- 1 Kasım 2020
- 247
- 149
- 53
- 35
- Konu Sahibi endoplazmikretikulumcu
-
Babam çok sertti korktuk duyarsa beni döver diyeniye hic denemediniz ki? belki ailenizi ikna ederdiniz.
Eski kafa..aileniz akraba dışı evliliğe neden karşı, normalde tam tersinin olması gerekmez mi
Ahhh…Bu devirde akraba evliliği????? bu bilimde bu teknikte akraba evliliği yapmak doğru mu sizce?
sizi üzmek istemiyorum ama aile gerçekten kadermiş, şükürler olsun aileme. size allah sabır versin inşallah aradığınız mutluluğu bir an önce bulursunuzEski kafa..
Açıklamam yok bu konuda.6 kız kardeşiz hepimiz de akraba ile evliyiz.
Son kız kardeşim kaldı ona karışmayız artık diyorlar
Bizler kızmaya başladık son kardeşimden sonra..
Biliyorum kisizi üzmek istemiyorum ama aile gerçekten kadermiş, şükürler olsun aileme. size allah sabır versin inşallah aradığınız mutluluğu bir an önce bulursunuz
Keşke kaçsaydınızAhhh…
O zamanlar 17 idim baba taş yürekli duysa erkek arkadaşımı en iyi ihtimalle ıslak odunla döverdi
O da bana kıyamadı
Benden sonraki kızkardeşim kaçtı 10 yıl annemi göremedi şimdi de gizlice görüşüyorlar babam memlekete ayak basmasına bile izin vermiyorKeşke kaçsaydınız
Babanız ağa falan mı, memlekete ayak bastırmıyorBenden sonraki kızkardeşim kaçtı 10 yıl annemi göremedi şimdi de gizlice görüşüyorlar babam memlekete ayak basmasına bile izin vermiyor
Yani dediğinizi düşündük sonra annem mi erkek arkadaşım mı diye düşünmüştüm annemi tercih etmiştim..
Evet zaten öyle düşündüğüm için silkeleniyorum17 yaş çok ufak bir yaş, hatta çocuk diyoruz bu yaşa.
Yaşınızdan ötürü belki de o ilk ilişkiniz size güzel gelmiş olabilir ama evlenseydiniz belki de büyük bir hayalkırıklığı da olabilirdi. Belki de hiç anlaşamayacaktınız bile. O yüzden bu sözü de hiç duymamış gibi yapıp kafanızda kapatın mevzuyu. Düşünmenin anlamı yok. Eşinize evlatlarınıza odaklanın.
Ağa değil ama tehditkar bir dili var hala da az da olsa yumuşamadı.Babanız ağa falan mı, memlekete ayak bastırmıyor
Bizim çok şükür çıkmadı ama tabii ki haklısınız istatistikler ortada iken büyük riskBizim mahallede vardı akraba evliliği herkes dedi onlara çocuğunuz şöyle olur falan diye doğdu çocuklar sapasağlam şimdi oğluyla kızı evli birinin çocuğu down sendromlu diğerinin de zihinsel bir hastalığı vardı tam ismini hatırlayamdım şu an. bir şekilde sıkıntı çıkıyor kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?