstık biz

ve her yıldonumumuzde adetıme denk gelıyo nedense cok ılgınc dıılmı arkadaslar

annemınde bu hafta amelıyatı kesınlesıcek yanı bu hafta amelıyat olabılır ınsallah cabucak atlatır.

sımdılık daha fazla yazmayayım aza indirgeyeyım bıraz
bırden geldım hurraaaa oldu

opuyorum hepınızıııı

seviom kız seni
nil teyzem gelsin beni görmeye dio

kizlar bugün mevülütümüz vardi,her seyi oldugu gibi bunuda sizinle paylasmak istedim,rabbim sizlerede nasip etsin,

Eklentiler

• $318426_2179442331238_1402291700_31917382_368598609_n.webp
    21 KB · Görüntüleme: 56
  • $318426_2179442291237_1402291700_31917381_394630807_n.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 47
seviom kız seni
nil teyzem gelsin beni görmeye dio

insallah allah kısmet ederse gelmek ısterım mırnavı gormeye bennnn gelmemmiiiiiiiiii
operimmmmmmmm

Eki Görüntüle 292240 Eki Görüntüle 292239 kizlar bugün mevülütümüz vardi,her seyi oldugu gibi bunuda sizinle paylasmak istedim,rabbim sizlerede nasip etsin,

ay masallah pötik peri kızı gibi yapmıssın ecrini tu tut u hepınıze allah saglık mutluluk versın canım :):):)

Canım nice mutlu senelere.en öenmlisi eşinle huzurun ve mutluluğun,bebek de gelecek bir gün inş. Sen kpss ye odaklanırken o kendiliğinden geliveririr bence..

Eki Görüntüle 292240 Eki Görüntüle 292239 kizlar bugün mevülütümüz vardi,her seyi oldugu gibi bunuda sizinle paylasmak istedim,rabbim sizlerede nasip etsin,

Poticim maşşallahhh,subhanallahh..Çok şirin olmuş bizim kız..Prenses gibi..Darısı başımıza ...

Ercce abla bu belki bi kısmet kapısı geri tepme derim ben.Belki seni orda daha güzel günler bekliyordur.Kızın zaten unı de gidecek ve masrafların artacak.Sonunda herşeye alışılıyo..Ben ce git derim.

selam kızlar
bugün çok kötüydüm öğleden sonra şiddetli bir mide ve karın ağrısıyla kıvranmaya başladım sonra dayanamadım doktora gittik muayene etti suyun geliyomu ya da kanama varmı dedi yok dedim ama ilk gebeliğin olduğundan anlamayabilirsin alttan bakalım açılma falan varmı dedi baktı açılma yok tahlile yolladı ben tahlilde sıra beklerken daha fena oldum iki adım ötede lavabo vardı yetişemedim ve iğrenç durumla karşılaştım hastanenin ortalık yerine kustumneyse sonra kan verdim onda bişey çıkmadı nstye gönderdi doktor ondada doğum sancısı yookk en son ultrasona yolladı sonuç kocaman bir gaz kütlesi istersen yatıtayım dedi bende gaz içinmi dedim güldüm sonra ilaç verdi eve geldim şimdi düşünüyorum gaz sancısı bile beni mahvetti doğum sancısını düşünemiyorum nstye bağlı yatarken bi an düşündüm ağrıya nasıl dayanıcam sezeryanmı olsam die bide nst odası doğumhane servisindeydi orayıda görünce hepten tırstım allah hepimizin yardımcısı olsun kolaycacık doğurmayı nasip etsin inşallahhh....

medim medimm. :)
eski mediyi özlemişim yaw... hakkında hayırlısı olsun birtanem.. inşallah bu sene okulun da biter.. pozisyonun da değişir iş yerinde..
sonracım.. gıy gıy medim bir ara bir parça patlatıver.. artık kıvama gelmişsin anlaşılan konserler falan.. başarıların devamını dilerim..

anneciğin de kolay bir ameliyat geçirir de çabuk toparlanır inşallah..
seni seviyoruz

Potimm.. o ne şıklık güzellik :) hele o kucağındaki minik prenses mi diyim .. oyuncak bebek mi diyim ne diim bilemedim
oğluşun da pek bir yakışıklı annesi.. abi de olmak kolay değil :) kardeşine kol kanat olacak artık..
üçünüze de maşallah.. darısı bizlere artık.. ve doğum sonrası gayet hoş gördüm seni :)

Medimmmm hosgeldin anacm
Poti masallah size yavrummmm
Beklemede gecmis olsun aman normal olsun dogummm
Kopisss napiyon cnm sen
Akillibidikk hayranim sanaaa
Ercecim tadinin yeni mekan yeni is en azondan bir tasla ikki kus vurmus olursun
Gidam sen ne yapiyon nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…