Eski elbiseler kampanyası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

Elis

Ziyaretçi
ben esimin ,benim kizimin ve oglumun olsun giyilmiyen yada kuculen elbiselerimizi ,,su yakinda bulunan eski elbise konteynirina atiyorum.........ama hep bi icimde tereddud var acaba gercekten fakirlere veriyolarmi diye,,,,,insan eliyle vermeyince acaba diyo......etrafimdada oyle verebilecegim insan yok,,,,,nereye vermeliyim elbiseleri oyle bildiginiz bir yer varmi Hollandada,,,,,,,,,,,,,guvenilir............CADIARZU

ahh canım türkiyede olsan bir sürü yer gösteriridikde hollanda da bılmem kı ..duyarlılıgın ne güzel :1hug:

ahh canım türkiyede olsan bir sürü yer gösteriridikde hollanda da bılmem kı ..duyarlılıgın ne güzel :1hug:

tesekkur edrim canim,,,,inan cogunlukla yemek atmamaya calisirim ama bazen mumkun olmuyo atiyorum Turkiyede olsa o bi tabak yemege o kadar muhtac insan varki....ama burda kime verirsin.......ramazan geliyo o kadar uzuluyorumki Turkiyede olsan her iftarda birini alirdim yemegi olmayani alirdim yemege ,,yada ben yapar gotururdum.burda yapilmiyo boyle seyler............sadece duami gonderebiliyorum onlara o kadar keske elimden bisey gelse ........:çok üzgünüm:

cok iyi yapiyorsun cnm bende internette bi sayfa var ordan ilan yapip hediye veriyorum ......
ama malesef bazi akillilar onlari alip satiyorlar oyüzden bende isssiz ve devletten para alan kisilere veriyorum.......

aynen canim ya ...... keske o sevinci duyguyu tadip o insanlarin sevinclerini paylasabilsek ... bende burda etrafimda kimseye bir tabak yemek götüremiyorum ... bazi seyleri hediye veriyoruz kullanmadigimiz mobilyalari kiyafetleri.... hediye almaya gelen insanlar onlarida begenmiyorlar burasi niye böyle surasi cizik .... ozamanda artik ben diyorum hediye vercegime cöpe atarim daha iyi diye...
ama türkiyede olsa herkez yatar kalkar dua eder burdakiler bulmusta bunuyorlar walla :mymeka:
ben devamli üst komsuma hediye vermistim bi gün baktim verdiklerim kapisinda öyle duruyor yada oda cöpe atmis inan üzüldüm söyleseydi bana baska ihtiyaci olana verilirdi o esyalar..
salik olsun biz allah rizasi icin veriyoruz ama .......benneyaptımki

dogru soyluyosun canim,yapicak biseyimiz yok heralde malesef...................iyiligini kullananlar bile var baksana,,,,,,,,,nasi bi memleketse:1shok:

Bende kıyamam hiç eski eşyamı atmayı(eski olmasalarda)
Ya köye gönderirim yada cevremde muhtaclara veririm.
Onların o bir tebessümünü dünya malına değişmema.s.

Türkiye'ye gelmiyomusunuz tatile. Gelirken getirin dicem ama yük olur zannumca

aslında yurtdışında türkiyeye getirmek için merkezler olsa herkes goturur eşyasını ne güzel olurdu inanın öyle muhtaclar varkı bir lokma yemek dahi bogazınızdan geçmiyor onları gordükten sonra allah kolaylıkversın elimizden geleni yapyoruz dualarınız bıle yeterlı düşünmeniz allah razı olsun güzel yüreklerinizden

keske oyle yerler olsa ne iyi olur inanki,,,,,,,,,,,,,,tesekkur ederim canim...........a.s.

aslında bir teklif yapılabilir buradaki kadın koordinasyon merkezleri eski eşyaları toplayıp yenıleyıp ihtıyacı olanlaradağıtıyor öyle iyi oluyorki

evet hamilelikten mi bilmem ben cok duygusalim ilk hamileligimde haberlerde görürdüm o bir lokmaya muhtac insanlarida iki hafta agzima bir lokma girmezdi hayla da öyleyim inanin artik o kanallari izliyemiyorum bebegim ac kalcak diye ..... cogu insanlar bos kagitlari yazmadan cöpe atarken türkiyede köylerde cogu insan o kagit parcalari icin dualar ediyor ...
biz hamileler her dk kontrollerimizi yaptirirken türkiyede bir cok hamile kadin son aylarina gelmisler ve daha dk yüzü görmemisler hatta kocalarindan siddet görüyorlar.....
aslinda arkadaslar nekadar kötü durumdayiz desek bile yatalim kalkalim halimize saglikli oldugumuza sükredelim ,kötünün kötüsü var
allahim onlarin yardimcisi olsun allah hic kimseyi aclikla terbiye etmesin (

a.s.a.s.
çok haklısın canım bebgine ve sana allah sağlıklı günler versin en kötü anımızda durumu dahada kötü olan insanları düşünürsek öyle şükrederizki halimize
işten cıktıgımda çok üzülmüştüm o ara kaza yappmış yerde kanlar içinde yatan kadını görünce kızlarıma sarılıp halime şükrettim inanınki herşeyın hayırlısını verıyor allah
bizlerde elimizden gelni yapmaya çalışıyoruz işte a.s.

sol cnm güzel dileklerin icin rabbim hepimize saglikli huzurlu bir hayat versin
allah olupta vermeyenlere akil fikir versin a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…