Eski eim benimle barmak istiyor ?

Şİmdi artık ikimiz de hatalarımızı anladık bir daha tekrar etmeyiz diyorsunuz ama bu birkaç ay sürer.
Yeniden aynı sorunları yaşamayı göze alıyorsanız barışın derim. Kimsenin huyu değişmez dönüp dolaşıp aynı yere gelirsiniz.

arkadaşım yine yazma gereği duydum nedense...ben olsam bi şans daha vermezdim,sonuçta boşandınız,aynı sorunları yaşamaktan korkardım..demek ki siz ders almamışsınız...bunca arkadaş yorum yapmış hala aklınızın bi köşesinde acaba dönsemmi diyorsunuz...sen bilirsin hayat senin hayatın...
sonra şöyle bi konu daha açarsın,barıştık hala aynı...
ee o zamanda sana müstehak sana deriz...

bende katılıyorum diğer arkadaşlara can çıkar huy çıkmaz şu bütün yazdıklarımızı iyice bi düşünün iyice okuyun derim

evlilik çıkmak gibi değildir. evliliği yaparkende bitirirkende çok iyi düşünmek gerekir.

ee biz yapamadık boşanalım birleşirler bu seferde biz ayrı yapamadık tekrar evlenelim yani olmaz evcilik değil bu hakimlerin memurların işi yokda sizlerlemi uğraşacakkafamçokkarıştı herkes böyle yaparsa ne olur:sm_confused: iyi düşünün kararlı olun bi insan ne istediğini bilecek:1closedeyes:

bence ınsan daha once yaptıgı hatalardan ders cıkarıyor ozelestırı yapıyor sızde bunu yapmıssınız dıkkafalıyım demıssınız bence 1 sans daha verın ama cocık yapmayın
onu sevıyorsunu kı ılışkıınızı kesmemıssınız
nekadar sızı bırakmasa da sız ıstemedıkten sonra gorusmezdınız

sızın gıbı 2. yı deneyıp mutlu olanlar var

Başka kadınlarla gezip tozarken onları tavlarken mutsuz degildi sanırım..kendinize yol çizin bu şekilde eskiye bağlı hiçbir sey yapılmaz...DENENMİŞİ DENEMEYİN bence..

bence değiştiğinise inanıyosanıs deneyebilrsinis.
ama aynıysanıs ki insanlar kolay kolay değişmes,bence bırakın gitsin..

çok zor bir durum.birebir yaşamadım ama yaşama konumuna gelmiştik bizde.
düşünüyordumda asla 2. evliliğim 1.evliliğim gibi olamaz hep eski eşimi ararım hatırlarım kıyas yaparım istemeden vede öylede oluyor 2.evliliklerde birebir tanık olduğum için öyle söylüyorum.
evet birleşmeniz bence güzel olur ama ilk günki gibi asla ama asla saf olmaz.en ufak bi sorunda eskiler aklınıza gelecek yeri gelecek ağzınızdan eski olanlar temcit pilavı gibi yarım yamalak da olsa ortaya atılacak kabuklaşmış yaralar dahada derin hal alacak.eşiniz ayrıldıktan sonra yeni kişilerle tanışmaya çalışmıştır muhtemelen,bocalamıştır sizi aramıştır bu da değişmiş demek değildir.
size tavsiyem onu ne kadar kendinizden uzak tutarsanız okadar sağlıklı olursunuz,hem iş hemde aşk ilişkilernizde. lakin unutmayın insan duvara 1 kere çarpar. :1no2:

Ben tekrar denemenizdede mutlu olabilceginizi düsünmüyorum acikcasi..

Nasil bu kadar emin konusabiliyorsunuz?

Belkide ayrilik bu cift icin hayirli olmustur, kendi hatalarini görmelerini saglamistir.
Ki zaten arkadasta bunu söylüyor, kendinde hata oldugunuda kabul ediyor.
Eside hatasinin oldugunu kabul etmiski tekrar barismak istemis.

Bu konularda cok emin konusmalari anlamiyorum ben, yeniden kurulacak olan bir yuvanin kurulmamasina vekil oluyorsunuz.

Aranizdaki iliskiyi daha seviyeli bir hale getirebilecegine inaniyorsan barisin canim, ama öncelikle kendine bu soruyu sor, mücadeleye hazirmisin sor kendine. Birde sevgide önemli, hala seviyormusun?

Mutlu olabileceginize kanaat getiriyorsan deneyin derim..opuyorumnanaktan
Yani bende katılıyorum.. Sevmek kolay şey değildir. Belki ayrılık eşinizin aklını başına getirmiştir kim bilir.. Ama yine de karışmak çok doğru olmaz ama size zarar vermeyecekse bir müddet sevgili gibi deneyebilirsiniz sınırlarınızı koruyarak..

herkes olumlu olmumsuz genelide olumsuz yorumlar gelmiş,öncelikle siz kendinize güveniyorsanız yuvayı gerçekten yürütmeyi ve birçok şeyi alttan almayı başarılı olabilirsiniz evliliğnizi devam ettirmede bende sevgilimden ayrıldım 5 yıl çıkmıştık 1 yıl sonra barıştık ve herşey eskisinden daha güzel demek ayrılık sevgimizi daha bir anlamlı hale getirdi belki eşiniz de sizin yokluğunuz da sizin kıymetinizi anlamıştır herkes 2.şansı hak eder bence.

Dinimiz de boşandığın eşinle başkasıyla evlenip boşanmadan tekrar evlenemezsiniz biliyorsunuz değil mi?Aslında burada anlatılmak istenen evlilik çocuk oyunu değil....Bu durum da hülle gerekebilir.Dinen de boşadıysa..
Ben dini açıdan baktım.
Tabii müslüman değilseniz bu sizin için önemli değildir.
O durum da istediğiniz gibi davranabilirsiniz.

Hangi ülkeden yazdığınızı bilemem ama biz Türkiye'de yaşıyoruz.
Çoğunluğunun müslüman ve aynı zamanda laik olduğu bir ülke burası.
Türkiye Cumhuriyetinde hukuk kuralları geçerlidir. Hatırlatmak istedim.

aslında kararsızım ben..
hem her aşkın ikinci bir şansı hakettiğine inanıyorum,
hem denenmişi denemenin anlamsız olduğuna.
sizin anlattıklarınızda kafamda şekillenen net bir durum oluşmadı.
bence siz denemeyi çok istiyorsunuz.
bu sebeple de denemelisiniz.
çünkü eğer denemezseniz,hayatınızın geri kalan kısmında
'neden denemedim' diye kendinizi yer bitirirsiniz gibi geldi bana..
ama eğer denerseniz ve olumsuz olursa herşey,
en azından 'ben denedim,ama olmadı'dersiniz.
ben denermiydim bilemiyorum,
sanırım o gecelik ilişkileri kafama takabilirdim.
ama ona gerçekten tutku derecesinde bağlı isem,
kendimi belki kandırarak da olsa rahatlatırdım..
aşkta kesin çizgiler olamıyor sanırım..
ben olsam kesin yapmazdımlar pek doğru gelmiyor bana..
her aşkın kendi akışı oluyor..
hakkınızda dilerim en hayırlısı olur..
ama sanırım denemelisiniz..
adı üstünde..
'deneme'
sonrasında başarı da olabilir,
başarısızlık da..
bunu baştan kabullenmeli..
ama biraz zaman daha geçmeli...
tavrından ve bu tavırların sürekliliğinden emin olmalısınız..
bol şans..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…