Olumsuz yazan tüm hayır birleşme diyen tüm arkadaşlarıma saygı duymakla birlikte .ben bunu hayatında yaşayan biri olarak bu arkadaşlarımdan daha farklı düşünüyorum malesef. bende çok severek evlendim 4 yıl çıktık 10 yıl evli kaldık ve 10 yılın sonunda tek celsede boşandık. ama 4 ay sonra tekrar birleştik ve 3 ay içindede yeniden nikah masasına oturduk.
evet bizim derdi,miz neysi
konun sahibi arkadaşım gibi en büyük sorunumuz karakter uyumsuzluğuydu tam on yıl savaştık birbirimizle ama sevginin gücü ayırmadı bizi ancak artık benim için tak ettiği bir noktada herşeyi bırakıp çıktım. 4 ay içinde onunda hayatında başkaları olmadımı evet oldu. biz hiç görüşmedik ama haberleri mutlak geliyor insana. 4 ayın sonunda bir arkadaşının aracı olmasıyla barıştık ilk 3 ay nikah masasına oturdum çünkü endieşelirim vardı ancak gördümkü bu boşanma bize çok şeyi göstermişti eşimde bende çok farklı yerlerden bakmayı öğrenmişiz.artık eşime kızdığım noktalarda hiç sorunum kalmadı. haa kimse kusursuzmu elbette hayır ama artık birbirimizi daha tolere etmeyi öğrendik.tekrar evleneli 3 sene geçti ve ben gferçekten 1. eliliğime göre çok eme çok mutluyum
Birde şunu düşün 2. evlilik yapsan ilk eşinden çok daha süper birimi olacak eğer buna garantin varsa evet ilk eşine dönme derim . ancak eşin özellikle senin rahatsızlık duyduğun konularda adım atmaya hazırsa sen bunu ondan görebiliyorsan ( mesela kendine veçevresine şiddetinden bahsetmişin bu konuda tedavi görebilir istekli olabilir) neden bir şans daha vermeyesin.
Ama herşeye rağmen hayat senin kararlarının sonuçlarını sen yaşayacaksın . hakkaında hayırlısı olsun arkadaşım
tam size cvp yazıyordum ki pat çıka geldi tatlı getirmiş en sewdiğimden ben herkese teker teker cvp yazmak istiyorum fikirleriniz için ama yawaş yawaş becereceğim sanırm . Şİmdi tek gecelik ilişkiler midemi elbetde bulandırıyor ama benim için daha çok çaresizlik gibi gözüküyor o yani ewliliğim bitmiş düzenimi yitirmişim bari bu düzensilzikte dürzülük yapim gibi bişii :))) sakın kınamayın güldüğüme ben o kadar çok acı zamanlar geçirdim ki o kadar zor du ki herşey artık farklı bakıyorum birçok şeye. o yaşadıklarını düşündükçe acımıyormu hala içim elbetde acıyor ama olmuş artık bunn önüne geçemem ayrıca sürekli bunu düşünürsemde kafayı yerim . yani aslında benden ayrı geçirdiği zamanlarda o tek gecelik ilişkilerini yaşamış olması onun sorunu böyle düşünmek zorundayım ... benimde görüştüğüm insanlar oldu ama tabii bu derece değil yani =))) ne iyi etmişimde buraya yazmışım ya oh bee resmen rahatladım ...
bu erkekleri canları isteyip de geri döndükleride bağrımıza basmayı sürdürdükçe de normal kalacak onlar için ne yazık ki yaptıklarılmaz:
Sizin için şimdilik onun sorunu,
Yarın sizin sorununuz,
Pek yakında hepimizin sorunu olur
Allah yaşatmasın dilerim.
peki sizce neden bu kadar ısrarla barışmak istiyor ? o kadar çok çaba sarf ediyorki ?
evet herşey biz kadınlarda bitiyor. yanlışsa yapılan onlara göstermeliyiz bunu. yok erkektir onun yapması normaldir dedikçe onlarda bunu yaparken hiçte rahatsızlık duymayacaklar ve devam edecekler
önemli olan o tavrı koyabilmek. yanlışsa herkes için yanlıştır. erkeği kadını olmaz bu işin.
arkadaşımız bende gecelik ilişkiler yaşadım dese bakalım,,
o bey ,evlenelim der miydi. hiç sanmıyorum.
o,bunda o kadar rahat ki,arkadaşımızdan saklamıyor bile gecelik ilişkisini. çünkü biliyor ki,gelen tepki,erkektir yapar olacak.
denizim açıkçası zaten kararınız vermişsiniz bence, neden mi çaba harcıyor, çünkü ne yapsa kabul ediyorsunuz zaten, sizden iyisini asla ve asla bulamaz,tek gecelik ilişkilerine de tamam diyorsunuz, başka hatunlarla mailleşmelerine de...
siz de ondan ayrıydınız, böyle şeyler yaşamayı düşündünüz mü yoksa sabredip sadık mı kaldınız, ayrım burdakarar sizin kararınız...
bu kadar yazıdan sonra sen ne karar verdin canımcım o önmli esasCADIARZU
tecrübeler konuşuyor burda büyük ders almak gerek bende bunu yapıcam ama bi tarafım hala sona keşke deme diyo ... haayy ben buuu saçma sapan hayatın ...
zor be anacım
denizimm bana sanki sen olumlu yönde karar vermişsin de
sana destek çıkacak birileri olsun istiyorsun gibi geldi
yani sanki birileri evet kesinlikle barış dese arkanda olsa barışacaksın
gerçi zaten barışmışsınız
iş sadece adını koymaya kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?