- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.581
Cnm hakinizda hayirli neyse o olsun ins bn 10 yil hic babamizi gormedik gwlecegimizi dusunerek gurbet ellere geldi anam 5 cocugu yanliz buyuttu en kucugumuz 8 aylik en buyugumuz 9 yasinda cok cektik ama para yonunden sikintimiz olmadi cok sulur Allah razi olsun babamdan 3 kisiyede gelecek hazirladi onlar yetmedigi gibi aileleride yaralandi
Yani babamin damatlari cocuklugumuz buruk gecti pariz olsa bile ama cok sukur an iyiyiz fedakarlik yapiasi lazim ki gelecek guzel olsun cnm dunyanin kanunu bu yapacak birsey yok hakkinizda hayirli olan olsun cnm
ablam hakkınızda hayırlısı.. benim bu konuda fikrimi daha öncede belirtmiştim (yani eşlerin ayrı durmasını)
eğer dediğin yer gerçekten güzel kazanç ve gelecek vaad ediyorsa seninde eşinle gitmen şartıyla kabul edin derim..
bak gurbet ablada benim yaşadıklarımı yaşamış..
evet baba gurbette güzel para kazanıyor evlatları için.. ama sonuç parçalanmış bir aile (en azından bizimki öyle)
babama okadar hasretim ki anlatamam.. ben 10 yaşımdaydım kardeşim 1 yaşındaydı babam istanbula çalışmaya gittiğinde.. en güzel yıllarımı babasız geçirdim.. içim buruk
beni de geç .. kardeşim babayı sadece ayda 1 kere eve gelen bir misafir gibi tanıdı.. 14 sene oldu hala istanbulda.. annem ve babamın arası .. nasıl tarif edim.. evlilikleri kağıt üstünde sadece.. aralarında bir saygı ve 2 çocuk var..
kalırsa da maaşınız yeter diye düşünüyorum... cereni düşünme.. Allah yardım eder..
eğer gidecek olursan da nasıl alışırım diye düşünme.. çevreyi boşver.. önemli olan kocanın yanında olması.. arkadaşın da eşin de anan da baban da o zaten...
bana bak :) atladım taaah nerelerden geldim ankaraya..
kocam da yetiyor bana.. aileme de hasretim ama.. er yada geç yuvadan uçacaktım bende..
ay bende bir öyle bir böyle.. tam fikir veremedim sana.. ama buna en iyi eşinle sen karar verebilirsiniz canım.. güzelce oturun konuşun anlaşın..
Şöylee bir geçmişe gittimde 1 sene öncesinde neler konuşuluyordu şimdide ne hazırlıklar var bebişlerinize Rabbim sağlık sıhhat nasip etsinn kaderleri güzel olsun inşallahhh....Hepiniz melek gibi anne olacaksınız.Rabbimm bu mutluluğu her daim yaşatsın inşallah hepinizeee.Crafy doğum yapmıştı sanırımmm Allah bebeğini analı babalı büyütsünnn hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.Allaha emanet olun....
amin inşallah dosthanemm ...Canım benim sağol güzel dileklerin için.Rabbim tez vakitte seninde yüzünü güldürsün inşallahhhh
Gurbet ablaa inşallahhh isteyen herkese nasip etsinCnm tez vakit sanada nasip etsin guzel kizim
canım rabbim inşallah sanada istediğin gibi bir kız evlat nasip etsin
ben ilk hamile kaldığımda içime hep kız doğuyodu ve adınıda ceren koyucam diyodum benim zilli kızım doğuma on gün kalaya kadar göstermemişti ama ben ısrarla kız olcak cerenim olcak diyodum rabbim gönlüme göre verdi
başka bir topikte okudum yazdıklarını inşaallah sende cerenine kavuşursun canım
Kızlar merhaba.Bugün ikili testim yapıldı bebişimin ense kalınlığı 1.0 mm çıktı.Doktorum gayet iyi dedi.Fakat kesin sonuç 10 güne kadar çıkacak.Kan tahlili sonuçlarımız yani.Bu arada cinsiyet tahminini söledi doktorum.Sanırım küçük erkeğimmm geliyo.Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin...
Şöylee bir geçmişe gittimde 1 sene öncesinde neler konuşuluyordu şimdide ne hazırlıklar var bebişlerinize Rabbim sağlık sıhhat nasip etsinn kaderleri güzel olsun inşallahhh....Hepiniz melek gibi anne olacaksınız.Rabbimm bu mutluluğu her daim yaşatsın inşallah hepinizeee.Crafy doğum yapmıştı sanırımmm Allah bebeğini analı babalı büyütsünnn hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.Allaha emanet olun....
bütün yaz kış gelsin diye bekledim tam ohh çok şükür bitti derken bu iş fikri çok canımı sıktı buradan başka kimseyede anlatamıyorum
gidip gitmeyeceği tam belli değil ama düşündükçe uykularım kaçıyo valla eğer fiyatta anlaşırlarsa kesin gidecek en çok düşündüğüm de yeni bir düzen kurmak tı saolun güzel destek verdiniz fikir dediğim oydu zaten canım
galiba bebek fikrini bi müddet unutucam işimiz kesinleşene kadar
hakkımızda hayırlısı olsun
PART 2 :)
kasımın üçünde evlılık yıldonumumuzdu 4. yılımızı bıtırdık canıkom kociştomla
bır faalıyet olamadı kutlama vs gibi en mutlu oldugumuz yerde evımızde idik
obur turlu de bişi olamadı. kanamam vardı cunku bunu neden anlatma geregı duydum bılıyomusunuz?
cunku gerdek gecesı de bişi yapamamıstık biz
ve her yıldonumumuzde adetıme denk gelıyo nedensecok ılgınc dıılmı arkadaslar
annemınde bu hafta amelıyatı kesınlesıcek yanı bu hafta amelıyat olabılır ınsallah cabucak atlatır.
sımdılık daha fazla yazmayayım aza indirgeyeyım bıraz
bırden geldım hurraaaa oldu
opuyorum hepınızıııı
Eki Görüntüle 292240 Eki Görüntüle 292239 kizlar bugün mevülütümüz vardi,her seyi oldugu gibi bunuda sizinle paylasmak istedim,rabbim sizlerede nasip etsin,
seviom kız seni
nil teyzem gelsin beni görmeye dio
Eki Görüntüle 292240 Eki Görüntüle 292239 kizlar bugün mevülütümüz vardi,her seyi oldugu gibi bunuda sizinle paylasmak istedim,rabbim sizlerede nasip etsin,
PART 2 :)
kasımın üçünde evlılık yıldonumumuzdu 4. yılımızı bıtırdık canıkom kociştomla
bır faalıyet olamadı kutlama vs gibi en mutlu oldugumuz yerde evımızde idik
obur turlu de bişi olamadı. kanamam vardı cunku bunu neden anlatma geregı duydum bılıyomusunuz?
cunku gerdek gecesı de bişi yapamamıstık biz
ve her yıldonumumuzde adetıme denk gelıyo nedensecok ılgınc dıılmı arkadaslar
annemınde bu hafta amelıyatı kesınlesıcek yanı bu hafta amelıyat olabılır ınsallah cabucak atlatır.
sımdılık daha fazla yazmayayım aza indirgeyeyım bıraz
bırden geldım hurraaaa oldu
opuyorum hepınızıııı
kızlar bana dua edin olurmu çok ihtiyacım var arkadaşlarım
eşim bir iş anlaşması yapmak üzere yani karar veremiyor henüz bir hafta ya kadar belli olucak
evimizden 10 saat uzaktaki bir şantiyeye göreve çağırıyolar
oraya gitse çok güzel para kazanıcak burada kalsa normal evimizi geçindircek kadar orası gelecek için iyi bir birikim yapmamızı sağlıcak
evimizi oraya taşımak imkansız en azından bu kış gidemem
yazın taşınsak hiç tanımadığım bir yer nasıl yaşarım orada ,
ben evimizde kalsın az kazansın ama başımızda olsun istiyorum diğer taraftan ceren büyüdü iki sene sonra üniversite var yani asıl para o zaman lazım olucak bu iş gerçekten çok iyi gelecek ne düşünceğimi şaşırdım nasıl dua ediceğimi bilemiyorum kafam da çok karışık
fikrlerinizi yazın olur mu ve dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?