Eski dostlar hep beraber elele verelim

gurbet ablacigim allah agiz tadiyla oturmak nasip etsin,medicalcigim rabbimsanada hayirlisiyla evine yerlesmeyi nasip etsin,insallah yeni evin ugurlu gelsin,pinarcigim arabaniz hayirli olsun kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin rabbim,

Poti cim teşekkür ederimDaha kimseyle paylaşmadım.Sevmem ben maldan paradan konuşmayı sizden çekinmediğim için yazdım.İnş hayırlısıyla borcunu bitiririz.Senin bebişin de büyümüş maşallahh..dua etmiştim hamiş kalman için.Onun için senin yerin ayrı bende.Rabbim uzun ömür versin ona inş.

Erce abla teşekkür ederim.Bugün süprizi patlatıcam eşime ama ben izlemeye doyamadım videoları eminim o da bayılacak.
Otel fikri iyi oldu. dediğin gibi insan biraz değişiklik istiyor,biraz aşkı tazeleyelim bakalım belki bebiş orda yakalar bizi:))))

benim kırmızılar gelmedi daha :18::18::18::18::18:
bir buçuk senedir 28 yada 29 günde oldum hep sadece bir kez 31 gün oldum beklemek te çok zor yarın da olmazsam pazartesi test yapsam mı acaba :44::44:
ama içimde de hiç hamileymişim gibi bi his te yok en ufak bi belirtide yok
neyse acele etmiyim bakalım belkide sabah gelir benim kırmızılar

iyi geceler arkadaşlar ..Canom arkadaşımız ,koprinanın doğum yaptığını haber verdi ,arkadaşımızın nişanı gelmiş ,ve sezeryanla doğmuş sanırım bebişimiz...

bu yazıyı gördüm bende hyırlısıyla kurtulmuş galiba allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah

doğurmuş galiba anlamadım ben de ekim annelerinde gördüm sanki doğum yaptığını sona bulamadım yazıyı

hadi hayırlı olsun..o da kurtuldu sonunda.... beklemede toprağım hayırlısıyla darısı başına olsun inşallah.

hadi kiz bakalim ilk haber senden gelsin mujdeli haberrr doguranlar hamislerrr ne guzel yaa masAllah topiimizeee
amin canım valla geri sayım başladı dualarınızı eksik etmeyin
kizzz haid bakalim ins saglicakla hayirla kurtul guzelim bnmmm
gurbet ablacigim allah agiz tadiyla oturmak nasip etsin,medicalcigim rabbimsanada hayirlisiyla evine yerlesmeyi nasip etsin,insallah yeni evin ugurlu gelsin,pinarcigim arabaniz hayirli olsun kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin rabbim,

amin guzelim hepberaberrrrrr

ayy kopisssss ins her ikinizde sagliklisiniz dir su an tabi kpis bebk olunca cenen dusemeyecek bebisinle ilgileneceksin ayy yavreum yerim sizi bn yaaaaa tuh tuhh maslAlhhhh

ayyy kopis dogurmus demek bu cok guzel bir haber hayirli ugurlu olsun insallah ikinsinin de sagliklari iyidir allah hayirlisiyla bizlere de nasip etsin insallah o guzel anı yasayabilmeyi amiiin

amin inşallah gurbet abla sağol

kopri doğurmuş mu maşallah allah analı babalı büyütmek nasip etsinn :))

ben de bebeğimin cinsiyetini nihayet öğrenebildim bugün bir kızım daha oluyor :))

ben de bebeğimin cinsiyetini nihayet öğrenebildim bugün bir kızım daha oluyor :))

tebrik ederim canim senin dogumun ne zamana denk geliyor nisana mi mayisa mi? Mistrall ile benimki nisana denk geliyor benimki basina mistrallinki sonuna

kopriciğim Allah (c.c) analı babalı büyütsün çok sevindim darısı inşallah bizim başımıza

Oh oh ne güzel kız bebek demek inşallah minik kızına sağlıkla kavuşursun.

Benim bulantılarım çok fazlaydı iki üç haftadır ilk defa bugün kendimi zinde hissediyorum .
Benim kuzum bu arada 10+0 oldu Rabbim nasip ederse temmuz annesi olacağim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…