Eski dostlar hep beraber elele verelim

hoşgeldiniz kızlar :)

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

koprina87,
erce41+,
beklemede,
crafty+

kaçmamanız için ne ikram edelimmmm

hoşbulduk koprina
çay içiyorum yanında kek isterdim amma diyetteyim malesef
herkese hayırlı cumalar olsun dualarımız kabul olsun

inşallah döner koprina benimki bayadır aşağıda kafası dün akşamda gezmeye gittiğim bi yerde kadınlar karnın aşagı inmiş dediler inşallah rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamadım zor bi hamilelik geçiriyorum doğuranları yeni hamileleri tebrik ediyorum bekleyenleride rabbim fazla bekletmez inşallah

inşallah döner koprina benimki bayadır aşağıda kafası dün akşamda gezmeye gittiğim bi yerde kadınlar karnın aşagı inmiş dediler inşallah rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize

canım kendine dikkat et.. kız benden önce doğurmayasın aramızda 1 haftacık varmış...
hee tirilaylom da yok piyasada.. merak ettim şimdi onu.. satımız aynı onunla.. çalışabilir raporu alacaktı 32. den sonra..

hoşbulduk koprina
çay içiyorum yanında kek isterdim amma diyetteyim malesef
herkese hayırlı cumalar olsun dualarımız kabul olsun

sana light bişiyler uydururuz

pöf yarın misafirim gelecek.. yemeğe mi gelecekler çaya mı hala bilmiyorum.. inş yemeğe gelmezler başedemem..
çaya da geleceklerse bugün elmalı pasta yarın poğaça yaparım diye düşündüm yanına patates salatası ve bişiler daha..

Son düzenleme:

ayy allah korusun inşallah erken gelmez zaten bu aralar hep erken doğururusam diye korkuyorum kasıklarımda çok baskı var

ayy allah korusun inşallah erken gelmez zaten bu aralar hep erken doğururusam diye korkuyorum kasıklarımda çok baskı var

yok annesi üzmez prensesin seni.. en azından 36-37. haftayı beklesin..
başı aşağıda olduğundan okadar baskı yapıyor herhalde...
benimki de yolunu şaşırdı herhalde.. tepeme çıkmaya çalışıyor.. anlatıyorum, annem ordan gelmicen, döneceksin yolun aşağıda diyorum..
yalnız senin muhtemel doğum tarihin nedir kuzum ?
hafta olarak tam 1 hafta aramız var ama kalan gün sayısında 3 gün fark var..

evet inşallah üzmez benim doğum tarihim için doktor ocak 5 ya da 6 diyo bakalım senin ne zaman

sağlıkla gelsinlerde gerisi önemli değil yaptınmı alışverişini

yarım yamalak..
kendim için hala hiç birşey almış değilim..
bebeğin çoğu şeyi alındı (yani kıyafet açısından)
ama gözüme az geliyor... aldıklarımı da yıkadım ütüledim.. birazını çantaya koydum.. bebek bezi koydum okadar.. yani çantam bile adam akıllı hazır değil..
bu hafta sonu yattı alışveriş işi.. inş önümüzdeki hafta sonu çıkarız eşimle.. yada 28inde kontrolüm var o gün alırım eksikleri..
ufak tefek eksikler hala var da.. almaya kalkışınca para patlaması yaşanacak diye korkuyorum
herşeyim hazır olursa bebek gelecekmiş gibime geliyor.. bir yandan da yusuf yusuf çekiyorum erken gelirse hiç bişiyim hazır değil diye..

sen ne durumdasın..

bende zaruri olanları aldım yeni doğduğunda giyeceği şeyleri hepsini 0-3 ay aldım gözüme çok küçük görünüyo şimdide yatağını aldım kendimede sadece bi pijama takımı aldım daha yıkayıp ütüleyeceğim ve çanta hazırlıcam aniden doğurmaya kalksam allah korusun çantam bile hazır değil

Son düzenleme:

kız o 0-3 ay dediklerin benim gözüme de küçük geliyor ama.. giydirince bak ta gör içinde kayboluyor bebekler

yatak odası için yonca bambam beşik aldık... bebek odası da kasımın sonuna kadar geliyor..
onun haricinde anadizi seti aldım.. içinde port bebesi kanguru çanta alt açması bir de anadizi var hani yerde sallanandan..
odayı da görmemişler gibi süsledik süsleri 200 lirayı buldu.. içim cız etti ama eşimi durduramadım..
işte bir de niveanın şampuanı bebe yağı ve pişik kremini aldım.. memnun kalırsam onlara devam edicem .. 2 paket 1no. primanın beyaz paketlisinden aldım
bakalım.. biberon alıcam nolur nolmaz diye.. emzik ve kutusunu aldık.. sonracıma.. battaniyelerimiz pazenlerimiz var..
görümcem 1 battaniye örüyor inşallah doğurmadan bitirir..
ben sadece örneğini isttedim biryerden çıkarsın diye ay ben yaparım dedi 2-3 aydır bitirecek hala bana kalsa bitmişti çoktan..
bugün 1 örgümü bitiricem inşallah.. bahçivan başlamıştım.. patik ve yelek örücem üşenmezsem..
anam ne çok konuştum yine

kızlar maşallah az kalmış bebişlere kavuşmaya allah sağlıkla kavuştursun

kopri emre ismi kesinleştimi artık merak ediyorum
beklemede sen ne koyucan prensesinin ismini
benimde yarın belli olacak inşallah cinsiyeti ölcem meraktan

ay ne bleyim olur ama uzun süre giydiremeyiz ben oda falan yapmadım park yataklardan aldım yatak odama kurdum evim büyük ama kiracıyız sonuçta zaten eşyam çok bide onu almayayım dedim ev alırsam o zaman alırım inşallah bebk bakım ürünlerini almadım bi yakınım organik şampuan bebe yağı falan satıyo ondan istedim getirtecek organiğin zararı olmaz heralde onu kullanıcam biberon almadım bi tanecik yeni doğan emziğimiz var sen şanslısın örgü biliyosun ben hiç anlamam ablam ördü bi kaç yelek patik bende bi iki tane hazır aldım yeter bez olarakta huggiesin midisinden aldım 4-9 kg bi paket aldım ama herkes çabuk büyüyolar stok yapma bezleri dedi aman cahillikte pek zor bee

amin canım
benim en başından beri içimden geçen isim zümra başka bişey beğenemedim bulamazsak büyük ihtimal zümra olcak anlamıda güzel iyi ahlaklı güzel kadın demekmiş

çok güzelmiş adı gibi olsun annesini hiiç üzmesin
normalmi sezeryan mı düşünüyorsun doğumu

inşallah canım saol ben normal düşünüyorum doktorumda bi aksilik olmadığı sürece normali tavsiye ederim dedi allah izin veririse olacak çatı muayenesinden sonra kesinleşecek durum

ay sorma kuzum.. düne kadar bebeye Emre dedik.. bir akşam babamız eve geldi Kayra olsun mu dedi.. benimde çok hoşuma gitti.. Kayra olacak sanırsam...
sende güzel haberini yarın paylaşırsın bizimle :)))

kızzzz 4-9kg paketi anca 3 aylıkken başlarsın kullanmaya..
kesinlikle 2 paket yenidoğandan .. yani 1 numara al.. eltim 40 günde 2buçuk paket kullandı sonra paşamızın totosu büyüyünce 2. numaraya geçtiler.. ondan 1 paket kullandılar anca..
zaten 1 numara 2-5kg.. 2 numara 3-6kg.. şu anda sanırım 3 numarayı kullanıyorlar hala bebek 5 aylk oldu 8küsür kilosu..
bebek odasına gelince bende istemiyordum kiracı olduğumuz için alırsam sadece büyüyen beşik alacaktım.. ihtiyac duyarsam geri kalan parçalarını da alacaktım..
ama güzel bir fırsat geçti elimize.. eşimin şirkt arkadaşları alıyor bebek odamızı yırttık ondan yaaani
bebek arabası, termometre ve buhar makinası kalıyor masraflı olan şeylerden..
bebek arabasını da belki artık bahara alırız.. kış günü dışarı çıkacağımız yok nasılsa..
gitsekte vınn diye arabayla kucağımda gideriz.. kanguru falan var yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…