Eski dostlar hep beraber elele verelim

canım benim hayırlı olsun sakın üzülme ve inat et süt için benim 10 gün sonra geldi süt
çok fışkırmıo hala ama şükür mama vermiorum Allah'ım kuzumun da rızkını bol bol versin inşallah

kopriiii
Severim ben o tatli tatli gulen oglunun caniniii bol bol sutun olsun oglun cuk cuk emsin seni insallaaaah

canımmm Allah anasıyla babasıyla sağlıklı huzurlu hayırlı bir ömür versin minik Emre'ye
Kayra diyodun ama Emreye dönmüşsünüz - laf aramızda çok isabetli olmuş-

inşallah sütün de gelir hatta gelmiştir bile..Öp bizim için minikten bize de dua etmeyi unutma

teşekkür ederim kızlar... :)
RAbbim herkeze yaşatsın bu güzel duyguyu..
8 gün geçmiş bile.. zaman akıp gidiyor,
şu anda tek sıkıntım bebeyi uyandıramamak.. her seferinde altını açıp değişiyorum ayılabilmesi için..
annemler de yanımda çok şükür.. ağlamayı da beceremiyoruz çok komik oluyor..
yaygarayı nezaman basacak diye merak ediyorum...
10dk emip uyuyor normal değil.. kurcalaya kurcalaya emziriyorum.. nekadar zormuş bazı şeyler..
neysem süt sağıcam daha.. evde adım değişti Sütaş oldum
bir de süt yeterli geleydi..

haydin görüşürük

Sutas ayranda varmi giiiii
Bebem emrem tembel cikti desene

canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin sütünde gelir merak etme çokta stres yapma kendine hepten gitmesin bol su iç
emrecik anneciğini üzme oğlum biraz bağırda kendine gelsin her halleri güzel bunların maşallah

canım Allah analı babalı sağlkıkla büyütmeyi nasip etsin,tebrik ederim,öperim çok çok..

Erce abla herşeyin hayırlısı, ben hep Rabbim vermediklerine de şükür diyorum.Sabırla beklemeye devamm.

Biz geldiiiik :) ilk günden beri melekler güldürüyor oğlumu...:) pek şirin oluyo..
stop

Koprinaa çoooooook sevindim cnm.tebrik ederim. topiğimizin bebeği emre yi öperim kocaman....Yazdıklarını okuyunca çok heyecanlandım..Darısı başımıza inş.Kendine ve yeğenimize dikkat et.

bu ay çok üzüldüm çok ağladım ama hayırlısı böleymiş demekki rabbim nasip etmedi
hayatımda çok güzel gelişmeler oluyo maddi ve manevi olarak çok rahatlamış bi dönemdeyim çok şükür
şu an yumurtlama dönemimdeyim ve eşim konyada bir hafata daha kalıcak yani bu ay da bebek için şansım yok
geçen sene başladığım elişi kursundan bu sene para kazanmaya başlıyorum çok heycanlıyım eskiden de dantel örüp satardım şimdi işleme yapıp satıcam çok şükür
sonra senelerdir istediğim arabaya kavuştum çok şükür
kurstaki arkadaşlar yazın kapadokya kayseri gezisi ve daha birçok etkinlik düzenliyolar bu sene inşallah çok aktif geçicek bende evde bunalıma girmicem
bebek için olmasada arada size yazmak iyi geliyo bana

ah cnm bu ay bnede umutlandim ama olmadi ustelik 3gun once geldi edebsiz sey saglik olsun

bak cok guzel seyler olmus hayatinda ne guzel bebk gelmesede bu gelismeler senin acindan sevindirici
Rabbim biryerden alirsa biryerden verir guzelim bnmmm

Son düzenleme:

Ablacım ne güzel herşey yolunda...yeni yıl hepimize güzel gelecek inşallah..

Gurbet ablacım sen azimlisin bu ay olmasa da bu azminle elbet kavuşacaksın.Ben senin gibi değilim bıraktım savaşı...Düşünmek bile istemiyorum artık..Görümcem hamile olduğunu öğrendim ilk duyduğumda çoook sevindim.bir bebek haberi ne güzel bir müjde ...ama bi yandan da içim burkuluyo tabi,kendime kızıyorum sonrada böyle hiissediyorum diye..Rabbim hayırlısını versin inş.

evet gurbetçim allaha şükür şu an çok çok iyiyim tek eksik bebek napalım rabbim herşeyin hayırlısını versin benim için demekki en iyisi bu rabbim bilir doğruyu
seninde inş önümüzdeki ay olur aslında çok umutlanmamak lazım sonra insan çok yıkılıyo üzülüyo ama elimizde de değil işte

canım Allah analı babalı sağlkıkla büyütmeyi nasip etsin,tebrik ederim,öperim çok çok..

Koprinaa çoooooook sevindim cnm.tebrik ederim. topiğimizin bebeği emre yi öperim kocaman....Yazdıklarını okuyunca çok heyecanlandım..Darısı başımıza inş.Kendine ve yeğenimize dikkat et.

saolun kızlar.. darısı bekleyen ve isteyen herkeze..

hiç can sıkma ablam.. maşallah azimli hatunsun..
canın sağolsun.. bazı şeyler bizim istediğimiz gibi olmuyor malesef..
kafayı dağıtmaya bak.. ummadığın bir anda güzel bir sürprizle karşılaşırsın inşallah..

saol ablam artık can sıkmak yok rahatım çok şükür
kafayı iyi dağıttım bu ay bi kaç korunmaya karar verdik sinirim çok bozulmuştu en azından yazınki işimiz belli olana kadar koruncam
elişi yaparken resmen başka bi boyuta geçiyorum o kadar seviyorum ve zevkle yapıyorum ki terapi gibi eee bide üstüne para kazanınca dadından yenmez benim için

eee sen nasılsın emrecik napıyo ağlamayı öğrendi mi bakalım

iyiyim canım.. şu anda vakummatik gibi yapışık bana oğlum
akşam ilk gaz sancımızı çektik sanırım, perişan oldu kuzum.. galiba sonradan verdiğim mamadan oldu gibi... karnı tok gibiydi ona rağmen 30ml hüpletti.. birde çok hızlı çekiyor biberondan o da rahatsızlık verdi.. mahfetti dün gece bizi..
altını açınca anlıyor ki peşine meme gelecek, azcık oyalanalım başlıyo aranmaya sonra da basıyor yaygarayı..
ve gece uyumayı seviyor... uyandıramadık iki gecedir... sarılık olacak yine diye korkuyorum...
emmeyince de bezi kuru oluyor.. tırsıtıyor bizi sıpaaa

Ercem zaten akildan cikinca bebek isi geliyor bebek dusunmeyelim gelecegi uaman buyursun gelsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…